استفاده از css براي جستجو

dexted

Active Member
سلام خدمت دوستان عزيز :)
من انجمن و بخش css رو جستجو كردم ولي نتونستم نتيجه اي پيدا كنم
من ميخوام بدونم آيا اين امكان وجود داره كه به وسيله css (و بدون js) دنبال يه كلمه خاص توي صفحه بگرديم؟
براي مثال توي همين سايت فقط با css دنبال كلمه "مجيد آنلاين" بگرديم؟البته من واسه موردي مي خوام كه اون كلمه نه توي div هست و نه ... (يعني كلا با كلاس و آيدي و ... نميشه پيداش كرد)

از همه شما ممنونم :rose:

progpars

progpars.com
من دقیقاً متوجه منظور شما نمیشم ولی باید خدمتتون عرض کنم کلماتی که در سرچ میرند در اصل از پایگاه داده پیدا میکنند کلمه مورد نظر رو .
به فرض ما میام با استفاده از ajax یک کلمه ای رو در جستجو سایتمون سرچ میکنیم مثلاً آموزش بعد بدون لود صفحه توسط آجاکس لیستی از کل کلمات آموزش رو پیدا میکنه .
پس نتیجه میگیریم با ajax و پایگاه داده این کار شدنیه

dexted

Active Member
خيلي ممنون كه پاسخ دادين به سوال من
فكر مي كنم شما دارين راه اينو ميگين كه ما مثلا مي خوايم يك جستجو واسه كل سايت داشته باشيم.
اما من منظورم اينه كه ما توي يك قطعه كد آيا مي تونيم با css دنبال يه كلمه بگرديم؟
يك مثال :
کد:
<body><div id="id1">amuzesh</div>majidonline</body>
توي اين كد كلمه آموزش توي يك div هست حالا هر موقع ما بخواهيم باهاش كار كنيم اون آيدي id1 رو صدا ميزنيم.اما بعد از div يه majidonline نوشته شده ولي توي هيچ div يا ... قرار نداره.آيا اين كلمه هم ميشه يه جوري پيداش كرد؟

با تشكر فراوان

progpars

progpars.com
css یک شیوه نامه هست و برای استایل دهی ها و ... هست !!!
اون کلمه هم تا موقعی که در داخل div نباشه css برای اون شکل نمیگیره !!!! .
ولی با این حال من بازم نفهمیدم شما میخوای کاری کنی که مثلا کلمه ای که داخل div نیس رو بشه مثلا با css بهش رنگ داد یا خیر !!!
از اینکه میگید پیداش کنم با css متوجه نمیشم

جدیدترین ارسال ها

بالا