اسکرول تاچ

سلام اساتید محترم مخصوصا آقا هادی و فانوس عزیز و دیگر دوستان
یک نمونه اسکرول تاچ برای اندروید میخاستم

ghasemMMb

New Member
سلام دوست عزیز
برو به این آدرس http://forum.majidonline.com/threads/216816-کلاسی-برای-اسکرول-کردن-در-گوشی-با-لمس-صفحه-تاچ
ضمنا تو مثالهای خود آدوبی فلش یه سورس برا تاچ هست که می تونید ازش استفاده کنید.
Air for Android >> Swipe Gallery
در قسمت code snippets خود فلش هم می تونید در قسمت Mobile Touch Event از Touch And Drag Event استفاده کنید.

قاسم جان ممنون از راهنمایی شما .:rose:
من پست لینکی را که زحمت کشیدی قبلا دیدم ولی اون مد نظرم نیست چون هنوز تسلط خیلی بالا روی کد نویسی ندارم ولی اگه یه نمونه آماده ببینم زودتر به هدفم می رسم .
اساتید یه نمونه بزارید روی سایت.

ghasemMMb

New Member
خب منم آدرس سورس داخل خود فلش را دادم
وقتی فلش را اجرا می کنی یه پنجره باز میشه در طرف چپ اون یه سری تاتریال آماده هست شما روی Air for Android کلیک کنید و بعد Swipe Gallery را انتخاب کنید.
این مثال که گفتم مربوط به تاچ کردن صفحه در موبایله.

سلام قاسم جان اونقدر هم مبتدی نیستم
منظور تاچ کردن نیست بلکه اسکرول کردن صفحه به صورت روان از بالا به پایین
یه نمونه از سایت خارجی پیدا کردم

زکات علم آموختن به دیگران

تازگی ثبت نام کردم ولی میخام فعال باشم چون استعداد یادگیری بالایی دارم
به قول پادشاه فلش استاد بزرگ بهروز جان
موفق و پیرووز باشید.

پیوست ها

• iphone_scroll.zip
    770.2 کیلوبایت · بازدیدها: 78
آخرین ویرایش:
بچه ها نمونه قوی تری ندارید
مثلا وقتی اسکرول صفحه بالا بره دکمه اسکرول کنار اون صفحه ظاهر بشه

Fanous

Well-Known Member
بچه ها نمونه قوی تری ندارید
مثلا وقتی اسکرول صفحه بالا بره دکمه اسکرول کنار اون صفحه ظاهر بشه

سلام دوست من
این لینک رو یه نگاهی بکنین شاید مفید باشه:
http://forum.majidonline.com/threads/219174-سوال-نحوه-اضافه-نمودن-اسکرول-بار-به-متن-tlf-؟

اما در کل یک توصیه دوستانه ! شما ممکنه هزارتا نمونه پیدا کنی اما آخرش اونیکه میخوای نباشه
مثلا نمونه شما که تصویر آیفون داخلش بود ، متنی که قابلیت تغییر فونت و تغییر سایز داشته باشه رو ساپورت نمیکنه
یا همین که خودتون گفتین ، اسکرول بار نداره
پس بهتره کدنویسی رو دنبال کنین و اون رو یاد بگیرین
نمونه های توی اینترنت فقط میتونه به ما ایده بده یا راهنمایی کنه یا اینکه با تغییر دادن کدهاش یا کم و زیاد کردن کدها به نتیجه دلخواهمون برسیم
امیدوارم با تلاش و پشتکاری که دارین به نتیجه دلخواهتون برسین
شاد باشین

سلام دوست من
این لینک رو یه نگاهی بکنین شاید مفید باشه:
http://forum.majidonline.com/threads/219174-سوال-نحوه-اضافه-نمودن-اسکرول-بار-به-متن-tlf-؟

اما در کل یک توصیه دوستانه ! شما ممکنه هزارتا نمونه پیدا کنی اما آخرش اونیکه میخوای نباشه
مثلا نمونه شما که تصویر آیفون داخلش بود ، متنی که قابلیت تغییر فونت و تغییر سایز داشته باشه رو ساپورت نمیکنه
یا همین که خودتون گفتین ، اسکرول بار نداره
پس بهتره کدنویسی رو دنبال کنین و اون رو یاد بگیرین
نمونه های توی اینترنت فقط میتونه به ما ایده بده یا راهنمایی کنه یا اینکه با تغییر دادن کدهاش یا کم و زیاد کردن کدها به نتیجه دلخواهمون برسیم
امیدوارم با تلاش و پشتکاری که دارین به نتیجه دلخواهتون برسین
شاد باشین

سلام فانوس عزیز
یه راهنمایی میخاستم
من تازه کد نویسی شروع کردم بازار هدفم برنامه تبلیغاتی اندروید
میخاستم ببینم اگه جاوا اسکریپ کار کنم بهتره یا فلش ؟
البته گرافیست خوش سلیقه ای هم هستم. بیشتر زیبایی اپلیکیشن برام مهمه. متاسفانه بدی فلش اینه که باید ادوب ایر باهاش امبد کنی که حجم برنامه میره بالا و برای ارسال عمومی کارا سخت میکنه.
اگه راهنمایی کنی ممنون میشم

flash.developer

Active Member
سلام اگه می‌خواین اندروید کار کنی و اول کار هستید حتما و حتما جاوا (نه جاوا اسکری‍ت)
می‌تونی از محیط‌های مختلفی مثل ایکلی‍پس یا اندروید استدیو استفاده کنی
اگر افکت‌ها و گرافیک فلش برات مهمه باید توی کد نویسی زبده باشی چون خیلی از چیزها رو خودت باید از بیس بنویسی

Fanous

Well-Known Member
سلام فانوس عزیز
یه راهنمایی میخاستم
من تازه کد نویسی شروع کردم بازار هدفم برنامه تبلیغاتی اندروید
میخاستم ببینم اگه جاوا اسکریپ کار کنم بهتره یا فلش ؟
البته گرافیست خوش سلیقه ای هم هستم. بیشتر زیبایی اپلیکیشن برام مهمه. متاسفانه بدی فلش اینه که باید ادوب ایر باهاش امبد کنی که حجم برنامه میره بالا و برای ارسال عمومی کارا سخت میکنه.
اگه راهنمایی کنی ممنون میشم

سلام
اگر کد نویسی رو تازه شروع کردین و دنبال تولید برنامه های اندرویدی هستین بهتره جاوا رو یاد بگیرین
برنامه هایی مثل ایکیلیپس که محصول خود گوگل هستش خیلی خوبه
و شما که توی گرافیک هم وارد هستین می تونین فایل های گرافیکیتون رو به راحتی وارد ایکلیپس بکنین ، حتی swf
درمورد حجم برنامه هم حق با شماست، برنامه کمتر از 1 مگ رو با امبد کردن ایر مجبوریم با 10 مگ ارائه کنیم و این مشکل در جاوا نیست
موفق بااشین

سلام بچه ها از راهنمایی شما ممنون میخاستم بیا م فعال باشم ولی راهم اشتباه اگه وقت روی جاوا بزارم مطمئنا بهتره.
اساتید محترم خداییش بیایید با هم یه تیم بشید و یه شرکت تاسیس کنید و با داشتن یه مترجم خوب و یک سایت تمام انگلیسی محصولات و پروژه هاتون بفروشید یا پروژه بگیرید.
اگه تحریم هستیم شماره حساب نداریم کرک استفاده میکنیم و.... همه را میشه حل کرد مطمناً کار نشد نداریم
میدونید چقدر کار میتونید بیافرینید این همه جوان با استعداد بیکار
فقط همت میخاد.

جدیدترین ارسال ها

بالا