اسکریپت پرداخت

سلام کسی میدونه از کجا میتونم اسکریپت پرداخت رو گیر بیارم . اگه مجانی باشه بهتره یا اگه نیست قیمتش چند .
منظورم همین اسکریپتی هست که روی فروشگاه مجید آنلاین هم هست . آیا باید با شرکت پست تماس بگیرم

siavashmusic

Active Member
ببینید دوست عزیز اولا لطفا محل مناسب برای سوالتون رو میبایست انتخاب می کردید اما به هر صورت : سایت پرداخت اولا یک سیستم بسیار ضعیف و ناراحت کننده ای هست از این جهت که مشترک های خودش رو خیلی ناراضی کرده در مورد تسویه حساب که خیلی ضعیف عمل می کنه عملا پول این برچ رو 6 تا 7 برج بعد پرداخت میکنه و . . . .
در مورد قرارداد هم میبایست سال اول 100 هزار تومان برای رجیستر شدن پرداخت کنید و از سال دوم هر سال 50 هزار تومان
از طریق اون لینک ثبت نام میکنید سپس پس از بررسی توسط آقایان نابلد فروشگاه و پروژه شما مورد بررسی قرار میگیره و بعد شرایط رو براتون ایمیل می کنند

اما توصیه من : اگه محصولات شما در حد کم هستند زیر 5 قلم توصیه من اینه که اصلا دور این کار رو خط بکشید از طرفی اگه محصولات زیاد دارید و فکر میکنید فروش محصولات شما کم خواهد بود باز هم توصیه من بی خیال شدن این سیستم هست
این پروژه فقط برای محصولات زیاد و فروش در حد هفغته ای بالای 50 تا 100 قلم صرف میکنه تا پول شما د گردش باشه یعنی مثلا از برج 4 به بعد تازه دریافت های شما توسط شرکت پرداخت تصویه میشه این تصیویه تداوم داشته باشه تا براتون صرف کنه

جدیدترین ارسال ها

بالا