اسکریپت تغییر متریال (کمک)

ahura3d

Active Member
سلام دوستان. کسی یه اسکریپت نداره که یه صحنه که صدتا متریال standard داخلش هست رو به Vray خودکار تغییر بده؟ یا به mental ray بخوام تک تک تغییرشون بدم پدرم در میاد:-?

Hidden Dragon

کاربر فعال
با سلام،

بعد از اینکه نوع رندر کننده رو روی Vray قرار دادی روی یه قسمت خالی از صحنه راست کلیک کن و بعد از داخل لیست گزینه Vray scene converter رو انتخاب کن تا تمامی متریال ها و سایه های موجود به سیستم Vray تبدیل بشن.

بعد صحنه رو Save as کن تا از صحنه اصلی یه Backup داشته باشی. البته این نکته رو به خاطر داشته باش که به هر حل تبدیل کردن صحنه از یک موتور رندر به موتور دیگه ممکنه خالی از ایراد نباشه اما این تکنیک دارای کمترین خطاست.

موفق باشید.

ahura3d

Active Member
با سلام،

بعد از اینکه نوع رندر کننده رو روی Vray قرار دادی روی یه قسمت خالی از صحنه راست کلیک کن و بعد از داخل لیست گزینه Vray scene converter رو انتخاب کن تا تمامی متریال ها و سایه های موجود به سیستم Vray تبدیل بشن.

بعد صحنه رو Save as کن تا از صحنه اصلی یه Backup داشته باشی. البته این نکته رو به خاطر داشته باش که به هر حل تبدیل کردن صحنه از یک موتور رندر به موتور دیگه ممکنه خالی از ایراد نباشه اما این تکنیک دارای کمترین خطاست.

موفق باشید.
ممنون خیلی گُلی . واسه mental ray هم خیلی نیاز دارم . راهی هست؟

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
اسکریپت SwitchSwatch خیلی میتونه بتون کمک کنه . رایگان هم هست .
و اینکه لطفا قوانین رو رعایت کنید و از عناوین مناسب استفاده کنید .

ahura3d

Active Member
اسکریپت SwitchSwatch خیلی میتونه بتون کمک کنه . رایگان هم هست .
و اینکه لطفا قوانین رو رعایت کنید و از عناوین مناسب استفاده کنید .
میشه لینکش رو بدید هرچی گشتم لینکاشون پاک شده. مکس 2012 دارم
چشم عنوان درستی میزنم شرمنده

Hidden Dragon

کاربر فعال
ممنون خیلی گُلی . واسه mental ray هم خیلی نیاز دارم . راهی هست؟

با سلام،

اگه دنبال اسکریپتی هستی که بتونه بین چندین موتور رندر عمل تبدیل رو انجام بده این دو تا رو علی الحساب مد نظر داشته باش.

1_ این مورد خر زوره ولی همچینی یکم پیچیدس در عوض انعطاف پذیری خوبی داره

http://www.scriptspot.com/3ds-max/scripts/multyconvertor

این یکی ای بگی نگی بدک نیست و ساده تره ولی مثل قبلی خر زور نیست ولی فکر میکنم کارتون رو راه بندازه

http://www.motivacg.com/en/material-converter/

موفق باشید

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
یک چیز هست که بهتره بدونید ، تبدیل متریال ها چیز غیر ممکنی هست چون این کار بیشترین نتیجش تو جابه جایی تکستچر هاست و شما مجبورید متریال هارو از اول دوباره با موتور مورد نظر تطبیق بدید که به نظرم کلا تبدیل متریال نکنید بهتره ( از رو تجربه میگم )

جدیدترین ارسال ها

بالا