یک اسکریپت آپلود سنتر میخوام که همه چی را آپلود کنه لطفا کمکم کنید ممنون
vatanmusic Well-Known Member Jun 24, 2008 #1 یک اسکریپت آپلود سنتر میخوام که همه چی را آپلود کنه لطفا کمکم کنید ممنون
EMIRATES Active Member Jun 24, 2008 #2 با سلام من یه اسکریپت دارم که میتونی خودت بهش بگی چه فرمتی میخوای یا نمیخوای : با تشکر. پیوست ها uploader.zip 2.5 کیلوبایت · بازدیدها: 18
vatanmusic Well-Known Member Jun 25, 2008 #3 ممنون عزیزم ولی اینکه فقط یک فایل داخلش هست مطمئن هستید که سالم هست و جواب میده ؟؟ خودتون باهاش کار کردید؟؟ تستش کردید ببینید جواب میده یا نه ؟؟
ممنون عزیزم ولی اینکه فقط یک فایل داخلش هست مطمئن هستید که سالم هست و جواب میده ؟؟ خودتون باهاش کار کردید؟؟ تستش کردید ببینید جواب میده یا نه ؟؟
vatanmusic Well-Known Member Jun 25, 2008 #4 اینکه فقط عکس آپلود میکنه روی دکمه آپلودشم نوشته --> آپلود تصویر
ehsandalir Member Jun 25, 2008 #5 بهترین آپلود سنتر رایگان که در بازار هست هم عضویت داره و هم آژاکسه : لینک دانلود
vatanmusic Well-Known Member Jun 26, 2008 #6 با تشکر از شما ولی این آپلود سنتر فقط JPEG, .JPG, .GIF, and .PNG اینا را آپلود میکنه ولی تو کنترل پنل ادمینش فکر کنم بشه بازم پسوند اضافه کرد ؟؟ درسته؟؟
با تشکر از شما ولی این آپلود سنتر فقط JPEG, .JPG, .GIF, and .PNG اینا را آپلود میکنه ولی تو کنترل پنل ادمینش فکر کنم بشه بازم پسوند اضافه کرد ؟؟ درسته؟؟
alionline1366 Active Member Jun 26, 2008 #7 بله این سیستم فقط برای عکس پیاده سازی شده ولی شما میتونید خودتون هر پسوندی که بخواهید اضافه کنید بهش و ازش استفاده کنید
بله این سیستم فقط برای عکس پیاده سازی شده ولی شما میتونید خودتون هر پسوندی که بخواهید اضافه کنید بهش و ازش استفاده کنید