استفاده از FarsiStyle

وضعیت
موضوع بسته شده است.

BioDread

Banned
فکر کنم شما یه چیزیو در نظر نگرفتی
من و کیارش نه زمان و نه هزینه گشتن تو اینترنت و پاسخ دادن به سوالات دوستان رو داریم
هدف کمک کردنه
من هدفم این بود که دوستمون سریع تر به نتیجه برسه
من بهش گفتم که من از این کلاس در سطخ یک خط استفاده کردم و گفتم که به شما پ خ بده تا مشکلش حل بشه
از انجایی که شما همیشه آنلاین هستید جواب شو ندادید

منم گفتم کد این فایل رو ببیه شاید مشکلش حل میشه

شما این کلاس رو نوشتی بعد منو کیا باید مشکلشو حل کنیم؟

من میدونم شما سطح دانشتون از من خیلی بیشتره ولی با این حال جواب دوستان رو میدم نه اینکه ...
در ضمن من متوجه هستم که مثل شما ...

آخرین ویرایش:

hamidkhan123

New Member
ممنون از همه دوستانی که سعی دارن به من کمک کنند !!:rose:

من توی همون فایلی که ارسال کرده بود اعمال کردم ولی نمی دونم چرا تمام کلمات رو بهم ریخت !:-?

خدا خیرتون بده این فایل من رو ببینین و اشکالش رو رفع کنید !:sad:

پیوست ها

• Flash.rar
    157.9 کیلوبایت · بازدیدها: 6

kiarash.M

Active Member
خب رفیق مام همینو گقتیم !
مشکلمون سر استفاده از TextArea ائه .. با textfeald که مشکل نداریم .. من فونت ها رو هم embed ( کدشو بالا گقتم ) کردم ولی باز مشکل warp در TextArea هستش و بهش پیشنهاد کردم از textfeald استفده کنن .

اینو هموار کن پلیز
wink.gif

kiarash.M

Active Member
موفق باشی ..
خب از اول میگفتی اصراری رو component بودن تکست نداری ... ;)

پیوست ها

• Flash.zip
    211.6 کیلوبایت · بازدیدها: 27

UnknownUser

Well-Known Member
خوب مثل اینکه مشکل دوستمون حل شده
اما در مورد فرمایش شما biodread
دوست عزیز من در اینکه شما هدفتون کمکه شکی ندارم اما چند مورد رو لازم می بینم که بهتون بگم
1- در مورد این که شما نه وقت صرف کنین و نه حاضرید که هزینه کنید ... مشکلی وجود نداره اما این نکته رو فقط در مورد خودتون بگید نه این که در مورد شخص دیگری هم نظر بدین
2- در مورد این که من همیشه online ام اشتباه می کنین من چند وقته که اصلا نه زمان و نه امکانات این رو دارم که راحت بتونم online باشم به این دوستمون هم به خاطر این جواب دادم که email ای برای pm از طرفشون داشتم با وجود اینکه حتی flash هم نداشتم که فایلشون رو ببینم
3- در مورد اینکه میگین این class رو چون من نوشتم پس من هم باید مشکل دیگران رو حل کنم کاملا طرز فکر اشتباه شماس اگه اینطور بود دوستمون باید می رفت پیش سازنده های flash تا مشکلش حل بشه شما فقط یه دلیل بیارین که بر اساس اون من باید این class رو publish می کردم و همچنین اگه کسی بلد نبود ازش استفاده کنه براش کلاس خصوصی می زاشتم که یاد بگیره ؟؟
این فقط طرز فکر شما نیست متاستفانه خیلی ها هستن که با این طرز فکر اشتباه هم مانع پیشرفت خودشون می شن هم طرف مقابل رو ناامید می کنن
امیدوارم طرز فکرتون رو عوض کنین

موفق باشید

BioDread

Banned
خوب مثل اینکه مشکل دوستمون حل شده
اما در مورد فرمایش شما biodread
دوست عزیز من در اینکه شما هدفتون کمکه شکی ندارم اما چند مورد رو لازم می بینم که بهتون بگم
1- در مورد این که شما نه وقت صرف کنین و نه حاضرید که هزینه کنید ... مشکلی وجود نداره اما این نکته رو فقط در مورد خودتون بگید نه این که در مورد شخص دیگری هم نظر بدین
2- در مورد این که من همیشه online ام اشتباه می کنین من چند وقته که اصلا نه زمان و نه امکانات این رو دارم که راحت بتونم online باشم به این دوستمون هم به خاطر این جواب دادم که email ای برای pm از طرفشون داشتم با وجود اینکه حتی flash هم نداشتم که فایلشون رو ببینم
3- در مورد اینکه میگین این class رو چون من نوشتم پس من هم باید مشکل دیگران رو حل کنم کاملا طرز فکر اشتباه شماس اگه اینطور بود دوستمون باید می رفت پیش سازنده های flash تا مشکلش حل بشه شما فقط یه دلیل بیارین که بر اساس اون من باید این class رو publish می کردم و همچنین اگه کسی بلد نبود ازش استفاده کنه براش کلاس خصوصی می زاشتم که یاد بگیره ؟؟
این فقط طرز فکر شما نیست متاستفانه خیلی ها هستن که با این طرز فکر اشتباه هم مانع پیشرفت خودشون می شن هم طرف مقابل رو ناامید می کنن
امیدوارم طرز فکرتون رو عوض کنین

موفق باشید
نمی دونم تو چرا با من کل کل داری!؟
من دیگه کاری با تو و کلاسی که نوشتی ندارم!!!

hamidkhan123

New Member
با این تفاسیر دیگه جایی واسه اینکه من مشکلم رو با این کلاس بیان کنم نمی مونه ! جناب UnknownUser که وقت ندارن جناب biodread که در قهر بسر می برند !

پس من چیکار کنم !!!:cry:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا