دوستان اسم این فونت چیه ؟:rose:
ar-ap New Member Jul 3, 2011 #1 دوستان اسم این فونت چیه ؟ پیوست ها Digikala_in_Today_SanDisk_Clip_plus.jpg 5.4 کیلوبایت · بازدیدها: 19
ar-ap New Member Jul 3, 2011 #3 ممنون دوست عزیز ، احیاناً فونتی وجود داره که تقریبا شبیه این باشه ؟ آیا؟
N nofuzi New Member Jul 3, 2011 #6 سلام ar-ap جان فونت یا نرم افزاری که آواتار و امضاتون رو باهاش نوشتید میتونید بزارید؟
ar-ap New Member Jul 3, 2011 #7 nofuzi گفت: سلام ar-ap جان فونت یا نرم افزاری که آواتار و امضاتون رو باهاش نوشتید میتونید بزارید؟ کلیک کنید تا باز شود... فونت نستعلیغ ، دانلود کن. پیوست ها Nastaliq 2.zip 87.8 کیلوبایت · بازدیدها: 14
nofuzi گفت: سلام ar-ap جان فونت یا نرم افزاری که آواتار و امضاتون رو باهاش نوشتید میتونید بزارید؟ کلیک کنید تا باز شود... فونت نستعلیغ ، دانلود کن.
Saeed Well-Known Member Jul 3, 2011 #8 ar-ap گفت: جفتشونو :d کلیک کنید تا باز شود... فارسیش خدمتتون باشه تا انگلیسیش رو هم پیدا کنم برات بذارم ! :دی پیوست ها danstnevis.zip 22.8 کیلوبایت · بازدیدها: 8
ar-ap گفت: جفتشونو :d کلیک کنید تا باز شود... فارسیش خدمتتون باشه تا انگلیسیش رو هم پیدا کنم برات بذارم ! :دی
ar-ap New Member Jul 3, 2011 #9 saeed گفت: فارسیش خدمتتون باشه تا انگلیسیش رو هم پیدا کنم برات بذارم ! :دی کلیک کنید تا باز شود... دست گلت درد نکنه ، ولی من این فونتو دارم ، اصلا شبیش نیست :d
saeed گفت: فارسیش خدمتتون باشه تا انگلیسیش رو هم پیدا کنم برات بذارم ! :دی کلیک کنید تا باز شود... دست گلت درد نکنه ، ولی من این فونتو دارم ، اصلا شبیش نیست :d