اسمان

f2540

New Member
سلام.
کلید 8 ...از envirement map آدرس یه تکسچر آسمونو بهش دادم..... در قسمت تنظیمات رندر ،در قسمت vray-envirementبه قسمت gi-envirementیه hdri دادم که کارم خوب بشه ورنگ ها داخل محیط پخش بشه.....ولی رندر که میگیرم بک گراندش سیاهه.اخه باید چیکار کنم ؟ خواهش می کنم راهنمایی کنید حرفه ای ها.

آخرین ویرایش:

f2540

New Member
ممنون بابت پاسختون.:oops:
ولی من تا حدودی تازه کارم ودارم با vray adv کار میکنم.وباهاش اشنا هستم.اما تاحالا با وی ری ارت کار نکردم.اگر ممکنه توی همین وی ری adv راهنمایی کنید.:rose::rose::rose:
این تنظیماتی که انجام دادم مگه درست نیست؟چرا سیاه میشه؟

_MRM_

Member
متریال ادیتور باز کن و یک متریال ود ری ایجاد کن و به دیفیز اچ در ار بدیدن از منوی ایجاد شده فایل اچ دی ار احضار کن و از آنجا به
envirement map کپی کن

f2540

New Member
این کار رو هم انجام دادم.حتی تو ویوپرت بکگراند همون اسمون hdriهست ولی تو رندر بک گراند سیاه میشه.
اخه چرا اینجوریه؟؟:sad::cry::cry:

آخرین ویرایش:

rmreza

Well-Known Member
عدد شاتر اسپید رو کم کن و در قسمت hdri عدد overal رو زیاد کن و حالا رندر بگیرید.

f2540

New Member
این کار رو انجام دادم و رندر گرفتم ولی باز هم نشد.البته فکر نمیکنم مشکل از میزان نور صحنه باشه.
انگار موقع رندر اسمون رو نمی خونه.مکسم 2014 هست.ممکنه توی 2014 گزینه ای داشته باشه که توجه نکردم؟

f2540

New Member
از دوستای عزیزم
rmrezaو​
تشکر میکنم که در حل مشکلم من رو همراهی کردن.​
:clap::oops::clap:

مشکل خیلی سادهههه حل شد..
وقتی یکی از ندر ها رو سیو کردم وبعد عکسشو باز کردم توی اون عکس اسمون معلوم بود.عجیبه نه!!!!!!!!!!!!

حالا خیالم راحت تر شو ولی مشکل اینجاست که برای تنظیم نور کلی انگار باید هررندر که میگیرم سیو کنم بعد بازش کنم تا نتیجه رو ببینم به عبارتی توی پنجره ی خود رندر مشخص نمیشه.

rmreza

Well-Known Member
در صورتی که از Vray RT استفاده کنید .(vray real time render ) شما میتوانید همزمان هم رندر داشته باشید و هم همون لحظه تغییرات رو درک و کار خودتون رو بهتر کنید.
مففق باشید.:cool:

f2540

New Member
ممنون.منظورم این بود که اصلا اسمون رو توی رندر نشون نمیده.حتما باید رندر رو سیو کنم بعد جی پگش رو باز کنم اونجا اسمون مشخصه.ولی توی خود پنجره ی رندر مشخص نمیشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا