استفاده از Flash Platform در ساخت ابزاری در HTML

UnknownUser

Well-Known Member
با سلام خدمت دوستان فلش کار خصوصا خبرگان فلش

این مبحث رو اینجا ایجاد کردم تا شاید برای بعضی از دوستان فلش کار جالب باشه و مورد توجه شون قرار بگیره
ما چند وقت پیش بر روی یک ابزاری به اسم Bifon کار میکردیم که هدف این ابزار نمایش فونت هایی غیر از فونت های استاندارد وب در صفحات HTML بود می توانید جزئیات بیشتر در مورد این ابزار رو در این مبحت ببینین

این ابزار همون طوری که گفتم فقط کاربردی در صفحات HTML داره و خروجی ای به صورت Canvas می ده که یکی از ویژگی های HTML 5 هست
نکته ای در این ابزار وجود داره که مقداری مرتبط با فلش هست

این ابزار شامل دو بخش هست
در بخش اول یک نرم افزاری برای ساخت فونت طراحی شده . این نرم افزار با استفاده از Adobe Air و Flex طراحی شده و خروجی ای به صورت java script می ده

بخش دوم شامل یک فایل JS هست که بخش عمده ای از اون، اسکریپت port شده FarsiStyle به javascript هست که با هاش آشنا هستین !

در واقع پایه این ابزار بر اساس ابزار هایی که در محیط فلش پلتفرم کاربر داشتند طراحی شده برای نتیجه ای غیر فلشی !

دوستان علاقه مند می تونید برنامه Air ای که برای این ابزار طراحی شده رو نصب و تست کنین و ما رو از نظرات سازندتون بی نصیب نگذارید ;)

در خاتمه می خوام به نکته ای اشاره کنم . اینکه در این بحث هایی که این چند وقته در مورد HTML 5 و فلش در گرفته نمی شه به طور قطع یکی از این تکنولوژی ها رو نادیده گرفت و پیش بینی نابودی براش کرد ! این توسعه دهنده هست که تصمیم می گیره بهترین ابزار رو برای رسیدن به هدف خود انتخاب کنه نه فرد دیگری !

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا