iranads
Active Member
خب فرمی که قول داده بودم رو کامل کردم.. در این فرم محتویات سفارش بهتر و راحت تر خونده میشه و اطلاعات به inbox فرستاده میشه و مشکلی هم ایجاد نمیکنه..شما فقط چند کار باید انجام بدید.. 1: یه فرم درست کنید ( html ) و اطلاعات اون فرم رو به فایل
order.php ارسال کنید :::: "action="order.php
البته من در این بسته که پیوست کردم یه فرم گذاشتم که قیمت هایی که در اون مشخص کردم رو در حین سفارش محاسبه و در قسمت جمع کل قیمت نهایی رو میده. (( با جاوا اسکریپت ) شما میتونید فرم منو باز کنید و قیمت ها رو تغییر بدید. ( فقط قیمت ها رو که جاشون هم مشخصه ) کار بعدی که باید انجام بدی اینه که فایل config.php رو باز کنید و اونو ویرایش کنید ..از این به بعد آدرس سفارش سایت شما میشه www.name.com/oeder.html.. ضمنا یه فایل orderpm.php هم هست که اونم باز کنید در خط 3 آدرس کامل سایت خودتونو ( صفحه اصلی ) رو وارد کنید..
رو یه سیستم دارم کار میکنم. انشالله نسخه رایگانشو معرفی خواهم کرد..
اگه سوالی بود بفرمایید در خدمتم.
موفق باشید
بهنام
order.php ارسال کنید :::: "action="order.php
البته من در این بسته که پیوست کردم یه فرم گذاشتم که قیمت هایی که در اون مشخص کردم رو در حین سفارش محاسبه و در قسمت جمع کل قیمت نهایی رو میده. (( با جاوا اسکریپت ) شما میتونید فرم منو باز کنید و قیمت ها رو تغییر بدید. ( فقط قیمت ها رو که جاشون هم مشخصه ) کار بعدی که باید انجام بدی اینه که فایل config.php رو باز کنید و اونو ویرایش کنید ..از این به بعد آدرس سفارش سایت شما میشه www.name.com/oeder.html.. ضمنا یه فایل orderpm.php هم هست که اونم باز کنید در خط 3 آدرس کامل سایت خودتونو ( صفحه اصلی ) رو وارد کنید..
رو یه سیستم دارم کار میکنم. انشالله نسخه رایگانشو معرفی خواهم کرد..
اگه سوالی بود بفرمایید در خدمتم.
موفق باشید
بهنام