اسكرين

سلام 2 تا سوال داشتم اول اينكه مي خوام تو پروژم يه كاري كنم كه هر مثلا" 5 دقيقه يك بار يه تصوير بياد روي صفحه يا بره مثلا" صفحه بعد مثل اسكرين سيور ويندوز كه تنظيم مي شه هر چند دقيقه بياد روي صفحه اگه با ويندوز كار نكنيم و يه كليد هم داشته باشه و مشخص شه كه مثلا" هر چند دقيقه بياد اين تصوير دقيقا" مثل اسكرين سيورهاي ويندوز اگه با يه پروژه باشه ممنون مي شم
سوال دومم اينه كه چه جوري ميشه به اجزاي داخل نوار اسكرول بار دستور داد مثلا" همين عكس مي خوام اين كارو بكنم
اينم اگه با پروژه باشه ممنون مي شم

پیوست ها

• 1.PNG
    1.PNG
    55.2 کیلوبایت · بازدیدها: 7
راستی یادم رفت این هم هست که اگه یه نوار اسکرول بار هم بهش اضافه بشه و آیتمها بالا پایین شن چی یعنی اینجوری

پیوست ها

• 1.PNG
    1.PNG
    72.7 کیلوبایت · بازدیدها: 3

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز

در مورد اسكرول بار متوجه منظورتون نشدم لطفا واضح تر توضيح بديد. اما در مورد زمان اجراي يك دستور شما ميتونيد مدت زمان مورد نظر رو به ميلي ثانيه محاسبه كنيد و با ScriptTimer اون رو اجرا كنيد.

براي اينكه چيزي شبيه اسكرين سيور ويندوز شبيه سازي كنيد ميتونيد يك اسكريپت ايجاد كنيد و داخلش با دستور ReplaceImage تصاوير مورد نظر رو جايگزين تصوير فعلي كنيد. و با دستور ScriptTimer در زمان مشخص اون اسكريپت رو اجرا كنيد.

ممنون در مورد سوال دومم ببینید وقتی که روی صفحه دسکتاپ کامپیوتر کلیک می کنیم و پروپرتیس رو میزنیم و روی زبانه یدسکتاپ می ریم و حالا خب چند تا قسمت هستش که یکیش بکگراند هست حالا می خوام پس زمینه انتخاب کنم ببخشید من گفتم نوار اسکرول بار نوار لغزنده سمت راست رو می گیریم و به سمت پایین می بریم و روی هر کدوم از پس زمینه ها کلیک می کنیم حالا اکی یا اپلی رو می زنیم اعمال می شه من منظورم اینه که این نوار لغزنده که ایجا هست که ما اونو بالا و پاین می کنیم چه جوری به اجزای داخلش دستور می دیم می دونم که از لیست باکس استفاده می شه اما نمی دونم چه جور بهش دستور می دن ممنون می شم اگه یه پروژه بزارین

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
براي شي ليست باكس بعد از ايجاد شي به پنجره خصوصياتش بريد و قسمت Action رو باز كنيد.

شما در حالت ميتونيد براي آيتم هاي داخل ليست باكس كد نويسي كنيد. يكي در حالت انتخاب آيتم On Selection يكي در حالت Double Click و در حالت Drag & Drop

دستورات مرتبط با شي ليست باكس:

کد:
ListBoxAddItem("LstBox_name","item")
براي اضافه كردن يك آيتم به ليست باكس استفاده ميشه

کد:
ListBoxDeleteItem("LstBox_name","item")
براي حذف يك آيتم از ليست باكس استفاده ميشه

کد:
ListBoxSortItems("LstBox_name","Parameters")
براي مرتب سازي آيتم هاي ليست باكس استفاده ميشه

کد:
ListBoxSelectItem("LstBox_name","item")
براي انتخاب يك يا چند آيتم در ليست باكس استفاده ميشه

کد:
ListBoxDeselectItem("LstBox_name","item")
براي از حالت انتخاب خارج كردن يك يا چند آيتم در ليست باكس استفاده ميشه

کد:
ListBoxMoveItem("LstBox_name","Parameters")
براي جابجايي يك يا چند آيتم در ليست باكس استفاده ميشه

کد:
ListBoxGetItems("LstBox_name","Items$,ItemsNum$,#,NumItems")
براي بازگرداندن مقادير ليست باكس استفاده ميشه

کد:
ListBoxGetSelectedItems("LstBox_name","SelItems$,SelItemsNum$,#,SelNumItems")
براي بازگرداندن مقادير آيتمهاي انتخاب شده توسط كاربر در ليست باكس استفاده ميشه.

کد:
ListBoxParam("LstBox_name","Parameters")
براي انجام تغييراتي در خصوصيات شي ليست باكس استفاده ميشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا