قالب استون مارتین

dipperman

Member
سلام 4-5 سال پیش یه مدل استون ساختم تو گالری آپ کردم حالا دوباره اما اینبار به لطف مجید آنلاین و آموزشهاش همون مدل اما با رندر بهتر آپ می کنم امیدوارم خوشتون بیاد
نظر و راهنمایی یادتون نره:rose:

پیوست ها

• final.jpg
    final.jpg
    664.4 کیلوبایت · بازدیدها: 65

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام دادا خسته نباشید خوشکل شده مدلت هم خیلی خوب شده
یه کم رنگ کنتراست ماشین با محیط یا عکسی که استفاده کردی بیشتره با هم خوب مچ نشدن
با فتوشاپ عقب ماشین هم یکم بلور کن که مثل عکس بشه یه حالت فوکوس بش بده

متریال رینگ ترک داره؟

iman13

Well-Known Member
دوست من این کار هنوز تموم نشده البته تا اینجا رو خوب اومدی برا نمایش زود بودش بیشتر روش کار کن
تو تنظیم رنگ و کنتراست کاهلی کردی و زود تصمیم گرفتی با این حال مدل خوبیه کاملش کن منتظر هستیم ...

dipperman

Member
مهران جان خوشحالم که خوشتون اومده داداش تشخیصت کاملا درسته کار و بلا فاصله بعد از رندر آپ کردم و پس رندر و ادیت فتوشاپ و بیخیال شدم:-? یه جورایی حسش نبود:green:

سینا خان یکم دیگه مدل کار داره ...داخلش هم ساخته نشده ...بستن زیرش فکر خوبیه اما به ذهنم نرسید.یه جورایی چون مدل قدیمی بود به خودم سخت نگرفتم.

dipperman

Member
دوست من ممنون از حسن نظرت . در مورد آموزش باید بگم من خودم از طریق آموزشهای مجید آنلاین با این روش آشنا شدم و همینطور که از نظر ها پیداست هنوز شاگردم و باید به اساتید درس پس بدم. با یه سرچ ساده همینجا میتونی از آموزشها استفاده کنی.موفق باشی
منم با دوستان موافقم + خیلی قشنگه شده + یک اموزش از این که ماشین رو توی محیط واقعی میزارن بزار

SANAZGOLI

Member
سلام
کارت خوب شده
فقط واقعی نیست
به نظرم خیلی ماشین رفلکت گرفته
و مدل هنوز جای کار داره

elya3

Well-Known Member
سلام دوست عزیز کار یه این قشنگی و پر زحمت بعد ده دقیقه واسه تنظیم کنتراست وقت نذاشتی؟! عجبا!
نخسته

جدیدترین ارسال ها

بالا