استفاده از motion capture

zixermon

New Member
با درود
باید بگم که من یه سری
motion capture اماده گرفتم - اما وقتی می خوام اونا رو لود کنم biped مقیاسش رو از دست می ده
چه برسه به skin
از دوستان متخصص خواهش می کنم اگه براشون ممکنم من رو راهنمایی کنن.
ممنون.

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
موشن کپچر رو به بایپد بده و وقتی ریخت به هم، اون رو سیو کن و بعد دوباره روی یک بایپد جدید Load کن.

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
با اجازه من هم یه مورد بگم، البت من حدود 5 سال میشه با biped کار نکردم.

وقتی فایل رو لود کردی و کاراکتر مثلا از مرکز صحنه تغییر مکان داد به مکانی دور تر شما با انتخاب biped مورد نظر و گزینه ی Move All mode و 0 کردن 3 محور کارکتر رو به مکان اول برگردون. فکر کنم اینجوری بود. و بعد از این کار گزینه ی move all mode رو خاموش کن. icon این گزینه هم همون حلقه ی ریزی که یه فلش به سمت راست روش هست.

حق یارت

zixermon

New Member
ممنونم از باسخ هاتون .
فایل های من BVH. هستن - و در ابتدای لود شدن با بیغام اینکه این فایل با biped شما match نیست و بعد اسم تک تک اعضای بدن biped رو می نویسه و می گه که اینا مشکل دارن
اگرم لود شه که با مشکلات زیادی مثل تغییر مقیاس و از بین رفتن ساختار biped مواجه می شم مثه اینکه biped تصادف کرده و خرد شده.
راستش من برای انیمیشن یک مجتمع مسکونی می خواستم حرکتهای مختلفی به جز راه رفتن رو داشته باشم
با Rig هم زیاد آشنایی ندارم.
فکر کردم شاید این بهترین راه باشه.
اگه اساتید بیشنهاد بهتری دارن. ممنون می شم کمکم کنن.
اسم فایل ها هم BVH MOTION PACK هستش.

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
دگر بار سلام

عزیز فایل رو روی کارکترهای CAT بار گذاری بکن.

راهش هم میگم اگه اطلاعی ازش نداشتی دوباره پست ندی تا یه مدت دوباره منتظر جواب من بشی.

یه کاراکتر base human توسط CAT بساز و بعد یه لایه ی ABS عادی ایجاد کن و علامت play رو روشن کن، بعد از آخرین نوار که clip manager ـه، رو گزینه clip برو و از موارد پایین open و موقع وارد کردن clip پسوند bvh رو انتخاب کن، من فایل bvh ندارم که تست شده برات توضیح بدم
ببین اگه این وسط مسکلی بود بگو شاید تونستم کمکت کنم.

درضمن این تنظیماتی که گفتم با انتخاب اون مثلث helper کاراکترش دیده میشه.

حق یارت

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام حوصله خوندن نبود پس اگه گفتن که هیچی واسه اینکار باید از Motion Mixer استفده کنید اونجا یه گزینه داره به اسم Blend که میتونی باهاش همه رو تو یک مکان میکس کنی .

LinkinForEver

دگر بار سلام

عزیز فایل رو روی کارکترهای cat بار گذاری بکن.

راهش هم میگم اگه اطلاعی ازش نداشتی دوباره پست ندی تا یه مدت دوباره منتظر جواب من بشی.

یه کاراکتر base human توسط cat بساز و بعد یه لایه ی abs عادی ایجاد کن و علامت play رو روشن کن، بعد از آخرین نوار که clip manager ـه، رو گزینه clip برو و از موارد پایین open و موقع وارد کردن clip پسوند bvh رو انتخاب کن، من فایل bvh ندارم که تست شده برات توضیح بدم
ببین اگه این وسط مسکلی بود بگو شاید تونستم کمکت کنم.

درضمن این تنظیماتی که گفتم با انتخاب اون مثلث helper کاراکترش دیده میشه.
سلام حسین خوبی آقا سوال مبتدی داشتم همینجوری اینجا میپزسم شرمنده از همه ب مورد زدم .

حق یارت

توی cat چجوری میتونم ik پاها رو پچر خونم ؟؟؟

LinkinForEver

خوب دوست عزیز دقیق میگم توی پنل Motion بخش Biped Apps گزینهی Mixer
بعد کلیپ ها رو لود کن اولی و دومی ای که مثلا میخوای میکس بشن . کلیک راست Import from file
حالا یک لایه از نوع Transatiopn Track Above یا Blow بساز . اولی رو پیشنهاد میکنم
حالا دو کلیپ رو یکی بالا بزار اولی که مخوای تبدیل بشه
بعد ترک دوم هم پاین بزار بینشن زمان میکسه .
موفق باشی .

egeg.jpg

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
من الان یک بار با BVH امتحان کردم این مشکلی که شما گفتی رو نداشت، فقط اندازه ی اسکلت میریزه بهم که از همون راهی که گفتم درست میشه!
شاید از یه جای دیگه شما load میکنی، بایپد رو که انتخاب کردی از پنل motion و زیر مجموعه ی Motion cpture باید اینکارو بکنی.
فایل زیر رو امتحان کن ببین بازم مشکل داره؟هرچند بهتره از BIP برای بایپد استفاده کنی.
مشاهده پیوست shot_back1.zip

zixermon

New Member
من الان یک بار با BVH امتحان کردم این مشکلی که شما گفتی رو نداشت، فقط اندازه ی اسکلت میریزه بهم که از همون راهی که گفتم درست میشه!
شاید از یه جای دیگه شما load میکنی، بایپد رو که انتخاب کردی از پنل motion و زیر مجموعه ی Motion cpture باید اینکارو بکنی.
فایل زیر رو امتحان کن ببین بازم مشکل داره؟هرچند بهتره از BIP برای بایپد استفاده کنی.
مشاهده پیوست 92530

ممنونم . . .
درست شد - اشتباه من این بود که به صورت cal. ذخیره می کردم و و قتی Bip. ذخیره کردم درست شد - بازم ممنون.
از همه ی دوستان متشکرم بابت کمک.

ARDNiri

Member
سلام
برای اینکه اسم استوخونای باپدت با فایل موشن کپچری که لود کردی مچ باشه باید قبلش فایل mnm مربوط به مارکرهای اونو لودکنی.

جدیدترین ارسال ها

بالا