donner48
New Member
دنبال یک سایت داینامیک برای جوک میگردم چیزهایی که پیدا کردم اینها هستند PHP-Jokesite_v2.0 و windows-1256''php_jokesite_v2_1 که هردو مشکل null داره هر کاری میکنم نمیتونم توی پنل ادمینش لاگین کنم ضمنا امکان ریپیر دیتابیسش را هم نداره و تشخیص میده که null شده است . یکی دیگه هم Softbiz.Jokes.and.Funny.Pictures.v1.0 ولی مشکلی که داره اینه که وقتی میخواهم توش فارسی بنویسم پیغام میده که فقط اجازه استفاده از حروف و اعداد را دارم فکر کنم با utf8 مشکل داره .
هدفم درست کردن سایتی است که یوزر ها خودشان امکان نوشتن جوک هارا داشته باشند و بشه به هر جک rate داد و در هر دسته بشه جک های با rat بالا را در محدوده زمانی مشخصی دید و ....
اسکریپ اماده ای سراغ دارید که این قابلیت هارا داشته باشد ؟؟؟ یا پلاگینی که بشه روی مامبو یا جوملا یا وردپرس و ... نصب کرد تا این کارو انجام بده .
هدفم درست کردن سایتی است که یوزر ها خودشان امکان نوشتن جوک هارا داشته باشند و بشه به هر جک rate داد و در هر دسته بشه جک های با rat بالا را در محدوده زمانی مشخصی دید و ....
اسکریپ اماده ای سراغ دارید که این قابلیت هارا داشته باشد ؟؟؟ یا پلاگینی که بشه روی مامبو یا جوملا یا وردپرس و ... نصب کرد تا این کارو انجام بده .