اسكرول در html

شروع موضوع توسط moosavimaleki ‏11 جولای 2011 در انجمن برنامه Multimedia Builder

کلمات کلیدی:
  1. moosavimaleki

    moosavimaleki Member

    ارسال‌ها:
    75
    تشکر شده:
    23
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام
    مي خواستم اسكرول شي html رو با يه دستور تكان بدم
    مثلا با كليك بر روي كليدي اسكرول آن مقداري پايين بيايد



    دومين سوال هم اينكه بجاي اينكه دكمه home رو از روي صفحه كليد بزنم با چه كدي مي تونم به بالاي صفحه html ام برم




    كد هاي mmb رو مي خوام (كد داخل فايل htm نباشه|)



    كمك كنيد خواهشامنديم !!!

    هم اكنون نياز مند ياري سبزتان هستيم
     
    نوشته شده توسط moosavimaleki در ‏11 جولای 2011
  2. m javad

    m javad کاربر متخصص

    ارسال‌ها:
    1,468
    تشکر شده:
    2,645
    امتیاز دستاورد:
    113
    این نمونه رو یه نگاه بندازید
    با کلیک مجازی بر روی دکمه های پایین و بالا برنده اسکرول متن رو با دکمه های پایین و بالا روی کیبورد حرکت میده
    شما هم میتونید از این روش استفاده بکنید
     

    پیوست ها:

    • manual.zip
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 33.5
      نمایش ها:
      60
    نوشته شده توسط m javad در ‏11 جولای 2011
    Aref_Alikhani، moosavimaleki و nevercom از این ارسال تشکر کرده اند.
  3. moosavimaleki

    moosavimaleki Member

    ارسال‌ها:
    75
    تشکر شده:
    23
    امتیاز دستاورد:
    6
    دستت درد نكنه ! مي شه دو browser پيادش كنم !

    اهان يه سوال ديگه
    مي خوام title فايل html رو بخونم

    مثلا اون فايل اچ تي ام ال كه بازه رو title اش رو تو يه متغير بريزه بده بهم ! ميشه؟
     
    نوشته شده توسط moosavimaleki در ‏11 جولای 2011
  4. m javad

    m javad کاربر متخصص

    ارسال‌ها:
    1,468
    تشکر شده:
    2,645
    امتیاز دستاورد:
    113
    بله میشه، به جای کلیک روی دکمه ی paragraph روی دکمه html کلیک بزنید
     
    نوشته شده توسط m javad در ‏11 جولای 2011
    moosavimaleki از این پست تشکر کرده است.
  5. moosavimaleki

    moosavimaleki Member

    ارسال‌ها:
    75
    تشکر شده:
    23
    امتیاز دستاورد:
    6
    title رو چه جور load كنم؟
     
    نوشته شده توسط moosavimaleki در ‏11 جولای 2011
  6. m javad

    m javad کاربر متخصص

    ارسال‌ها:
    1,468
    تشکر شده:
    2,645
    امتیاز دستاورد:
    113
    توی فایل html یک خطی وجود داره که title رو توی اون یادداشت میکه:

    <title>Majidonline Forum</title>

    این خط رو پیدا بکنید و از توی اون title رو استخراج کنید
    اگر مشکلی بود بگید تا نمونه بزارم براتون
    موفق باشید
     
    نوشته شده توسط m javad در ‏11 جولای 2011
  7. moosavimaleki

    moosavimaleki Member

    ارسال‌ها:
    75
    تشکر شده:
    23
    امتیاز دستاورد:
    6
    title تو خط 16 بود
    نتونستم كد بنويسم ،
    ممنون مي شم مثال بزاري
     
    نوشته شده توسط moosavimaleki در ‏12 جولای 2011

به اشتراک بگذارید