استفاده ی تصاویر در سایت فقط از یک دامنه

ali abedian

Banned
سلام من یک سایت تصاویر رایگان آماده کردم که به زودی در این آدرس http://www.freephoto.ir شروع به کار میکنه
فقط میخوام بدونم چیکار باید کنم تا تصاویر درون سایتم فقط و فقط از روی یک آدرس دامنه لود بشن و دیگران نتونن این تصاویر رو در سایت خودشون و هر جای دیگه ، با لینک آدرس از هاست من نمایش بدن .. آخه اینطوری فشار میاد به سرور و پهنای باند هم زیاد مصرف میشه

منتظر راهنمایی کاربردی و اصولی و دقیق شما هستم

یا علی

sepidweb

Member
این مشکل بزرگی هست و همیشه هم به این راحتی ها حل بشو نیست.
ولی خب با استفاده از http tagای به اسم referrer که بهتون می گه درخواست از کجا اومده، می تونید درخواست هایی که از جایی بجز سایت خودتون میاد رو رد کنید.

hdnsoft

Well-Known Member
سلام
این کد
PHP:
<input type="hidden" name="url" value="{$_SERVER['REQUEST_URI']}" />
آدرس سایتی که کاربر ازش اومده رو چک میکنه و داخل یک جعبه متنی به نام url قرار میده
حالا کافی یک اسکریپت بنویسید که اگر مقدرا url با آدرس سایت شما برابر نبود ، درخواست رد بشه ( میتونی صفحه 404 رو فراخوانی کنید

ali abedian

Banned
اینو از یه جا توی اینترنت کش رفتم، با هم بخونیم:

از لینک های خود مراقبت کنید Hotlink Protection

با چند دستور کوچک در فایل .htaccess می توانید از لینک های خود مراقبت کنید.

ممکن است شما فایلی داشته باشید که نمیخواهید کسی آن را دانلود کند و یا عکسی در سایت آپلود کرده اید و دوست ندارید سایت دیگری از آن استفاده کند, به نوعی شما از این لینک ها مراقبت می کنید
البته این کار علاوه بر نوعی محافظت از فایل ها باعث کاهش مصرف پهنای باند هم خواهد شد!

دستورات زیر را در این فایل بنویسید:

کد:
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http(s)?://(www\.)?web-tools.ir [NC]
RewriteRule \.(jpg|jpeg|png|gif)$ - [NC,F,L]
به جای web-tools.ir آدرس سایت خود را بگذارید, همین طور می توانید پسوند هایی نیز برای محافظت اضافه کنید.
::منبع: :

من که امتحان کردم جواب نداد.. نمیدونم کجای کارم اشتباه بود

یا علی

آخرین ویرایش:

ali abedian

Banned
بهترین راه به نظر خودم استفاده از کنترل پنل هاست هست
Security >> Hotlink Protection

hotlink1.gif

hotlink2.gif

فقط یه سوال به ذهنم میاد الان، اون اینکه اگر بخوایم فقط به یک دایرکتوری از سایتمون این فیلتر رو بذاریم باید این تنظیمات رو روی فایل htaccess انجام بدیم بعدش این فایل رو درون همون دایرکتوری هدف بذاریم؟
راستش اینو هنوز تست نکردم .. چون با اون دستورات بالایی با تغییر فایل htaccess مشکل من حل نشده بود.. دوستان اگر میدونن راهنمایی کنن .. چون من فعلاً به خواسته ی خودم رسیدم .. حالا تا چی پیش بیاد این مورد رو هم برای دایرکتوری خاصی امتحان کنم یا نه!! :green:

با تشکر از همه دوستانی که در این مبحث راهنمایی نمودند

یا علی

آخرین ویرایش:

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
در این رابطه پیش تر مقاله ای در مورد htaccess نوشته شده، جستجو فرمایید.
میتوان با غیر فعال کردن referrer در مرورگر ، این روش htaacess رو ناکام گذاشت...

ali abedian

Banned
برای کسانی که میخوان تقلب کنن بحثش جداست
ولی صحبت برای عموم کاربران اینترنت هست .. فرض مثال شما لینک عکسهای سایت عکس منو توی وبلاگ یا سایت خودت میذاری بعدش با تنظیم مرورگر (به قول خودتون) شما میتونید عکسها رو از سایت من مشاهده کنید در وبلاگ یا سایت خودتون! اما آیا کاربران سایت یا وبلاگ شما هم همچین امکانی رو پیدا میکنن با تنظیم مرورگر شما؟!!!!! :green:

جدیدترین ارسال ها

بالا