تغییرات فایل 1 اسکریپت iExpressions

farhad8694

Active Member
سلام
من iExpressions رو در ScriptUI Panels ریختم همراه با فایل myLibrary.xml و فایل myLibrary.xml رو هم بهش شناسوندم . تا اینجا همه چیز خوبه اما ....یا نمیدونم چطور باید کرکش کنم یا اینکه این اسکریپت iExpressions
که من دارم اصلا فایل کرک درونش نیست . از همین جا دانلود کردم و 3 تا فایل بیشتر توش نیست این 3 فایل اسماشون اینه :
1- iExpressions.jsxbin
2- myLibrary.xml
3- how to install.txt
دوستان اگر کسی کرک شده این اسکریپت رو داره برام بزاره یا اگر کرک کردنش رسمو رسومی داره به من بگید .
ممنونتون میشم اگر چند تا آموزش خوب هم از این اسکریپت برام بزارید .
متشکرم از دوستان یاری رسان مخصوصا عمو حسین گل :rose:

آخرین ویرایش:

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
دوست عزیز شما فایل how to install.txt رو خوندی و طبق اون پیشرفتی؟آخه من به راحتی نصب کردم ،همین سه فایل هم داشت
تو منوی preferences تب general گزینه ی Allow Scripts to write Files
and Access Network رو فعال کردی؟

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
آقا فرهاد برای نصب دقیقا مثل فایل how to جلو برید .

کرک رو فکر نکنم تا حالا کسی حرکتی زده باشه براش . اگه کرکش بیاد تو همین جا میذاریم

اما برای آموزش به نظر من بهترین منبع همون سایت سازنده هست . که تک تک روی تمام گزینه ها توضیح داده ( تصویری و.. )

01 link
02 link
03 link

-----------------------
یه تاپیک در باره همین اسکریپت بوده .
لطفا قبل از زدن پست یه سرچ کوچیک بکنید .

farhad8694

Active Member
دوست عزیز شما فایل how to install.txt رو خوندی و طبق اون پیشرفتی؟آخه من به راحتی نصب کردم ،همین سه فایل هم داشت
تو منوی preferences تب general گزینه ی Allow Scripts to write Files
and Access Network رو فعال کردی؟

____________________________________________________________________________________
بله شهریار جان فعال کرده بودم اما میگه 20 فریم بیشتر نمیده و روی Demo هست .

farhad8694

Active Member
دوستان جامع راهنمایی کنید من اگر how to install.txt رو نمیخوندم و میامدم این سوال رو میکردم جام اینجا نبود .
اون بالا خودم گفتم که 3 تا فایله و یکیشم
how to install.txt هست .

farhad8694

Active Member
همونطوری که طوی آموزش سایتش گفته :-?

___________________________________________________________________________________
اینطورکه من فهمیدم اگر به یه لایه بدی 20 فریم بهت میده و لی اگر قبل از اینکه این اسکریپت رو رو لایه اعمال کنی خودت قبلش چند کی فریم ایجاد کنی و سپس کی فریم هارو سلکت کنی و بعد این اسکریپت رو اعمال کنی درست کار میکنه و با اینکه میگه 20 فریم بیشتر کار نمیکنه تا آخر کارت میره .فقط نباید لایه ات خشک و خالی باشه .
من دارم با این کلک راحت باهاش کار میکنم . :)
راستی حتما باید از منوی Window انتخابش کنی .نباید از File بری و اجراش کنی .اینو یادت نره.

آخرین ویرایش:

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
دوستان من چند باری سعی کردم اما نمیتونه Library رو از سایت دانلود کنه

hosein0251

دوستان من چند باری سعی کردم اما نمیتونه Library رو از سایت دانلود کنه

لازم نیست دانلود کنه .

یه گزینه همونجا داره که به صورت دستی می تونید آدرس my library رو تو هاردتون بهش بدید .

کسی متوجه نشد برای چی اینطوری میشه؟
اون تقلبی که دوستمون گفت وقتو تلف میکنه و کارو پیچیده تر

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
من هیچ مشکلی باهاش ندارم،نمیدونم شما چرا باهاش مشکل دارین
Library رو هم به صورت دستی بهش شناسوندم (همون فایل xml داخل پوشه)

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
لازم نیست دانلود کنه .

یه گزینه همونجا داره که به صورت دستی می تونید آدرس my library رو تو هاردتون بهش بدید .

من تو شناسوندن مشکلی ندارم ولی سوالم اینجاست که چرا حتی با چیز شک*ن هم دانلود نمی کنه در ضمن من به اسکریپت هام این اجازه رو دادم که به Network دسترسی داشته باشن

در نهایت وقتی نا لمید شدم از دانلود به صورت دستی معرفی کردم

hosein0251

به خاطر اینه که این یه اسکریپت هست و از نرم افزار مادر خودش یعنی افتر افکت تغزیه میشه .
افتر افکت وقتی اجازه نداشته باشه این یه اسکریپت که داخل افتر اجرا میشه هم نمی تونه .

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
آره حسین راست میگه،اگه میخوای دانلود کنی باید بری تو firewall به after effects اجازه دسترسی به اینترنت رو بدی،البته با این کار احتمال اینکه کرک after effects بپره و مجبور به تعویض ویندوز بشی زیادِ

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
من کارم راه افتاده اما فکر میکنم داستان فایر وال و این چیزا اصلا نباید مطرح بشه چون فکر میکنم اونایی که میان و دارن راجع به یه اسکریپت تو افتر حرف میزنن اونقدر از مفاهیم پایه ویندوز آگاه هستن که چنین سوتی هایی ندن من فقط یه احتمالی میدم که دارند تگ های سایت رو که مربوط به لینک میشه عوض میکنن یا چون تو خود اون فایل ظیپ گذاشتنش دیگه نمیشه یه احتمالی هم هست این روزا همه اینترنتاشون کم و بیش قاطی داره شاید تو رسیو اطلاعات یه کم مشکل دلشته باشیم

تا بعداً دوباره تست میکنم

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
آره حسین راست میگه،اگه میخوای دانلود کنی باید بری تو firewall به after effects اجازه دسترسی به اینترنت رو بدی،البته با این کار احتمال اینکه کرک after effects بپره و مجبور به تعویض ویندوز بشی زیادِ

دوست عزیز ما مدت هاست ویندوز عوض نمیکنیم

جدیدترین ارسال ها

بالا