استفاده همزمان از Adsl

alighoch

Member
با سلام خدمت اساتید.
دوستان یه سوال من اینترنت Adsl را میخوام بین 4 کامپیوتر Share کنم ولی یه مشکل دارم که کامپیوترها همزمان نمیتونن از اینترنت استفاده کنن (همزمان همزمان)
من به 2 صورت عمل کردم یکی اینکه اومدم کانکشن را شیر کردم و Ip کارت دوم را دادم Gatewaye و روش دوم اومدم تو کانفیگ مودم Adsl و گفتم اونجا Autoconnect باشه و یوزر پسورد را بهش دادم و خروچی را به سوئیچ ولی هیچکدوم همزمان نمیشه استفاده کرد (اگه یکی ذانلود کنه همه تعطیل) مرسی منتظرم

lmp2

New Member
age modemeton dhcp dare, fa'alesh konid va har tedad k mkhahid range ip vasash tayin konid
tanzime tcp/ip network adapter hameye systema ro ham ro automatic bezarid
man intori hata mobile ro ham ba wifi connect kardam

alighoch

Member
سلام مرسی بابت جواب
عزیز بد گرفتی قضیه را.من تمام سیستم هام وصل اینترنت هستن و dhcp هم فعاله و دارن کار میکنن ولی یه مشکل که دارن اینکه در یک ثانیه نمیتونن یک کامپیوتر بیشتر درخواست داشته باشه وقتی درخواست کامپیوتر اولی از اینترنت تمام شد ،یکی از سیستم های دیگه میتونه درخواست و سایتو باز میکنه.ممنون منتظر جواب میمونم

lmp2

New Member
سلام
مي بخشي ولي من نميدونم دليل اصلي اين مشكلت چيه. احتمال زياد ميدم كه از تنظيمات مودمتون باشه چون اگه مال isp بود بقيه كساني هم كه سرويس مي گيرن اين مشكل رو بايد داشته باشن. من تنظيمات اصلي مودمم ايناست:

encapsulation : RFC 2516 PPPoE
Multiplexing :LLC
QOS Type : UBR
Autodetect : enable
VPI و VCI رو بايد از isp تون بپرسيد

DSL Modulation : Multimode

اميدوارم اينا جواب كارتون رو بده.

nimazebel2007

Active Member
با سلام خدمت اساتید.
دوستان یه سوال من اینترنت adsl را میخوام بین 4 کامپیوتر share کنم ولی یه مشکل دارم که کامپیوترها همزمان نمیتونن از اینترنت استفاده کنن (همزمان همزمان)
من به 2 صورت عمل کردم یکی اینکه اومدم کانکشن را شیر کردم و ip کارت دوم را دادم gatewaye و روش دوم اومدم تو کانفیگ مودم adsl و گفتم اونجا autoconnect باشه و یوزر پسورد را بهش دادم و خروچی را به سوئیچ ولی هیچکدوم همزمان نمیشه استفاده کرد (اگه یکی ذانلود کنه همه تعطیل) مرسی منتظرم

سلام
عجیبه
من خودم یه کافی نت راه انداختم ولی این مشکل رو نداشت.
یوزر و پسورد رو به مودم دادم بعد به سوییچ وصل کردم.
همین

wild-mans

Member
سلام
خوب اینکه تابلوئه وقتی یه نفر بتونه آزادانه دانلود کنه کل پهنای باند رو میکشه شما به یک نرم افزار مدیریت احتیاج دارید مثل آیزا سرور که استفاده همه رو محدود کنی.
یا حق

جدیدترین ارسال ها

بالا