اسپ سوار

redpepper

Member
از شور و شوقتون براي كمك بهم ممنونم :wink: :evil:
يه نفر ميتونه يه كم بيشتر در مورد اين سيستم اسپ سوار توضيح بده مثلا من اگه بخوام وبلاگم تو پرشين بلاگ رو با اين سيستم اداره كنم بايد چي كار كنم؟؟؟!!! :?:
http://www.asp-rider.com

kami_mz

Well-Known Member
سلام. خوبيد؟
اين برنامه رو بايد روي هاست خودتون نصب كنيد. كه ميتونيد مطالب قبليتون توي پرشن بلاگ و بلاگر رو توي اون ايمپورت كنيد.
:wink:

redpepper

Member
خيلي ممنون از اين توضيحت كامي جون اگه ميشه بيييييييشتر توضيح بدين! خيلي بيشتر! :D

miladmovie

Active Member
سلام

redpepper چرا شكلكت خود زني داره :lol:

راستي كسي نيست يكم بيشتر توضيح بده؟ از كجا بايد برنامه رو بگيرم؟مجاني يا پولي؟ :?:

amin-asemi

Member
اسپ سوار يك سيستم وبلاگ نويسي هست كه با asp كار ميكنه و كار آقا نويد هست.
اين سيستم امكانات خيلي خوبي داره - دردسر نصب نداره - خيلي اينترفيس ساده و باحالي داره - فارسي هست - توش راحت ميشه لينكدوني ساخت - جا براي لينكهاي روزانه داره - نشون ميده بازديدكنندگان از چه سايتي وارد شده اند - كنتور و نرم افزرا آمارگيري داره -كلي تمپليت داره و .....
مفتي هست!!!
فقط بايد به نويد ايميل بزنيد تا براتون بفرسته!!
asp-rider_logo.gif

ضمنا نسخه دمو (آزمايشي)برنامه رو توي سايتش تست كنين

دانلود از
اینجا

bigharar4

Member
سلام من خيلي وقته دنبال بيدا كردن اسب سوارم اما متاسفانه نمي دونم چجوري با آقا نويد تماس بگيرم. :oops:

kami_mz

Well-Known Member
سلام.در مورد رايگان بودنش بايد بگم در حال حاضر دو نسخه است. يه نسخه رايگان كه همون كه همه دارن و يه نسخه حرفه اي كه امكان نصب ماژول رو داره و پوليه.

pourya

Member
اوني كه من دارم دو تا تمپلت بيشتر نداره جايي هست كه بشه تمپلتهاي ديگه رو گير آورد؟

جدیدترین ارسال ها

بالا