mehrshad_245
Active Member
سلام به همه دوستان
بالاخره با رایزنی های انجام شده تونستم با پولهایی که با زحمت بدست اورده بودم یه سایت راه اندازی کنم
تا الان نزدیک به 1 تومن خرج کردم
بقول بعضی پولم دیگه رفته ولی خوذم به کارم ایمان دارم
من تنها شروع به این کار کردم ولی مخارج ماه اول رو دادم پولم ته کشیده هزینه ماه دوم سرور رو هم دارم ولی میخوام صرف تبلیغات و معرفی سایت کنم
تو تجارت الکترونیک مطمئنان ایده و نو آوری حرف اول رو میزنه که مطمئن هستم سایتی که راه اندازی کردم اولینه
سایت بصورت رسمی از 1هفته تا 10 روز دیگه کارشو شروع میکنه اینم بخاطر سرو هست که نا اونموقع طول میکشه یکمم باید رو سایت کار کنم خودم (از نظر محتوا آماده شه) بعد استارت بخوره
دوستان نمیدونم آیا اشتباه کردم که CMS خریدم یا نه همه میگفتن از CMS های رایگان استفاده کن ولی فکر بانک اطلاعاتی رو کردم دیدم مرگ یک بار شیونم یک بار
طراحی سایتم رو یکی از بچه های معروف سایت انجام داده که وقتی سایت اومد بالا اسمش رو فوتر هست این سورپرایزه :دی
مدیریت تبلیغات سایتم بر عهده تجارت الکترونیک صبا هستش cloob.com
سرور احتصاصی هست که به این صورت هستش
سی پی یو : quad core X3353
رم: 8 گیگ
هارد: 500 گیگ
ترافیک: 20 ترابایت
تا الان 1,100 هزینه شده
دوستان به نظر شما اسپانسر به چه صورت جذب میشه
سایت کلا اختصاصی هستش اسم سایتم پر معنی هست و از نظر تایپی راحت
از وب مستر ها خواهش میکنم منو یاری کنید ملتمسانه میگم کمک کنید ( مالی نه :دی) راهنمایی
آیا اشتباه کردم برای شروع کار ازینجا شروع کردم یا نه 70% میگن اشتباه کردی
ممنون از همه
بالاخره با رایزنی های انجام شده تونستم با پولهایی که با زحمت بدست اورده بودم یه سایت راه اندازی کنم
تا الان نزدیک به 1 تومن خرج کردم
بقول بعضی پولم دیگه رفته ولی خوذم به کارم ایمان دارم
من تنها شروع به این کار کردم ولی مخارج ماه اول رو دادم پولم ته کشیده هزینه ماه دوم سرور رو هم دارم ولی میخوام صرف تبلیغات و معرفی سایت کنم
تو تجارت الکترونیک مطمئنان ایده و نو آوری حرف اول رو میزنه که مطمئن هستم سایتی که راه اندازی کردم اولینه
سایت بصورت رسمی از 1هفته تا 10 روز دیگه کارشو شروع میکنه اینم بخاطر سرو هست که نا اونموقع طول میکشه یکمم باید رو سایت کار کنم خودم (از نظر محتوا آماده شه) بعد استارت بخوره
دوستان نمیدونم آیا اشتباه کردم که CMS خریدم یا نه همه میگفتن از CMS های رایگان استفاده کن ولی فکر بانک اطلاعاتی رو کردم دیدم مرگ یک بار شیونم یک بار
طراحی سایتم رو یکی از بچه های معروف سایت انجام داده که وقتی سایت اومد بالا اسمش رو فوتر هست این سورپرایزه :دی
مدیریت تبلیغات سایتم بر عهده تجارت الکترونیک صبا هستش cloob.com
سرور احتصاصی هست که به این صورت هستش
سی پی یو : quad core X3353
رم: 8 گیگ
هارد: 500 گیگ
ترافیک: 20 ترابایت
تا الان 1,100 هزینه شده
دوستان به نظر شما اسپانسر به چه صورت جذب میشه
سایت کلا اختصاصی هستش اسم سایتم پر معنی هست و از نظر تایپی راحت
از وب مستر ها خواهش میکنم منو یاری کنید ملتمسانه میگم کمک کنید ( مالی نه :دی) راهنمایی
آیا اشتباه کردم برای شروع کار ازینجا شروع کردم یا نه 70% میگن اشتباه کردی
ممنون از همه