استپ فلش

djmomo

Member
سلام چطور میشه فلش رو استپ کرد به طوری که صداش هم قطع شه ؟
این دستور که فقط استپ می کنه و صداش هم هست
Flash("Flash","STOP").مرسی​

splinter cell

Well-Known Member
دوست عزیز دستوری که شما ذکر کردید فقط تایم لاین اصلی رو در اون فریمی که اون لحظه دکمه استپ روی اون خورده متوقف میکنه. حالا اگر توی اون فریم یک movieClip باشه این دستور دیگه اون رو متوقف نمیکنه.
احتمالاً این صدایی که میگین توی یک movieClip هست و به همین خاطر استپ کردن تایم لاین اصلی تاثیری در توقف اون نداره.

djmomo

Member
خب ممنون می شم اگه بگین دستوری که کل فلش رو استپ می کنه چیه آخه دستورات خودشو امتحان کردم

flash-mmb

New Member
برای استوپ کامل یک فایل فلش که دارای صدا باشه دستوری نداره اما شما میتونی یک فایل فلش که وجود نداره رو لود کنی با این کار فایل فلش قبلی استوپ میشه و صداش هم قصع میشه.

مثلا میتونی از این دستور استفاده کنی : ("Flash("Flash","non​

m javad

کاربر متخصص
فایل فلش رو خودتون بسازید تا بتونید برای استپ کردنش توی خود سورسش دستور بزارید و یا حتی برای Pause هم بتونید براش دستور بزارید و از توی بیلدر بهش دستور رو ارسال کنید.

flash-mmb

New Member
فایل فلش رو خودتون بسازید تا بتونید برای استپ کردنش توی خود سورسش دستور بزارید و یا حتی برای Pause هم بتونید براش دستور بزارید و از توی بیلدر بهش دستور رو ارسال کنید.

جناب m javad چون در فلش رویداد خاصی وجود نداره که ارسال متغیر از بیلدر رو تشخیص بده برای تشخیص دستور مورد نظر (مثلا در اینجا استوپ و یا پاوز فلش) باید فلش رو طوری بنویسیم که هر لحظه متغیر ما رو چک کنه تا اگه تغییر کرد دستور رو اجرا کنه و متاسفانه این کار باعث میشه که cpu حسابی درگیر بشه و در بعضی مواقع هنگ کنه .

در ضمن میشه گفت که عکس این موضوع هم صادقه یعنی وقتی از فلش متغیری رو به بیلدر میفرستیم هم هیچ ایونتی وجود نداره و باید دائما با یک لوپ در بیلدر متغیر رو چک کنیم تا تغییرش رو متوجه بشیم و اینکار هم باعث فشار زیاد به cpu میشه ....

با توجه به صحبتهای فوق اگر راهی به نظر شما و یا دیگر دوستان میرسه که بشه ارسال و دریافت متغیر رو راحت تر و با فشار کمتری به سی پی یو انجام داد لطفا همینجا من رو راهنمایی بفرمائید . با تشکر

splinter cell

Well-Known Member
با اجازه جواد عزیز:
وقتی از فلش متغیری رو به بیلدر میفرستیم هم هیچ ایونتی وجود نداره و باید دائما با یک لوپ در بیلدر متغیر رو چک کنیم تا تغییرش رو متوجه بشیم و اینکار هم باعث فشار زیاد به cpu میشه ....

احتیاجی به لوپ نیست.کافیه دستورات مربوط رو در بیادر توی شیی اسکریپت بنویسید و از فلش توسط fscommand دستور اجرای اون اسکریپت رو توسط run script بدین.

چون در فلش رویداد خاصی وجود نداره که ارسال متغیر از بیلدر رو تشخیص بده برای تشخیص دستور مورد نظر (مثلا در اینجا استوپ و یا پاوز فلش) باید فلش رو طوری بنویسیم که هر لحظه متغیر ما رو چک کنه تا اگه تغییر کرد دستور رو اجرا کنه و متاسفانه این کار باعث میشه که cpu حسابی درگیر بشه و در بعضی مواقع هنگ کنه .

شما با استفاده از دستورات FlashSetVar ,FlashSetFrame می تونید به راحتی به فریم مورد نظرتون که دراونجا یک سری دستور رو نوشتید برید و اون دستورات که میتونه توقف یا پخش یا هر چیزی باشه اجرا بشه.
مثلاً کد زیر رو نگاه کنید
کد:
a$='Splinter cell'
FlashSetVar("Flash","_root.mc1.mc2.mc3.txt.Text,a$")
با این دستور متن مربوط به یک تکست رو که در داخل چند مووی کلیپ تودرتو هست رو میشه عو ض کرد. و به همین شکل برای بقیه فرامین و .... میشه استفاده کرد.
موفق باشید

djmomo

Member
از همه دوستان ممنونم که لطف کردن جواب منو دادن اما من این رو امتحان کردم جواب داد ممنونم از همتون
مثلا میتونی از این دستور استفاده کنی : ("Flash("Flash","non

flash-mmb

New Member
از همه دوستان ممنونم که لطف کردن جواب منو دادن اما من این رو امتحان کردم جواب داد ممنونم از همتون
مثلا میتونی از این دستور استفاده کنی : ("Flash("Flash","non

دوست عزیز با اینکه کدی که به شما گفتم جواب میده اما واقعیت اینه که راه حل اصولی تر و بهتر رو splinter cell و m javad توضیح دادن ، امیدوارم شما هم مثل من از توضیحاتشون استفاده کنید.

(ضمنا اگر عبارتی رو میخواین نقل قول کنید بهتره تیک نقل قول رو بزنید و با تنظیمات بیشتر متن رو تنظیم کنید تا متن نقل قول شده خوانا تر و قابل تفکیک از نوشته های خودتون بشه)

mohamadarab

Active Member
سلام..
دوستان من هم یه همچین مشکلی با صدای فلش داشتم و با همون دستور
PHP:
Flash("Flash","non")
مشکل رو حل کردم ،ولی یه مشکل دیگه ای پیش اومد اونم اینکه وقتی می خوام برگردم به فلشم دیگه نمیاد یعنی چیزی نمایش داده نمیشه..
من داخل برنامم چندتا فلش دارم که همشون صدا دارن..وقتی می خوام فلش جدید رو ببینم صدای فلش رو قطع میکنم ولی وقتی می خوام دوباره برگردم به همون فلش دیگه نشون نمیده...
ممنون اگه راهنمایی کنید...

جدیدترین ارسال ها

بالا