RainDigital
Member
استفاده کنیمMICROSOFT AGENTچگونه در برنامه های ویژوال بیسیک از
----------------------------------------------------
فقط بنویسید که ترکوندم یانه
بوده که من ارور های اون رو دیباگ کردم وامکانات جدیدی هم کشف کردم که نمونش توی مایکروسافت هست تادییر نشده به سایت رسمی این پدیده سربزنیدidevcenterنویسنده اصلی سایت
http://www.microsoft.com/msagent
حالا کار رو شروع میکنیم
--------------------------------------------
اول باید بونید این پدیده ای که ازش هی مینویسم چی هست؟
یه سری به صفحه محصولات سایتم بزنید
در عکس نرم افزار هام میبینید که از آدمک مرلین استفاده کردم(همون جادوگره) و یا در نسخه حای قدیمی تر آفیس همون منگنه ه که براتون شکلک درمیاره حالا حتما دوزاری تون افتاده مگر نه(خطر ریزش دوزاری) این پدیده جز برنامه نویسی شی گرا در ویژوال بیسیک محسوب میشود
از قبل شما باید این پدید رو دانلود کنید یعنی همون کنترل اکتیو اکسش و Robby.acs
----------------------------------------------
اول بریم سراغ متغیر هایی که باید براش تعریف بکنیم:
خوب این متغیری هست که اطلاعات این آدمک مارو توخودش نگهداری میکنه
ما کنترل اکتیو اکسمونو تو برنامه قرار میدیم و اسمشو میزاریم... "Agent1"
با این کد ها اون رو لود میکنیم(چی بگم؟)
بااین دستور اون رو نماش میدیم
اگه شما Microsoft Text2Speech Engine رو تو ویندوزتون نصب کرده باشید میتونید به Agent بگین که براتون صحبت کنه. پس به طریق زیر عمل کنید:
چون حصلشو ندارم اینو به چندین قسمت تقسیم میکنم لطفا این به صورت یک مقاله در بیارید وتو قسمت مقالات سایت قرار بدید من نمیدونم کی باید اینکارو بکنه شاید ابو القاسم علوی زاده یعنی همون مجید علوی زاده فقط صبر کنید تموم که شد اینا رو با هم قاطی کنید و بزارید یادر مقالات مختلف
خدا حافظ
----------------------------------------------------
فقط بنویسید که ترکوندم یانه
بوده که من ارور های اون رو دیباگ کردم وامکانات جدیدی هم کشف کردم که نمونش توی مایکروسافت هست تادییر نشده به سایت رسمی این پدیده سربزنیدidevcenterنویسنده اصلی سایت
http://www.microsoft.com/msagent
حالا کار رو شروع میکنیم
--------------------------------------------
اول باید بونید این پدیده ای که ازش هی مینویسم چی هست؟
یه سری به صفحه محصولات سایتم بزنید
در عکس نرم افزار هام میبینید که از آدمک مرلین استفاده کردم(همون جادوگره) و یا در نسخه حای قدیمی تر آفیس همون منگنه ه که براتون شکلک درمیاره حالا حتما دوزاری تون افتاده مگر نه(خطر ریزش دوزاری) این پدیده جز برنامه نویسی شی گرا در ویژوال بیسیک محسوب میشود
از قبل شما باید این پدید رو دانلود کنید یعنی همون کنترل اکتیو اکسش و Robby.acs
----------------------------------------------
اول بریم سراغ متغیر هایی که باید براش تعریف بکنیم:
کد:
Public agent As Object
خوب این متغیری هست که اطلاعات این آدمک مارو توخودش نگهداری میکنه
ما کنترل اکتیو اکسمونو تو برنامه قرار میدیم و اسمشو میزاریم... "Agent1"
کد:
Agent1.Characters.Load "myagent", "C:\WINDOWS\msagent\chars\Robby.acs"
Set agent = Agent1.Characters("myagent")
با این کد ها اون رو لود میکنیم(چی بگم؟)
کد:
MyAgent.Show
بااین دستور اون رو نماش میدیم
اگه شما Microsoft Text2Speech Engine رو تو ویندوزتون نصب کرده باشید میتونید به Agent بگین که براتون صحبت کنه. پس به طریق زیر عمل کنید:
کد:
MyAgent.Speak "Look! I can speak!"
چون حصلشو ندارم اینو به چندین قسمت تقسیم میکنم لطفا این به صورت یک مقاله در بیارید وتو قسمت مقالات سایت قرار بدید من نمیدونم کی باید اینکارو بکنه شاید ابو القاسم علوی زاده یعنی همون مجید علوی زاده فقط صبر کنید تموم که شد اینا رو با هم قاطی کنید و بزارید یادر مقالات مختلف
خدا حافظ