اسم سايت!....

EMIRATES

Active Member
با سلام

من دنبال يک اسم خوب واسه سايتم ميگردم.

اين سايت در ضمينه کامپيوتر هست و فرومه.

تو اين سايت تمام سنين ميتونن کار کنن.

ميخواستم نظرتون رو درباره اين سايت بپرسم. خواهشاً اسم تکراری و در اون کلماتی از قبيل p30 , bia2 ...... نباشه.

دوستان فقط يک خاهشی دارم ، بعد اينکه اسمتون رو انتخاب کردين يه هويز هم بگيريد که آيا ثبت شده يا نه (ممنونتون ميشم)

واسه هويز سريع به اين آدرس برين http://www.whois.ws

به کسی که بهترين اسم رو هم بده ، از خجالتش در ميايم.

با تشکر.
:oops::)

آخرین ویرایش:

websamancom

Well-Known Member
سلام دوست عزیز اسم سایت نیاز به تفکر عمیق داره و یک چیز تقریبا شخصیه ولی سعی کن .ir و یا .com باشه نه چیز دیگه

EMIRATES

Active Member
با سلام
سلام دوست عزیز اسم سایت نیاز به تفکر عمیق داره و یک چیز تقریبا شخصیه ولی سعی کن .ir و یا .com باشه نه چیز دیگه
ممنون ، بله من هم .com ميگيرم.
2uge4p4.gif

این اسم خوبیه !

مرسی دوست عزيز ولی اين دامين ثبت شده ، با اين آدرس هويز بگيريد. ممنون.
gigglesmile.gif

http://who.is
4fvfcja.gif

با تشکر.
give_rose.gif

آخرین ویرایش:

Sherlock_Holmes

Active Member
سلام دوست خوبم... ببين اينا چطوره:

P30you
Pseeyou

گفتم شايد جالب باشه... از P30 هم توش استفاده كردم چون استفاده نكني فكر ميكنم اشتباه كني... اين كلمه يه هويت پيدا كرده و مخاطبين به تكراري بودن يا نبودن اسم شما كمتر اهميت ميدن تا راحتي بيان و حفظ كردنش...
محتويات سايت نبايد تكراري و معمولي باشه كه حتما نيست....
اولي توي گفتن هم معني PC ميده هم See you و هم اينكه Pc و شما... تو اين مايه ها....دومي هم كه هم توي نوشتن و هم گفتن.... نظر خودم اوليه چون نوشتنش بيشتر براي كامپيوتر آشناست...
30upn9j.gif

راستي با Whois هم ديدم .... ثبت نشده...
موفق باشي...

آخرین ویرایش:

EMIRATES

Active Member
دوستان عزيز ، از توجه تون بسيار ممنون.

اسم انتخاب شد.

(بعد از ثبت آدرس درج ميکنم.)

ولی هنوز شما ميتونيد اسم های خودتونو که توش پی 30 و بيا 2 نباشه رو بگين ، به بهترين اسم هم جايزه نا قبلی اهدا ميشه.

با تشکر.

egcom

Member
دوست عزيز برات به پيغام خصوصي فرستادم اسم رو . يه زماني ميخواستم واسه خودم انتخابش كنم .

جدیدترین ارسال ها

بالا