استفاده از sharing و دسترسي به كامپيوترم از راه دور

sepehrg64

Member
من ميخوام با استفاده از sharing از محل كارم به كامپيوتر منزل دسترسي داشته باشم و يه سري اطلاعات و برنامه ها رو به هارد كامپيوترم منتقل كنم. اگر روش كار رو بلديد لطفا منو راهنمايي كنيد يا اينكه مقاله اي در اين رابطه معرفي كنيد
ممنون

mordab

New Member
اكر مي شود براي ما هم توضيح بدين ولي خواهش ميكنم واضح باشه جون من هم خيلي دوست دارم بدونم البته الكر لطف كنين :cry: :oops: :p

imanksg

Member
مشابه اين مطلب قبلا در قسمت مقاله هاي كامپيوتري معرفي شده يه سري به مقاله ها بزن شايد هموني باشه كه ميخاي.

imanksg

Member
مشابه اين مطلب قبلا در قسمت مقاله هاي كامپيوتري معرفي شده يه سري به مقاله ها بزن شايد هموني باشه كه ميخاي.

sepehrg64

Member
رفتم ديدم ،هيچ مقاله اي در اين رابطه وجود نداشت
يكي به ما كمك كنه!

sepehrg64

Member
نه من remote desktop نمي خوام چون نميشه ازش استفاده كنم
فقط از طريق sharing ويندوز XP Pro مي خوام اين كارو كنم

sepehrg64

Member
با سلام
آقايiman_ebru من تازه فهميدم منظور آقاي imanksg چي بوده
مقاله اي كه ايشون بهش اشاره كرده بودن درباره ي remote desktop connection بوده كه اگه بخواي ببينيش بايد تو صفحه اول انجمن ها، در بخش عمومي كامپيوتر، به انجمن مقالات و آموزش ها بري و مطلبي هست با عنوان آموزش استفاده از remote desktop كه من با خوندن اون چيز زيادي متوجه نشدم اما وقتي remote desktop help رو خوندم حسابي دو زاريم افتاد :lol: و رفتم امتحانش كردم.
براي كساني تا حالا امتحانش نكردن بگم كه خيلي جالب بود، خوبه كه يه بار باهاش كار كنيد اما زياد به درد انتقال فايل نمي خوره چون سرعتش كمه. يه فايل 75Mb رو مي خواست در مدت 50 دقيقه بفرسته اما من با اين كه سرعت اينترنتم بالاست و اينترنت هر دومون مفتيه حوصله شو نداشتم و بي خيال شدم
من فكر ميكنم sharing سرعتش بيشتر باشه به هر حال اگه كسي استفاده از sharing و network drives رو بلده لطفا به ما ياد بده

sepehrg64

Member
يعني هيچ مهندس كامپيوتري اينجا نمياد كه به اين همكار تازه كارش كمك كنه!؟ :cry:

HEXADESIMAL

New Member
سلام

من یه راه بلدم که به وسیله خط تلفت بتونیم این کاررا

بکنیم ولی سرعتش پاینه اگه میخایید بگید تا بگم

sepehrg64

Member
نه نمی خواد
اگه ما دنبال یه روش با سرعت کم بودیم همون remote desktop رو استفاده می کردیم

misagh1366

New Member
من زياد از شبكه سر در نميارم خيلي كم فقط يكي به من بگه من چه جوري ميتوانم از خونه كامپيوتر رو به اينترنت وصل كنم و همچنين يه جا ديگه يه كامپيوتر ديگه رو به اينترنت وصل كنم البته هر دو با Dial Up همديگر رو remote كنن.
مرسي !

R_chizari

Active Member
اگر هردوشون ويندوز ايكس پي داشته باشن كار خيلي راحته. فقط كافيه بري :
start-allprograms-accessories-communications-remote desktop connection
و از همونجا دو تا كامپيوتر به هم ريموت وصل ميشن. يه هلپ خوب هم خودش داره يه نگاه بنداز كه جزييات رو متوجه بشي.

شاد باشي :wink:

misagh1366

New Member
اول از همه مرصي از اين كه جواب دادي.
من با ريموت دسكتاپ كار كردم ولي مشكل اينه كه نمي دونم موقع ريموت كرد 2 تا كامپيوتر بهش چه آدرسي بدم.
با فرض اين كه هر دو كامپيوتر در فاصله دور از همديگر هستن و فقط به اينترنت وصل هستن و اصلا هم به هم ديگه ربطي ندارن.

جدیدترین ارسال ها

بالا