استفاده از html توی جوابهای آژاکس روش استانداردی هست؟

phpweb

Active Member
همونطور که می دونید آژاکس تشکیل شده از XML و درخواستهای غیر همزمان از سرور. توی کتابهای آموزشی همه جوابها و کدهایی که سرور می فرسته بر اساس XML هستن.

اگه کدها رو بر اساس از html تولید کنیم و به سمت مرورگر بفرستیم و این کدها نمایش داده بشن، این کار از نظر آژاکس مشکلی نداره؟

من الان بجای XML از html استفاده می کنم.

farik

Well-Known Member
باسلام..
راستش منم از html استفاده میکنم..و تا جایی که میدونم تگهای html هم نوعی XML هست..پس خیلی فکر نمیکنم حساسیت داشته باشه این قضیه..
موفق باشید..

phpweb

Active Member
باسلام..
راستش منم از html استفاده میکنم..و تا جایی که میدونم تگهای html هم نوعی XML هست..پس خیلی فکر نمیکنم حساسیت داشته باشه این قضیه..
موفق باشید..
منم از همین روش استفاده می کنم و استفاده از html یا استفاده از XML مشکلی پیش نمی یاره. می خوام بدونم که چرا با وجود اینکه استفاده از htmlمشکل ساز نمی شه، استفاده از XMLرو توصیه کردن و با وجود html بخشی از اسم آژاکس از XML گرفته شده؟

farik

Well-Known Member
باسلام..
به خاطر اینکه مفهوم گشترده تری رو در بر میگیره..شما وقتی با XML کار کنین میتونین یک بخش رو به کاربر نشون بدین..یک بخش رو با eval اجرا کنین و یک بخش رو هم برای کنترل های لازم بزارین..ولی اگر به جای xml میذاشتن htmk شما دست و پاتون بسته بود ..
موفق باشید..

eAmin

Well-Known Member
استاندارد خاصی وجود نداره ولی بهتره این مطلب رو بدونید که شما می تونید فقط داده هایی رو که نیاز دارید لود کنید. بزارید اینطور بهتون بگم که چرا وقتی به خود داده نیاز داریم، داده هایی که بهشون نیاز ندارم و اضافی هستند رو لود کنیم؟ شما می تونید خیلی راحت فقط به اطلاعاتی که نیاز دارید لود کنید و توسط DOM در JavaScript تگهای مورد نیاز رو ایجاد و درجای مناسب قرار بدید.
اگر توجه کنید XML برای این بکار برده شده که وابسته به زبان خاصی نیست و شما می تونید خیلی راحت اطلاعاتی که در فایل xml وجود داره رو پردازش کنید و هیچ محدودیتی برای پردازش اطلاعات در زبان مورد استفاده نداره. این دقیقا به این معنی هست که در Ajax نباید اطلاعات اضافی رو لود کنیم، چون این امر باعث پایین آمدن سرعت وبسایت و راندمان اون میشه.
بعد از پی بردن به وجود JSON که در جاوااسکریپت برای برنامه نویسی استفاده میشد... . و از اونجایی که در JSON اطلاعات خیلی سریع پردازش میشن و حجم و ساختار کمتری نسبت به xml داشت، کم کم استفاده از xml در Ajax جای خودش رو به JSON داد. در حال حاضر کمتر کسی هست که از xml استفاده کنه، مگر اینکه هنوز از وجود JSON بی خبر باشه!

تمامی این مطالبی که گفته شد برای این هست که از لود کردن داده های اضافی جلوگیری بشه، پایه و اساس Ajax هم همین هست و فقط اطلاعاتی که نیاز هست رو لود کنید.

موفق باشید.

phpweb

Active Member
استاندارد خاصی وجود نداره ولی بهتره این مطلب رو بدونید که شما می تونید فقط داده هایی رو که نیاز دارید لود کنید. بزارید اینطور بهتون بگم که چرا وقتی به خود داده نیاز داریم، داده هایی که بهشون نیاز ندارم و اضافی هستند رو لود کنیم؟ شما می تونید خیلی راحت فقط به اطلاعاتی که نیاز دارید لود کنید و توسط DOM در JavaScript تگهای مورد نیاز رو ایجاد و درجای مناسب قرار بدید.
اگر توجه کنید XML برای این بکار برده شده که وابسته به زبان خاصی نیست و شما می تونید خیلی راحت اطلاعاتی که در فایل xml وجود داره رو پردازش کنید و هیچ محدودیتی برای پردازش اطلاعات در زبان مورد استفاده نداره. این دقیقا به این معنی هست که در Ajax نباید اطلاعات اضافی رو لود کنیم، چون این امر باعث پایین آمدن سرعت وبسایت و راندمان اون میشه.
بعد از پی بردن به وجود JSON که در جاوااسکریپت برای برنامه نویسی استفاده میشد... . و از اونجایی که در JSON اطلاعات خیلی سریع پردازش میشن و حجم و ساختار کمتری نسبت به xml داشت، کم کم استفاده از xml در Ajax جای خودش رو به JSON داد. در حال حاضر کمتر کسی هست که از xml استفاده کنه، مگر اینکه هنوز از وجود JSON بی خبر باشه!

تمامی این مطالبی که گفته شد برای این هست که از لود کردن داده های اضافی جلوگیری بشه، پایه و اساس Ajax هم همین هست و فقط اطلاعاتی که نیاز هست رو لود کنید.

موفق باشید.

ظاهرا استانداردی وجود نداره و با html, xml & json و در آینده با سایر زبانها می شه کار کرد و هر کدوم فقط سهولت دسترسی به اطلاعات و پردازش اطلاعات رو به همراه دارن.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا