باسلام خدوت شما دوست عزیز
من خودم یک سایت تبلیغاتی دارم میزنم که تمام 40 - یا 50 رقیبی که تو ایران دارم رو بررسی کردم و تمام امکانات و قابلیت هایی که تو اونها هست رو تو سایت خودم پوشش دادم و دارم تکمیل ترشم میکنم
الان گرافیک سایت رو با طراح داریم نمونه سایت های خارجی که از لحاظ گرافیک دارن رتبه میارن و اول دوم میشن مقایسه میکنیم و شبانه روزی داریم رو پروژه کار میکنیم که با تفاوت رتبه خیلی خیلی بالا از بهترین ها وارد این عرصه بشیم
به این دلیل من دارم به خواسته هم و درجات بالایی از کار میرسم که فقط روزای اول دیجیکالا رو میدیدم و همیشه اونو سرلوحه قرار دادم ولی الان زیاد کاری باهاش ندارم و یک لول دارم بالاتر فکر میکنم و اونم سایت های خارجی هست !!!
به شما پیشنهاد میدم که یه سایت رو نزارید مبنا و بگید امکانات اون رو میخوام به دست بیارم و موفق بشم و رقیبی برای اون بشم !!! شما اگه میخواید موفق بشید بیایید تا اینجا دست نگه دارید و از امروز برید سراغ سایت های غولی مثل آمازون و ای بای و سایر سایت های فروشگاهی خارجی که چه امکاناتی دارن ( در ضمن شما باید تمام سایت های ایرانی و امکانات اونها رو در نظر بگیرید و + پوشش دادن ضعف های آنها در سایت خودتون سعی کنید استاندارد ها رو تو کد نویسی رعایت کنید هرکسی که داره براتون کار میکنه بگید به بهترین شکل ممکن کد بزنه که تو رتبه گوگل هنگام سئو انتیاز بیارید و تو رینک بالا برید و از گگوگل امتیاز مثبت بگیرید )
من خیلی سختی کشیدم میلیونی هزینه موبایل دادم برای پیگیری کارم و همینطور میلیونی تو کارم دارم خرج میکنم ولی بجاش بهترین خدمات رو به مردم میدم و اونجا هزینه هامو جبران میکنم
پس دیجی کالا رو کناز بزارید چون بلافاصله تا یه کاربر حرفه ایی یا نیمه حرفه وارد سایتتون بشه میگه این که کپ دیجیکالا زده ...
ببینید چندسال پیش سونی اریکسون و نوکیا چقدر سروصدا داشتن و بروبیا !!! ولی ببین استیوجابر با خلاقیتش چیکار کرد که با فاصله بالایی نسبت با اچ تی سی و سامسونگ و سونی و ... داره پول درمیاره اینها شانسی و الکی نیست ... حساب و کتاب داره تو کارش و الان میشه ثروتمند ترین شرکت آمریکا !!!
پس برای موفقیت خودتون رو تغییر بدید
---------------------------------------------------
نمونه نیازی نیست پیشنهاد بدید تو گوگل سرچ کنید (گوگل رو انگلیسی کنید)
The best site of this year's store -1
Best Web Design Shop -2
best website design 2012 -3
این سایت زیر رو ببین 5 اصل موفقیت رو نوشته :
کد:
http://www.ecommercebusinessjournal.com