اسپانسر شدن هاست یک سایت جامع

میخواستم یک سایت جامع تفریحی-سرگرمی-اموزشی-خبری- و خلاصه مرجع راه اندازی کنم ولی متاسفانه از پس خرج هاست بر نمیام سیستم و قالب و... سایت رو درست کردم + قادر هستم روزی 50 مطلب بدم که یه سایت خیلی جامع بشه تصویری از سیستم و قالبش میگذارم ایا کسی حاضر به اسپانسر شدن سایت ما میشه که دارای هاست با امنیت زیاد و سرعت خوب باشه
منتظر جواب های دوستان هستم.
با تشکر
w4e36wheq3m6rjlbpch.jpg

Bia2Metal

Member
فکر کنم منم بتونم کمتون کنم!
من یک ماه رو به صورت تستی بهتون میدم اگه خوشتون اومد بعدا اکانتتون رو دائمی میکنم!

آخرین ویرایش:
گسترش این سایت

دوستان این عکسی که به نمایش گذاشتم چهره فعلی سایت برای شروع هست و سیستمش هم کاملا اختصاصی هست قراره سیستم های جامع موزیک-دانلود-تحقیقات و پژوهشات و.... بهش اضافه کنم خلاصه یه چیزی میخوام راه اندازی کنم شبیه تیبیان و از این قبیل موارد
از لحاظ هاست سایت هایی شبیه هاست گاتور 600 گیگابایت فضا با 1000 گیگابایت باند رو میدن سالانه 60 هزار
من بیشتر میخوام امنیت و کیفیت و سرعت سرور ها بالا باشه و معتبر باشه چون سیستم فوقش با 100 هزار مطلب کمتر از 500 مگابایت اشغال کنه
چون مشکل مالی دارم نمیتونم همچین هاستی با این کیفیت و... رو بخرم.:sad:
و دوستانی که رسیلر دارن فکر نکنم بتونن از پس همچین سایتی بر بیان
از کسانی که شرکت هاستینگ دارند و میتونند همچین سایتی رو ساپورت هاستینگ کننده تقاضای هاست میکنم
منتظر پاسخ های شما هستم
با تشکر

alimosavi

Active Member
دوستان این عکسی که به نمایش گذاشتم چهره فعلی سایت برای شروع هست و سیستمش هم کاملا اختصاصی هست قراره سیستم های جامع موزیک-دانلود-تحقیقات و پژوهشات و.... بهش اضافه کنم خلاصه یه چیزی میخوام راه اندازی کنم شبیه تیبیان و از این قبیل موارد
از لحاظ هاست سایت هایی شبیه هاست گاتور 600 گیگابایت فضا با 1000 گیگابایت باند رو میدن سالانه 60 هزار
من بیشتر میخوام امنیت و کیفیت و سرعت سرور ها بالا باشه و معتبر باشه چون سیستم فوقش با 100 هزار مطلب کمتر از 500 مگابایت اشغال کنه
چون مشکل مالی دارم نمیتونم همچین هاستی با این کیفیت و... رو بخرم.:sad:
و دوستانی که رسیلر دارن فکر نکنم بتونن از پس همچین سایتی بر بیان
از کسانی که شرکت هاستینگ دارند و میتونند همچین سایتی رو ساپورت هاستینگ کننده تقاضای هاست میکنم
منتظر پاسخ های شما هستم
با تشکر

در صورتی که کارتون رو در آینده به سمت وارز نمی برید و همچنین حداقل یکسال ( البته در صورت راضی بودن ) سایتتان رو سرور ما قرار خواهد داشت . ما می تونیم اسپانسر بشیم .

http://irdrupal.org
لطفا در صورت امکان کمی بیشتر تو pm توضیح بدید .

توضیحات تکمیلی

تویه این سایت که قراره راه اندازی بشه امکاناتی از قبیل:
دیکشنری انلاین برای متون فارسی به انگلیسی و عربی به انگلیسی و بلعکس
قسمت دانلود سایت که جدیترین برنامه ها ارائه میشن و فایل ها رویه هاست اپلود میشن در صورت لزوم
داشتن سیستم خبری قوی که روزانه حدود تقریبی 50 مطلب میتونیم بدیم
اگر با مشکل فیلترینگ رو به رو نشیم سیستم جامع موزیک انلاین و فیلم انلاین
گالری بزرگ عکس
سیستم قوی فروشگاه با مدیریت کامل
و................
امکاناتی که در اینده به این سایت اضافه میشن:
عضویت در سایت و ارسال خبر و گفت و داشتن قویترین سیستم پروفایلی
قسمت درخواست و کرک و گلچین و..............
خلاصه این رو بگم من یه 3 سالی هست تو بازاره پی اچ پی هستم و هر چیزی ببینم لازمه میسازم برای سایت

پیدا شدن اسپانسر

با تشکر از اقای alimosavi که حاضر به اسپانسر شدن سایت شدن
و ممنون از همه دوستان برای پیشنهاداتشون

I.NoBody

Active Member
آقا/خانم mihantools ،
شما قصد دارید یک سایت مثل تبیان راه اندازی کنید. از طرفی می فرمایید که از پس هزینه های هاستینگ بر نمی آید.
من فکر میکنم برای اینکه بتونید سایتی چنین جامع داشته باشید، نمی تونید به تنهایی مطالب سایت رو کنترل کنید و حتماً نیاز به نیروی انسانی بیشتری دارید. نیروی انسانی هم هزینه داره. هزینه هاستینگ به مراتب کمتر از هزینه نیروی انسانی میشه.
حالا با توجه به همه این موارد و مواردی دیگر که به ذهن من میرسه، فکر می کنید این سایت موفق میشه؟

البته خوشبختانه(بهتره بگم متاسفانه) اینجا هر کس نیاز به اسپانسر داشته باشه، به وفور یافت میشه و حتی نیاز به توجیه و توضیح هم ندارید.
ولی این مطلب رو برای خودتون عرض کردم که مثل خیلی از دوستان دیگه فکر میکنید صرفاً با داشتن یک CMS و کمی وقت آزاد، میتونید این چنین موفق شید.
امیدوارم خوب بررسی کرده باشید و زمین نخورید.
یا حق

alimosavi

Active Member
آقا/خانم mihantools ،
شما قصد دارید یک سایت مثل تبیان راه اندازی کنید. از طرفی می فرمایید که از پس هزینه های هاستینگ بر نمی آید.
من فکر میکنم برای اینکه بتونید سایتی چنین جامع داشته باشید، نمی تونید به تنهایی مطالب سایت رو کنترل کنید و حتماً نیاز به نیروی انسانی بیشتری دارید. نیروی انسانی هم هزینه داره. هزینه هاستینگ به مراتب کمتر از هزینه نیروی انسانی میشه.
حالا با توجه به همه این موارد و مواردی دیگر که به ذهن من میرسه، فکر می کنید این سایت موفق میشه؟

البته خوشبختانه(بهتره بگم متاسفانه) اینجا هر کس نیاز به اسپانسر داشته باشه، به وفور یافت میشه و حتی نیاز به توجیه و توضیح هم ندارید.
ولی این مطلب رو برای خودتون عرض کردم که مثل خیلی از دوستان دیگه فکر میکنید صرفاً با داشتن یک CMS و کمی وقت آزاد، میتونید این چنین موفق شید.
امیدوارم خوب بررسی کرده باشید و زمین نخورید.
یا حق

حرف شما درست ولی چرا نتونند ؟؟
من خودم از صفر شروع کردم .

ایشون php کار خوبی بودند و من هم فقط به همین دلیل اسپانسرشون شدم . من خودم تجربه دارم تو این زمینه و حتما از افرادی که مثل متخصص باشند کمک می کنم ( من خودم برای سایت پشتیبانی دروپال و هاستینگش چه دردسرایی رو که نکشیده بودم - یاد قدیم )

لازم نیست کارشون مثل تبیان بزنند . همین که خیالشون راحت باشه و به برنامه نویسیشون ادامه بدند برا من کافی هست ( ما هم می تونیم از تخصصشون در آینده بحره بریم )

:wink:

تمامي گفته هاي شما درست

تمامي گفته هاي شما دوست عزيز درست ولي من هم يه فكرايي دارم وگرنه نويسنده بخوام استخدام كنم خدا ميدونه ماهانه چقدر بايد بهش بدم.
تا هفته ديگه اگه اين هفته سايت راه انداخته شد شما ميتونيد ببينيد كه در سايت من چند مطلب دادم:D
در كل در برنامه نويسي پي اچ پي و ساختن سي ام اس هاي جديد هيچ كمبودي ندارم :cool:
با كمك alimosavi و به اميد خدا انشالله يه سايت جامع بزرگ راه اندازي ميكنيم:paint:
تا هفته ديگه كه سايت راه اندازي كامل بشه خدانگهدار همه دوستان باشد

آقا/خانم mihantools ،
ببخشيد معرفي نكردم خودم رو:
مسعوددرخشي 17 از كهگيلويه و بوير احمد كه يه چند سالي هست تخصصي پي اچ پي كار ميكنم يه سري از نمونه كارام هم :
www.funpatogh.com
www.persiantc.net
www.mihantools.ir
www.eko.ir
www.bdl.ir
www.j28.ir
و ....
و خوشحالم كه شما دوست عزيز با گفته هاي مفيدي كه داديد من رو راهنمايي كرديد ولي در كل يه فكرايي دارم براش كه اگه با مشكل رو به رو نشم اون چيزي كه مد نظرم هست رو راه اندازي ميكنم
با تشكر

آخرین ویرایش:

Allahparast

Member
مسعوددرخشي 17 از كهگيلويه و بوير احمد كه يه چند سالي هست تخصصي پي اچ پي كار ميكنم يه سري از نمونه كارام هم : www.persiantc.net www.mihantools.ir www.funpatogh.com www.eko.ir www.bdl.ir www.j28.ir
و ....
و خوشحالم كه شما دوست عزيز با گفته هاي مفيدي كه داديد من رو راهنمايي كرديد ولي در كل يه فكرايي دارم براش كه اگه با مشكل رو به رو نشم اون چيزي كه مد نظرم هست رو راه اندازي ميكنم
با تشكر
کار بزرگی هست موفق باشی

آخرین ویرایش:

TbzMan

Member
مسعوددرخشي 17 از كهگيلويه و بوير احمد كه يه چند سالي هست تخصصي پي اچ پي كار ميكنم يه سري از نمونه كارام هم :
www.funpatogh.com
www.persiantc.net
www.mihantools.ir
www.eko.ir
www.bdl.ir
www.j28.ir
و ....
با تشكر

سلام عزیز
ادمین سایت ف ا ن پ اتوق محمد که میگه اون سایتو خودم ردیف کردم :D:D
عزیز اگه فانو تو ردیف کردی باهات کار دارم
درضمن من ادمین سایت های / www.ParsOk.com / www.P30Bazi.com \ www.BazarCo.com / www.33ir.com va ... و ... که خوبیت نداره همشو اینجا بگم

لطفا یا ایمیل یا آیدی
[email protected]
ID: TbzMan

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا