استفاده بهينه از فوتوشاپ

Broken-home

Member
فرض كنيم تعداد زيادي سند رو باز كردين مثل اين

1.jpg

و حالا ميخواين از يكدوم بخصوصش استفاده كنين چكار ميكنين ؟ لازم نيست سند ها رو ماكزيمم كنيد و اگه عكس مورد نظرتون نبود مينيمم كنيد و توي اون شلوغي دنبال سند مورد نظرتون بگرديد كافيه طبق عكسWindow > Arrange>Tile Horizontally انتخاب كنيد

2.jpg

تا سند ها به صورت شكل زير در بيان.

3.jpg

اميدوارم براتون مفيد و جالب بوده باشه .سعي ميكنم چيزاي ديگه هم اضاف كنم .شما اگه مايل نكاتي رو اضافه كنيين.
قربان شما
BROKEN-HOME

Broken-home

Member
طبق عكس اگر گزينه اي رو كه مشخص شده بزنين تمام گزينه هايي كه در منوها جديد هستند و در نسخه CS2 اضافه شدن به حالت رنگي ميان .اين كار باعث ميشه براتون اون گزينه ها جلب توجه كنه و برين سراغ گزينه هايي كه قبلا باهاش كار نكردين
00.jpg

Erfan

Active Member
دوست عزیز فکر نمیکنید یه خورده کیفیت عکسها پایین هست ؟

Mandana

Active Member
بارزام باید صبر کنی تا عکسها کامل لود بشن.چون گیف هستن به صورت پیکسلی لود میشن و هرچی بیشتر لود میشن واضح تر میشن.کیفیت عکسها عین دی فی دیه
300.gif

موفق باشید
آبتین
پ.ن:خوبه استادم ادرس اینجا رو بلد نیس.اخه امروزم کلاس رو دودر کردم
311.gif

cold

Member
دستت درد نکنه دوست من . مورد توجه قرار گرفت . این نکات هرچند به چشم نمیان اما جای جاش خوب وجودشون احساس میشه .

Broken-home

Member
دوست عزیز فکر نمیکنید یه خورده کیفیت عکسها پایین هست ؟

بله درسته .نياز به فكر كردن نداره:D متوجه ام به اين خاطره كه عكسها save as for web شده اونم با quality=medium چرا ؟ چون قصد داشتم يك تايپيك ادامه دار بزنم و توش نكاتي رو كه كمتر بهش توجه ميشه توضيح بدم و چون گفتم قرار عكسها ي زيادي بزارم حجمشونو خيلي كم كردم تا كسي كه ديال آپ وصل ميشه اعصابش خورد نشه و بتونه استفاده كنه .ولي خوب اين جور كه شما گفتين و نه اونجور كه مديرا دوست دارن :wink: تايپيك هاي جداگانه اي با همين عنوان ميزنم و عكسها رو هم با كيفيت بالاتر ميزارم تا شما هم راضي باشي:D خوبه ؟!

آخرین ویرایش:

Broken-home

Member
بارزام باید صبر کنی تا عکسها کامل لود بشن.چون گیف هستن به صورت پیکسلی لود میشن و هرچی بیشتر لود میشن واضح تر میشن.کیفیت عکسها عین دی فی دیه
300.gif

موفق باشید
آبتین
پ.ن:خوبه استادم ادرس اینجا رو بلد نیس.اخه امروزم کلاس رو دودر کردم
311.gif

آبتين جان ببخشيد ولي عكسها gif نيست :wink: و همه jpg هستند و دليل بي كيفيتيشون هم كه توي پست قبلي گفتم

جدیدترین ارسال ها

بالا