اسلوموشن ماتريكس

سلام برادرا
من تاهابال اسلوموشن با افتر كار نكردم ، يه خورده با اديوس كار كردم اونم اصلا جالب نبود بيخيالش شدم
گفتم بزار با افتر بزنيم ببينيم چجوري ميشه ، اومدم فيلم ماتريكس رو اوايلش رو يخورده اسلو مسلو كرديم ولي جالب به نظر اومد
در ضمن براي اسلو از هيچ پلاگيني استفاده نكردم
فقط نظر يادتون نره ها ممنونم با تشكر

پیوست ها

• 1.zip
    1.9 مگایابت · بازدیدها: 386

elham_elham

Member
خیلی جالب بود
احساس کردم اسلو مسلوش زیاده
یاد خودم افتادم که تو 30 ثانیه 50 تا افکت میچبپوندم

massomeh1

Member
خوب بود اما می خوام بدونم کلا اسلو کردن بدون پلاگین در افتر با همون رمپینگ تایم هست و تغییر سرعت بخشی از فیلم و بعد استفاده از بلندینگ مد در حالت خوب همینطوریه دیگه ؟؟؟ درسته ؟؟؟؟یا نه
بعد به نظر خودت کدوم بهتر و باکیفیت تر هست بدون پلاگین یا با استفاده از پلاگین ؟ فرقی داره یا نه؟؟؟

خوب بود اما می خوام بدونم کلا اسلو کردن بدون پلاگین در افتر با همون رمپینگ تایم هست و تغییر سرعت بخشی از فیلم و بعد استفاده از بلندینگ مد در حالت خوب همینطوریه دیگه ؟؟؟ درسته ؟؟؟؟یا نه
بعد به نظر خودت کدوم بهتر و باکیفیت تر هست بدون پلاگین یا با استفاده از پلاگین ؟ فرقی داره یا نه؟؟؟

با سلام خدمت دوست عزیزم
بله همین پست اولی که تو این تایپیک ایجاد کردم بدون پلاگین بود واین اسلو فیلم رزمی رو با پلاگین کار کردم
با استفاده از پلاگین کارت خیلی زودتر را میوفته وبهتر پیش خواهی رفت ولی بدون پلاگین یه سری کارهارو به غیر از اون time باید انجام بدی وگرنه کارت خراب میشه ، اگه خواستین پیشتر توضیح میدم ، فکر کنم متوجه منطورم هستین ...

massomeh1

Member
میشه بیشتر توضیح بدی چه کارهایی باید انجام بدم مشتاقم بدونم؟؟؟؟؟
درضمن چه پلاگینی رو شما در این باره سفارش می کنید که کار با اون آسون و حرفه ایی باشه ؟همون پلاگینی که در بالا برای فیلم رزمی استفاده کردی خوبه ؟

میشه بیشتر توضیح بدی چه کارهایی باید انجام بدم مشتاقم بدونم؟؟؟؟؟
وقتی که توی قسمت time strecth محدود اسلو رو مشخص کردین در قسمت تایم لاین باید این رو بزنید Quality-wire, draft or best و قسمت از نوار زمان رو تکون بدید تا وضعیت در هر فریم به صورت مجزا محدوده اسلو رو کاملا مشخص کنه که این کار باعث میشه که فریم هایی که شبیه یک دیگرند رو از حالت تکرار خارج وبه حالت واقعی بدونه تغییر در تکرار فریم ها ایجاد کرده باشین و باز مجددا همین کارو میکنین
درضمن چه پلاگینی رو شما در این باره سفارش می کنید که کار با اون آسون و حرفه ایی باشه ؟همون پلاگینی که در بالا برای فیلم رزمی استفاده کردی خوبه ؟
پلاگین فوق حرفه ای برای این کار که خیلی سریع وبسیار حساس ومختص این کار هست همین پلاگین توئیگستور هست ، پیشنهاد من برای استفاده از اسوموشن از این پلاگین هست

جدیدترین ارسال ها

بالا