اسكريپت نويسهاي حرفه اي لطفا حذف كامل راست كليك رو آموزش بديد

Alidf

Member
سلام. هر موقع كه صحبت از حذف راست كليك ميشه همش ميگن شو منو رو فلس بزار. خوب اين رو كه بلديم عزيزان. اما در فلش اكشن اسكريپتهاي مخفي و سكرتي وجود داره كه از اون طريق ميشه راست كليك رو از بين برد. لطفا حرفه ايهاي اسكريپت نويس آموزش اين رو بنويسيد .

amir_s

Active Member
سلام ...
ميتونيد كامپوننت اين كار رو كه آقا پدرام زحمتش رو كشيدن استفاده كنيد : www.pedymx.com

Alidf

Member
سلام. من دانلود کردم اما fla باز نمیشه!! پیغام میده unexpertede format file .میشه بگید اشکال کارم کجاست؟ مگه فایل fla رو نباید باز کنم؟ لطفا بیشتر توضیح بدید .ممنون میشم

mmr

Member
احتمالا از ورژن پایین استفاده می کنید !!!

مصطفی

amir_s

Active Member
نه ... اصلا فلش ام ايكس معمولي اين اكشن ها رو نداره ...

mahyar_soft

Member
fekr konam age shoma to front page ya har jayi ke safe tono michinin dastore show menu ro tick ro var darid albate faghat miad seting va abute flash agar mikhayi ke ina ham nayad ke ,,,,,nemidonam ye kodayi soragh dashtam bayad begardam

emadmr

New Member
amir_s عزیز اقا پدرام همچین چیزی ننوشته تنها تغییرش رو نوشته اصلا نیاز به کامپومنت هم نیست 5 خط کد.
اما برای حذف کامل منو امکانش تو فلش MX هست مثلا yahoo messenger قسمت کارت پستالهاش رو ورداشتن جاش یه چیزه دیگه گذاشتن نه اشتباه نکنین اصلا مربوط به Delphi یا زبون های دیگه نیست با خود actionscript است.
دلیلش هم اگه نیاز بود میگم.

amir_s

Active Member
emadmr گفت:
amir_s عزیز اقا پدرام همچین چیزی ننوشته تنها تغییرش رو نوشته اصلا نیاز به کامپومنت هم نیست 5 خط کد.
اما برای حذف کامل منو امکانش تو فلش MX هست مثلا yahoo messenger قسمت کارت پستالهاش رو ورداشتن جاش یه چیزه دیگه گذاشتن نه اشتباه نکنین اصلا مربوط به Delphi یا زبون های دیگه نیست با خود actionscript است.
اشتباه از من بود ...
فكر ميكردم ايشون نحوه ايجاد منو هاي دلخواه رو ميخواستن ...
براي حذف كامل يا بايد از JavaScript استفاده كرد يا فايل exe ساخت و سورس اون رو دست كاري كرد

Alidf

Member
عماد جان میشه بگید با خود اکشن اسکریپت در فلش ام ایکس چطوری میشه کامل منو رو حذف کرد. اگه میشه کدش رو بنویسد. من هر چی کد تا حالا گذاشتم. کار نکرده. تشکر

amozesh

Member
emadmr گفت:
با سلام
اگه روش انجام اين كار با اكشن اسكريپت خالي رو بگيد ممنون مي شم
با تشكر

amir_s

Active Member
نميشه ... با اكشن اسكريپت خالي نميشه ...
اگر فايل swf هست بايد با جاوا اسكريپت منو ها برداشته بشن ... اگر exe بايد در سورس دستكاري بشه !

amozesh

Member
با سلام
منم از همين تعجب كردم شايد ايشون مورد ديگه اي منظورشون بوده

sicmalearn

New Member
با سلام من فكر ميكنم اين يك كد خيلي ساده است كه ميشه با دونستن دستور آن اين رو از بين برد

webkhan

Member
براي منم خيلي جالبه كه بدونم چطوري فقط با اكشن منو فلش ازبين ميره؟!!!

mamali132002

Active Member
amir_s گفت:
نميشه ... با اكشن اسكريپت خالي نميشه ...
اگر فايل swf هست بايد با جاوا اسكريپت منو ها برداشته بشن ... اگر exe بايد در سورس دستكاري بشه !
میشه بگی چظوری با java script میشه برش داشت ؟

amir_s

Active Member
mamali132002 گفت:
میشه بگی چظوری با java script میشه برش داشت ؟
کد:
<script language="JavaScript">

// this function removes right click over flash objects

document.onmousedown=function()
{
	if (event.button > 1)
	{
		window.location.replace('javascript: void(0)');
	}
};

// this function removes right click over the page

document.oncontextmenu=function()
{
	// return false if you want to remove right click over the page
	return true;
};

</script>

aminflash

Member
roonin گفت:
badan in code ro koja bayad vared konim ?
1-کلیک راست رو به هیچ عنوان نمیشه برداشت (مگر با برنامه های جانبی مثل MDM و در فایل exe)
2- اینی که گفته شده مال جاواست توی فلش نمیشه این کار رو کرد

بالا