استفاده از IFRAME در فلش

ممكنه توي Flash از IFRAME استفاده كرد؟
كلا جايي مي‌خوام كه دستورات HTML توش اجرا بشه مخصوصا JavaScript. توي محيط Flash-Player اگر از اينترنت اكسپلورر يا Default Browser استفاده كنه اصلا مشكلي نيست.

fafa^mx

Member
جاوا اسكريپت رو نميشه!ولي يه سري از دستوراته اچ تي ام ال ساپورت ميشن!اين كار رو با گذاشتن يه تكس فيلد تو صفحه و لود كردن XML وار صفحه HTML میشه انجام داد!(ولی نه به طور کلی بازم ناقص!)

amozesh

Member
جاوا اسكريپت مي شه نوشت منتها نه مثل نوشتن داخل html مثلا به اين صورت
getURL("javascript:mywin=window.open ('games/game1.htm',null,'width=550, height=200, scrollbars=no, resizable=yes, copyhistory=no');mywin.focus();");

يك حالت ديگه هم ميشه كه از FScommand استفاده کنید

موفق باشید

fafa^mx

Member
در ظمن با MMExcute هم میشه JAVA API های خوده فلش!اونم چنتاشو را انداخت!تمام فرمان های جاوا باید در فلش ترجمه بشه!

amozesh

Member
آقا fafa^mx من زياد به انجمن ارسال ندارم اينجام مي خواستم به اين دوستمون كمك كنم
اگه من منظور ايشون رو متوجه نشدم دليل نمي شه شما اينقدر تند برخورد كنيد

mahdiflash

Member
فكر كنم با flash mx 2004 بشه java script رو در داخل فلش استفاده كرد.

اگر بيشتر توضيح بدهيد كه براي چه كاري ميخواهيد شايد راه حل بهتري باشه .

iman_flash

Active Member
amozesh گفت:
آقا fafa^mx من زياد به انجمن ارسال ندارم اينجام مي خواستم به اين دوستمون كمك كنم
اگه من منظور ايشون رو متوجه نشدم دليل نمي شه شما اينقدر تند برخورد كنيد
موافقم
فريد جان لطفا اينقدر پروفه بازي در نيار... در ضمن شما خودتم اگه ميخواستي جواب بدي بهتر بود جواب كامل بدي نه كه يه جمله بنويسي...

مي‌خوام يك فايل HTML رو توش لود كنم!!! مدل IFRAME ولي مي‌خوام حتما از طريق فلش باشه، اگر داخل فلش پلير پنجره اينترنت اكسپلورر هم استفاده بشه هيچ مشكلي نيست.
يك چيزي تو مايه‌هاي چرخوندن لقمه دور سر!
برام مهمه!!! كمكم كنيد!
ممنون!

fafa^mx

Member
جواي كامل اين دوستمون هم تو فولدر سمپل فلشه!اينم خدمت پروفوسرهاي عزيز!در ضمن اگه آدم بخواد همه جيرو بگه كه آدم نيست!

MnavidM

Active Member
با سلام.

براي اينكه مشكلي پيش نهاد بحث رو از موضوع اصليش خارج نكنيد .

Rahincom جان شما هم بي خيال شو . بحثي داشتي براي اون شخص Pm بزن .

sevda

New Member
من هم مي خوام iframe در فلش بدون قالب IE رست كنم . فقط كادر وسط ديده شود و اسكرول بخورد . لطفا كمكم كنيد .

جدیدترین ارسال ها

بالا