اسکریپت پرداخت به ازاء کلیک (ppc)

سلام
این سیستم تیم ما نوشتند! سیستم پرداخت به ازاء کلیک حرفه ای است به گونه ای که کار های کاربران را نصف می کند!
نظرتان را در مورد سیستم لطفا بدهید!
لینک دمو:
نام کاربری : admin
رمز عبور: admin
این هم فایل توضیحات سیستم و معرفی امکانات سیستم:
این سیستم ما با هزینه ای کمی برای فروش گذاشته ایم!
منتظر نظراتتان و پیشنهادات و انتقاداتتان در مورد سیستم هستیم!

همچنین برای خرید سیستم با شماره 09353535306 (رهبری) تماس بگیرید!
با تشکر
خدانگهدار!

tntdownload

New Member
سلام:
دوست عزیز سیستم عالی هست.
می خواستم بدونم اوپن سورس هست ؟ منظورم این هست که بعد از خریداری شما سیستم رو به ما برای دانلود می دید یا روی هاست نصب می کنید؟

سیستم جالبی در اومده ولی الان سیستمایی هستن که همین کارارو انجام میدن :dالبته یه نمونشه مجانیه مفت نمی ارزه ولی نمونه هاییشم هست پولی هستم که البته به درد بخوراش گرونن.در کل کارت عالیه.ایول.

p30click

Member
سلام.

آقا اسکریپت خوب و متفاوتی بود. ولی ارتباط با ماش مشکل داشت.
دادن کدش هم فقط یک url بود امتحان نکردم ببینم چه شکلی نمایش میده.

فقط اگه قیمتش رو هم اعلام کنید ممنون میشم.

منتظرم....
یاحق

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

دایی محسن

Active Member
بابا تو دیگه کیه هستی ، دسته sooran بستی !!!!

حالا یه قیمت بده که قشنگ بریم تو کف

سلام دوباره!
سلام:
دوست عزیز سیستم عالی هست.
می خواستم بدونم اوپن سورس هست ؟ منظورم این هست که بعد از خریداری شما سیستم رو به ما برای دانلود می دید یا روی هاست نصب می کنید؟

سیستم اپن سورس نیست! زیرا الان سیستم آقای ساعتی که مدتی اپن سورس نبوده دست همه می باشد! هرکس سیستم را
بخواهد برایش نصب می کنیم.

سیستم جالبی در اومده ولی الان سیستمایی هستن که همین کارارو انجام میدن :dالبته یه نمونشه مجانیه مفت نمی ارزه ولی نمونه هاییشم هست پولی هستم که البته به درد بخوراش گرونن.در کل کارت عالیه.ایول.
همچنین ممکنه سیستم های رایگان زیاد باشه! ولی سیستم ها امکانات و قیافشو نگاه کنید و با این مقایسه کنید!

سلام.

آقا اسکریپت خوب و متفاوتی بود. ولی ارتباط با ماش مشکل داشت.
دادن کدش هم فقط یک url بود امتحان نکردم ببینم چه شکلی نمایش میده.
ارتباط با ما هم در نسخه اصلی (این نسخه 90% تکمیل است.) می باشد.

دریافت کد هم به صورتی است که شما اگر می خواهید چند تبلیغ را کنار هم در یک سایز قرار دهید انتخاب می کنید و کد مربوطه را دریافت می کنید مثلا من می خواهم دو بنر زیر هم باشد می زنم دو ردیفه!
یا می خواهم دو تبلیغ کنار هم باشد می زنم 2 ستونه!

بابا تو دیگه کیه هستی ، دسته sooran بستی !!!!

حالا یه قیمت بده که قشنگ بریم تو کف
قیمت این سیستم از تمامی سیستم های دیگر کمتر می باشد ! مثلا اگر قیمت سیستم تبلیغ دهنده و تبلیغ گیرنده دار آقای ساعتی رو سوال کنید اعلام می کنند 400 هزار تومان!
و قیمت سیستم های دیگر هم بالای 120 هزار تومان می باشد، قیمت ما از 120 هزار تومان هم کمتر است!

لطفا اگر خواستید تماس بگیرید!

Dark-M4N

Member
اینطوری که دوستان میگن باید خیلی عالی باشه

فقط من مشکل دارم

صفحه نمیاد بالا

به ارور های زیر نگاه بندازید و موفق باشید

warning: Domdocument::load() [domdocument.load]: I/o warning : Failed to load external entity "/home/ajaxifa/public_html/ppc/templates/a/xslt/page.xsl" in /home/ajaxifa/public_html/ppc/index.php on line 81

warning: Xsltprocessor::importstylesheet() [xsltprocessor.importstylesheet]: Compilation error in /home/ajaxifa/public_html/ppc/index.php on line 86

warning: Xsltprocessor::importstylesheet() [xsltprocessor.importstylesheet]: Xsltparsestylesheetprocess : Empty stylesheet in /home/ajaxifa/public_html/ppc/index.php on line 86

warning: Xsltprocessor::transformtodoc() [xsltprocessor.transformtodoc]: No stylesheet associated to this object in /home/ajaxifa/public_html/ppc/index.php on line 89

fatal error: Call to a member function savehtml() on a non-object in /home/ajaxifa/public_html/ppc/index.php on line 89

جدیدترین ارسال ها

بالا