استفده از حداكثر پهناي باند

saeed edrisi

New Member
سلام دوستان عزيز
ميخواستم بدونم چطور ميشه از حداكثر سرعت مودم هاي Dialup 56k تو ارتباط دو تا كامپيوتر كه از طريق خط تلفن به هم صل شدن استفاده كرد ؟

وقتي 2 تاكامپيوتر از اين طريق وصل ميشن بيشتر از 33.6 كيلو بيت در ثانيه نميشه !
البته تنظيمات خود مودم در مورد سرعت ارتباطيش تو حداكثره تو هر دو كامپيوتر ... 115200 البته تو اين كامپيوتري كه دارم اين تاپيكو پست ميكنم تا 921600 هستش .... ؟!؟!
ميخواستمك بدونم تو رجيستري ويندوز ميشه كاري كرد سرعت ارتباطي بالا بره ؟

اصلاً اينجوري بگم "بابا من احتياج دارم از دفتر كارمون به يه كامپيوتري كه يه جايه ديگه ست با حداقل سرعت 100 كيلوبيت برثانيه متصل بشم ! اينو هم بگم راه ارتباطي فقط يك خط تلفن هستش كه نميشه adsl روش راه اندازي كرد و wirless هم گرون درمياد ......
لطفاً كمكم كنيد ... راه ديگه هستش ؟

مرسي از همتون .

آخرین ویرایش:

mazoolagh

Active Member
خیلی خلاصه:

در ارتباط 2 دستگاه اطلاعاتی (یا dte که اینجا کامپیوتر هست) از طریق دستگاه ارتباطی (یا dce که اینجا مودم هست) مسیر ارتباطی رو میشه 3 بخش در نظر گرفت:
1- از کامپیوتر به مودم - که سرعتش رو میگیم سرعت dte-dce یا سرعت پورت
2- از مودم به مودم - که سرعتش رو میگیم سرعت dce-dce یا سرعت خط
3- مشابه بخش اول

این سه مسیر چون پشت سر هم هستن اون سرعتی که از همه کمتر هست عامل تعیین کننده است که معمولا" همون سرعت خط هست.
برای خطوط دایال آپ اگر با پروتکل v90 وصل بشن این سرعت برای دریافت حداکثر 56k و برای ارسال حداکثر 33.6k هست و اگر v92 باشن سرعت ارسال تا 48k هم میتونه باشه. استاندارد v34 هم که حداکثر 33.6k برای دریافت و ارسال هست.

اون سرعتهای 115200 و بالاتر که میگین سرعت dte-dce هست که البته بهتر هست روی حداکثر گذاشته بشه ولی باید دقت کرد که مودم اگر بافر نداشته باشه نتیجه عکس میده!

میشه کاری کرد که مودم هنگام وصل شدن بجای سرعت خط ، که همون سرعت واقعی هست ، سرعت پورت رو نمایش بده ولی این تأثیری در کارکرد واقعی نداره.

نتیجه:
اگر حداقل سرعت مورد نیاز 100k باشه هیچ راهی برای رسیدن به اون از طریق یک خط تلفن و بصورت دایال آپ وجود نداره - مطلقا" هیچ راهی نیست!
اما اگر حداقل 2 خط تلفن باشه بصورت multilink شدنی هست - واضح هست که 4 تا مودم نیاز هست.

جدیدترین ارسال ها

بالا