آفرین، این اسکریپته خیلی به نظرم کاربردیه! خوشم اومد دمت گرم

موفق باشی
عجب چیز جالبناکی.
خوشماااااااان آمد.
ممنون از نظراتتون
آفرین احسان جان
مثل همیشه در اسکریپت نویسی 1#
فقط دوتا سوال دارم که آیا میشه روی این اسکریپت پیاده کرد یا نه :
1- وقتی Puncher برو روی Region فشار وارد میکنه سگمنتهای اون قسمت فقط Move نشن بلکه بصورت خودکار در محور Z سگمنت بسازه . مثلا یه چیزی تو مایه های اکسترود .
2- آیا میشه کاری کرد که براش یه رنج فریم در نظر بگیریم و با فشردن کلید Go بصورت خودکار برای Region فریم به فریم Key بسازه ؟
در کل کارت درسته
ایول
موفق باشی
خواهش میکنم دوست عزیز شما لطف دارید بنظرم خودم هنوز هیچی نمیدونم از اسکریپت نویسی
در مورد پیشنهاد اول منظورتونو گرفتم ولی باید بررسی شه در ضمن یه چیزایی به ذهنم رسید ولی باید دید در عمل چجوری میشه
در مورد سوال دومتون برای انیمیت(ساخت انیمیشن) و یا فقط تغییر در مش بر اساس انیمیت هیچ محدودیتی نیست و راحت میشه این کارو کرد ولی چون اسکریپت هنوز اول راه فعلا روی نتیجه نهایی تمرکز کرده بودم و سیستم انیمیت شاید بعدا بهش اضافه کردم
البته این اسکریپت با چنتا تغییر کوچیک رفتار های جالبی از خودش نشون میده که شاید بعدا یه ویدئو دیگه گذاشتم
سلام
آفرین !
این چند روزه خیلی چیزای خوبی از شماو Linkinforever یاد گرفتم.
کاش همیشه مجید آنلاین اینقدر خوب باشه .
دو تا سوال :
یکی اینکه ااگوریتم کار چجوریه ؟ تک تک Vertex ها رو با هم مقایسه می کنه و بعد Vertex ها رو موقعیت دهی می کنه؟ ( با دستور GetVerts و Setverts ) یا روش بهینه تری استفاده کردی ؟
Animateable هست؟ اگه هست چه جوریه اگه نیست چه جوری میشه قابل انیمیت بشه ؟
ممنون
با سلام به استاد عزیز
ورتکس ها باهم مقایسه میشن البته یه راه حلی بنظرم رسید که در اجسامی با ورتکس های خیلی زیاد (میلیونها) میتونید در عرض چند ثانیه یا دو سه دقیقه اسکریپت رو evulate کنی
بله فعلا چون اسکریپت مرحلیه اولیش هست از دستورات( GetVerts و Setverts ) استفاده شده ولی این دستورات نمیتونن ورتکس ها رو انیمیت کنن و مرحله انیمیت یه ورتکس باید با دستوراته دیگه ای انجام بشه
برای انیمیت ورتکس ها هیچ مشکلی وجود نداره فعلا فقط نتیجه نهایی برام مهمه