استفاده از juicer

massomeh1

Member
سلام از برنامه جویسر چگونه می توان استفاده کرد محصولات جدیدی که می خریم را چگونه می توانیم در این برنامه پریویویی از آنها داشته باشیم و هرکدام را خواستیم انتقال بدیم در افتر افکت یعنی چگونه این برنامه می تواند متصل به درایور محتوی دیجتال جویسها بشود و بعد هم پیریویو داشته باشیم هم مورد انتخابی را به افترافکت ایمپورت کنیم شدنی هست یا نه؟درضمن اگر امکان دارد لینک دانلود جویسر ویرایش جدید و اخیر که مربوط به سال 2012 است را برایم قرار دهید. در سایت دیجیتال جویس لینک دارد اما با سرعت خیلی پایین دانلود میشود.

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
اول اینکه باید برای محصولات جدید حتما ورژن آخری جویسر رو داشتی باشی و اینکه یا باید جویسرت کرک شده باشه که فایل کرکش هم اصولاً به نام Main.exe هست یا اینکه باید کد محصولو داشته باشی و از منو فایل گزینه Install product رو بزنی حالا اینجا 2 مورد هست که خیلی مهمه شما باید از دی وی دی های جویسر که داری بری تو پوشه Juicer3 این پوشه رو ببری تو Alcohol یا نرو یا هر چیزی یه ایمیج ازش بگیری وقتی ایمسج گرفتی حالا Mount کن ایمیجت رو و حالا آدرس اسن ایمیج رو به مسیری که بعد از زدن Install product ازت خواسته شده میدی و میبینی که شروع میکنه به کپی فایل های پریویو

نکته دوم اینجاست که خیلی تخصصی تره اینکه این فایل های پریویو دوباره رو هاردت کپی میشه که یعنی اونوقت 3 تا نسخه ازشون داری و اگه چندین محصول رو بخوای به نرم افزار جویسر ضافه کنی میبینی که 3 برابر بیشتر مجبوری فضا داشته باشه

اما راه حل

شما بعد اینکه محصولو نصب کردید میتونید ایمیج رو حذف کنید و حالا بازم 2 نسخه دارید یکی که خود جویسر کپی کرده یکی هم که رو دی وی دی یا هاردتون از قبل داشتید

حالا شما میتویند موقعی که جویسر می خواسته کپی کنه مسیری رو بهش بدید که این فایل های اصلیتون هم اونجاس ( منظورم همون پوشه Juicer هست که ازش ایمیج گرفتید ) فقط قلقش اینه که اسم مختصر محصولی که نصب میشه رو بدنید کو اونم تو همون پوشه Juicer4 یه فایل XML هست که فقط کافی نام این فایل رو بزارید رو نام خود پوشه Juicer3 و تمام

نکته: حتما اول پوشه Juicer3 رو ایمیج بگیرید بعد اون رو Rename کنید

در مورد لینک دانلود هم که برو تو سایتش قسمت Juicer خودش برای ویندوز و مک داره

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
بسته به محصولی که از دیجیتال جویس استفاده می کنید امکانات Juicer مختلف هست
.
1- در بعضی محصولات مثل Ready2go این امکان رو دارید که پیش نمایش کل پروژه های افترافکت رو درون جویسر ببینید
و قابلیت مهمتر این هست که با مشخص کردن مسیر نصب افترافکت این امکان را دارید که هر پروژه دلخواه را با سایزی که در منو نمایش داده می شود
فقط با یک کلیک وارد افترافکت کرده و کامپوزیشن و سایز دلخواه آن پروژه را در افترافکت ایجاد و در افترافکت پروژه را ویرایش کنید
.
در سایر محصولات مثل MusicBox , Font , Motion Designer' قابلیت ها متفاوت هست
.
2- جویسرهای قدیمی محصولات جدید دیجیتال جویس را ساپورت نمی کنه و باید نسخه جدید بگیرید

massomeh1

Member
سلام علیکم لطف کنید لینکش رو برام بذارید من در سایت دیجیتال جویس خواستم دانلود کنم دیدم سرعت دانلودش خیلی پایین می آید در صورتیکه من با اینترنت پرسرعت دارم دانلود می کنم درضمن لینک با دانلود منیجر دانلود نمیشه یعنی راست کلیک می کنم روی لینک گزینه دانلود با برنامه دانلود منیجر وجود نداره باید چکار کنم اگر میشه راهنمایی کنید.
درضمن آیا قابلیتی توی افترافکت هست که بشه دریک پنجره جدا شبیه پنجره پروجکت نمایی از هاردها و محتویاتش را بصورت تصویری داشته باشیم و هرموردی را خواستیم راحت ایمپورت کنیم.چون من دریکی از آموزشها که با افترافکت تحت سیستم اپل کار می کرد دیدم چنین چیزی وجود دارد.

massomeh1

Member
باید حتما ایمیج بگیرم تا بشه پروژه ها را وارد جویسر کرد بعد مگه نسخه juicer 4 اومده ؟

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
نه دوست عزیز ورژن 4 نیومده آخریش هم ورژن Juicer 3.88b Build 166
اینکه راست کلیک میکنی نمیتونی از طریق IDM دانلود کنی به این دلیل هست که اگه از فایر فاکس استفاده میکنی ورژن IDM سازگار نیست باهاش ( منظورم Add on ) هستش که با نصب آخرین ورژن IDM مشکلت حل میشه من خودم از لینک خود سایت دانلود میکنم و سرعتش هم خوبه اما اگه واقعا می خوای از جای دیگه دانلود کنی برو تو سایت Softpedia.com و اونجا سرچ کن که اتفاقاً لینک مستقیم هم بهت میده البه بازم بهت میگم سعی کن ورژنی رو گیر بیاری که کرکش هم موجود باشه برای این کار تو CGpersia.com سرچ کن اونجا هم لینک هایی خوبی گیرت می اد

جدیدترین ارسال ها

بالا