استفاده از یک فایل swf یاfla دیگر در پروژه؟؟؟بسیار ضروری!

G.E.E.k

Member
سلام و خسته نباشید ویژه به بچه های بخش فلش انجمن !
راستش من میخوام یه فایل fla یا swf که یه گالری عکس آماده هست رو در کارم استفاده کنم به طوری که وقتی روی قسمت گالری کلیک میشه وارد بخش گالری بشه و چون خیلی نمی خوام وارد مبحث ساخت گالری و برنامه نویس هاش بشم میخوام از یک گالری آماده استفاده کنم .
حالا سوال من اینه که چطوری میتنونم این گالریمو که توی یک فایل مجزا دیگه هست رو به طوری در پروژه وارد کنم که وقتی روی گالری زد یه کم پروژ خودم تار یا سیاه و سفید بشه و این گالریه هم بیاد روش و....
منتظر راهنمایی های و کمک های خوب شما هستم !
با تشکر
دیده بان.
 
آخرین ویرایش:
سلام عزیز
اگر پسوند فایل swf هست ./شما باید اول از همه با نرم افزاری به اسم swf to fla فایل اس دبیلو اف رو به فایل فلش تبدیل کنید /
قدم بعدی وقتی فایل فلش شده رو تو فلش باز کردید اون لایر های که مربوط به اون گالری عکس هست رو انتخاب کنید و روش کلیک راست کنید و کپی فریم رو بزنید /
بعد برید تو فایل فلش خودتون و یک لایر جدید ایجاد بکنید و در اولین فریم کلیک راست کگرده و پیست فرم رو بزنید /
اما برای لینک کردن به بخش گالری وبتون ..
اول از همه اون لایر مورد نظر رو باید به یک button تغییر بدین برای این کار اون لایری که میخواید عنصر هاش لینک بشه رو انتخاب کنید و دکمه F8را از روی کیبورد بزنید /حتما یک پنجره باز شده که در ان یک لیست کشویی قرار دارد که شما گزینه های movei clip/button/grphic میباشد شما از بین این سه گزینه butoon رو انتخاب کنید و اوکی را بزنید .حالا باید یک نام برای butoon بگذارید /برای این کار همه ی لایر ها رو قفل کنید به جز لایری که به button تبدیل کردیم حالا در قسمت طراحی یا همون سند یک کلیک کنید و Ctrl+Aرا بفشاید توجه داشته باشید که اصلا نباید هیچ کلیک اضافه ای بکنید .در همین حال وراد پنل propertis بشید در این پنل اگر تا اینجا درست انجام داده باشی یک کادر هست که زیرش یک منوی کشویی وجود داره و باید butoon برای این منو فعال باشه که اگر چیز دیگه ای هستش حتما به همون باتون تغییر بدید /خلاصه در کادر بالای که گفتم یک نام برای باتون انتخاب کنید مثلا بگذارید linkgalri سپس اینتر را بزنید و در سند یک کلیک چپ بکنید
حالا به پنل تایم لاین بر میگریم و اولین فریم لایر ی که باتون رو براش انتخاب کردیم رو انتخاب کنید و روش کلیک راست کنید سپس گزینه action را انتخاب کنید تا پنل اکشن باز بشه بعد کد زیر رو اونجا پیست کنید


linkgalri.onRelease = function ()
{
getURL("ادرس لینک ", "_blank");
};


linkgalriرا در کد که میبینید نام همان دکمه است شما هر نامی برای دکمه انتخاب کردید باید جای linkgalriبنویسد
ادرس لینک را همرا با
http://www.
بنویسید
 

DaDaDooDoo

کاربر VIP
سلام ، از اکشن 2 استفاده می کنید یا 3 ؟

اگه از فایل شما fla هست که لایه هاش و فریم هاشو کپی می کنید تو پرژه خودتون (مثلاً از فریم 20 به بعد کپی کنید) و بعد تنظیم می کنید که وقتی روی دکمه مورد نظر کلیک شد بره به فریم 20 . اگه فایلتون Swf هست که باید اونو از بیرون لود کنید(یعنی برای اون دکمه تعریف کنید که اون فایل Swf رو از بیرون لود کنه) که چگونگی نوشتن این کدها بسته به این هست که از اکشن 2 استفاده می کنید یا 3 ... اینو و اینکه فالتون fla هست یا swf مشخص کنید تا بیشتر توضیح بدم . اگه خواستید فایل گالری رو up کنید تا براتون یه نمونه درست کنم .
موفق باشید .
 

G.E.E.k

Member
بچه ها خیلی ممنون ازتون!
1-اگه لطف کنید هر دو حالت رو یعنی فایل swf و هم flaرو توضیح بدید منون میشم.
2-اکشن اسکریپت 3 هست و فلش cs4
hossein-ch67 اولا ممنون از راهنماییتون و دوما من از روش شما استفاده کردم ولی قسمت کدش رو درست درک نکردم اگه کمی واضح تر توضیح بدید بسیار سپاسگذار خواهم بود یعنی من این فریم های رو که کپی کردم تو کارم چطوری به یه دکمه ربط بدم که وقتی روش کلیلک شدبره به اون فریم ها.
باز هم منتظر راهنمایی های خوب شما هستم.
با تشکر
 
آخرین ویرایش:
فایل اس دبیلو اف همون خروجی فلش هست و فایل سورس بسته اون فایل فلش هست (منظورم از سورس بسته اینه که شما نمیتونید تغییری توش بدید مگر این که با نرم افزاری چیزی اونو سورس بازش کنی /
شما اکشن دو رو انتخاب کنید / برای این کار وقتی پنل اکشن رو باز کردید سمت سمت چپ یک منو توی همون پنل اکشن هست که لیست کد ها رو نشون میده بالاش یه منوی کشویی هست که ورژن اسکریپت نویس ها رو لیست کرده شما اکشن اسکریپت دو رو انتخاب کنید /البته اگر میخواید به روش من عمل کنید

در نوشته های قبلی گفتم ...

-------------------------------------------------
اول از همه اون لایر مورد نظر رو باید به یک button تغییر بدین برای این کار اون لایری که میخواید عنصر هاش لینک بشه رو انتخاب کنید و دکمه F8را از روی کیبورد بزنید /حتما یک پنجره باز شده که در ان یک لیست کشویی قرار دارد که شما گزینه های movei clip/button/grphic میباشد شما از بین این سه گزینه butoon رو انتخاب کنید و اوکی را بزنید .حالا باید یک نام برای butoon بگذارید /برای این کار همه ی لایر ها رو قفل کنید به جز لایری که به button تبدیل کردیم حالا در قسمت طراحی یا همون سند یک کلیک کنید و Ctrl+Aرا بفشاید توجه داشته باشید که اصلا نباید هیچ کلیک اضافه ای بکنید .در همین حال وراد پنل propertis بشید در این پنل اگر تا اینجا درست انجام داده باشی یک کادر هست که زیرش یک منوی کشویی وجود داره و باید butoon برای این منو فعال باشه که اگر چیز دیگه ای هستش حتما به همون باتون تغییر بدید /خلاصه در کادر بالای که گفتم یک نام برای باتون انتخاب کنید مثلا بگذارید linkgalri سپس اینتر را بزنید و در سند یک کلیک چپ بکنید
حالا به پنل تایم لاین بر میگریم و اولین فریم لایر ی که باتون رو براش انتخاب کردیم رو انتخاب کنید و روش کلیک راست کنید سپس گزینه action را انتخاب کنید تا پنل اکشن باز بشه بعد کد زیر رو اونجا پیست کنید


linkgalri.onRelease = function ()
{
getURL("ادرس لینک ", "_blank");
};

--------------------------------------------------------------------------
.
.
.
این دیگه نهایتش بود شما به همین روش انجام بدین هر جا که شک داشتید درست انجام میدین یا نه رو به من خبر بدین
.
.
.
.
 

miladsokout

Member
با اجازه دوستان که توضیحات کامل و عالی دادن...

دوست عزیز شما میتونی گالری خودت رو جدا درست کنی( و یا همون آماده استفاده کنی) ، حالا حتما یک فایل swf داری دیگه، که مربوط به گالری میشه.... مثلا به اسم gallery.swf و فایل اصلی شما هم ، مثلا به اسم main.swf است.

حالا شما فایل gallery.swf رو بزار کنار فایل اصلی یا همون main.swf .
حالا در فایل main.swf شما یک دکمه داری که با کلیک بر روی اون فایل مربوط به گالری اجرا بشه، شما بر روی این دکمه دستور زیر رو تایپ کن:
کد:
on (release)
{
    getURL("gallery.swf", "_level0");
}
برای بازگشت از گالری به فایل اصلی هم از این دستور استفاده کن:
کد:
on (release)
{
    getURL("main.swf", "_level0");
}
level0 مربوط به window:String شما میشه ، که میتونی از این ها هم به جاش استفاده کنی:
کد:
_self 
_blank 
_parent 
_top
این ها مربوط به این میشه، که مثلا فایل شما در پنجره جدید باز بشه و .......

البته شما میتونی از دستور اصلی و بهتری هم استفاده کنی:
کد:
 on (release){

  loadMovieNum("gallery.swf", 0);

  }
اینم مثل همونه ، فقط منظور از 0 که گذاشتم level ما است ، که برای بازگشت باید با این level فراخوانی بشه..

موفق باشید
 
آخرین ویرایش:

DaDaDooDoo

کاربر VIP
این هم اکشن 3 :
PHP:
var Req:URLRequest = new URLRequest("Your Gallery Address/GalleryName.swf")
var MyLoader:Loader = new Loader();
MyLoader.load(Req);
MyBottun.addEventListener(MouseEvent.CLICK ,GalleryLoader);
function GalleryLoader(evt:Event)
{
this.addChild(MyLoader);
}

با این کد فایل Swf بعد از کلیک روی دکمه تو استیج لود می شه . حالا اگه می خوای به جای استیج تو یک Movie Clip دیگه لود بشه به جای this اشم اون مووی کلیپ رو بنویس .

اما برای حالت دوم توی فانکشن GalleryLoader این کد رو بنویس :
PHP:
gotoAndStop(20);
با این کد scene شما به فریم 20 تایم لاین می ره و می ایسته ، این جور در نظر گرفتیم که گالری تو فریم 20 کپی شده .(سه خط اول کدهای روش قبل توی این روش لازم نیست )
سوالی بود بپرسید .
موفق باشید .
 
آخرین ویرایش:

G.E.E.k

Member
سلام .
ببینید من روشی که شما گفتید رو پیاده کردم در روش miladsokout مشکلی که وجود داره اینه که فایل روی فایل اصلی برنامه لود میشه و دیگه به فایل اصلی و قسمتهای مختلف اون دسترسی ندارم در حالی که من میخوام توی یه قسمت مثلا مستیطلی مشخص هم زمان لود بشه.
من یه نمونه ساده ساختم که میزازرم و اگه لطف کنید روی این فایل توضیح بدید .
33363015855446078850.jpg
 

پیوست ها

  • main.rar
    20.8 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • GALLERY.rar
    958.9 کیلوبایت · بازدیدها: 11
آخرین ویرایش:

DaDaDooDoo

کاربر VIP
سلام ، من با as3 برات درست کردم . اما گالری که گذاشتی لود نمی شه ... فکر می کنم کد امنیتی داره که نمی زاره لودش کنی (کپی رایت ) ولی یه سمپل زدم که کل قضیه رو یاد بگیری . البته به جای اون فایل swf که من گذاشتم و لود میشه می تونی swf خودتو بزاری فقط اسمشو همون بزار که من گذاشتم (1) . شاید تو سیستم شما لود بشه . فلش من بعضی وقت ها قات می زنه .
 

پیوست ها

  • Gallery-Loader.rar
    33.6 کیلوبایت · بازدیدها: 21
آخرین ویرایش:

miladsokout

Member
دوست عزیز dadadoodoo که کاملا کار شما رو راه انداخت...

ولی یه کار راحت هم میتونی انجام بدی، و اونم اینه که فایلی که میخوای لود کنی رو اندازه همون مستطیل درست کن!!!
در واقع شما از فایل اصلی یه کپی بگیر، بعد با همون اندازه فقط در قسمت مستطیل اطلاعات خودت رو وارد کن و بقیه جا ها رو پاک کن و خالی بزار!!!!
 

G.E.E.k

Member
سلام مجدد.
مشکل حل .
یه دنیا از لطفون ممنونم .:rose:
وانشالله بتونم جبران کنم.
با تشکر دیده بان.
 
سلام و خسته نباشید ویژه به بچه های بخش فلش انجمن !
راستش من میخوام یه فایل fla یا swf که یه گالری عکس آماده هست رو در کارم استفاده کنم به طوری که وقتی روی قسمت گالری کلیک میشه وارد بخش گالری بشه و چون خیلی نمی خوام وارد مبحث ساخت گالری و برنامه نویس هاش بشم میخوام از یک گالری آماده استفاده کنم .
حالا سوال من اینه که چطوری میتنونم این گالریمو که توی یک فایل مجزا دیگه هست رو به طوری در پروژه وارد کنم که وقتی روی گالری زد یه کم پروژ خودم تار یا سیاه و سفید بشه و این گالریه هم بیاد روش و....
منتظر راهنمایی های و کمک های خوب شما هستم !
با تشکر
دیده بان.



نوشته رو ویرایش کردین؟
 
اخه چطور؟:?:
پس من چی رو توضیح دادم؟:-?
یعنی این همه رو الکی توضیح دادم؟:shock:
یادمه همینی که من توضیح دادم رو خواسته بودین !
نکنه تاپیکرو اشتباه دادم
نه بابا شما همین لینک رو میخواستین
اوه
بیخیال دارم هزیون میگم دو شبی میشه نخوابیدم فکر کنم کل سیگنال های مخم قاطی کرده !
:there: اینم دل داری

--------
این مورد رو من تا به حال با هاش کار نکردم چون تا به حال نیازم نشده که بخوام برم دنبالش
ولی میدونم تو زبان های دیگه
از دستور کلوز یا اکسیت استفاده میشه
 

G.E.E.k

Member
اخه چطور؟:?:
پس من چی رو توضیح دادم؟:-?
یعنی این همه رو الکی توضیح دادم؟:shock:
یادمه همینی که من توضیح دادم رو خواسته بودین !
نکنه تاپیکرو اشتباه دادم
نه بابا شما همین لینک رو میخواستین
اوه
بیخیال دارم هزیون میگم دو شبی میشه نخوابیدم فکر کنم کل سیگنال های مخم قاطی کرده !
:there: اینم دل داری

--------
این مورد رو من تا به حال با هاش کار نکردم چون تا به حال نیازم نشده که بخوام برم دنبالش
ولی میدونم تو زبان های دیگه
از دستور کلوز یا اکسیت استفاده میشه
:-?نمی دونم قضیه چیه ولی با این حال ممنون .
راستی این سوال آخرمو جوابشو پیدا کردم.:oops:
با تشکر دیده بان.
 
back

سلام خدا رو شکر که مشکل حل شد/
اون چیزی که من طراحی کرده بودم تو هر صفحه یک دکمه back داشت /که با کلیک کردن روی این دکمه به صفحه اصلی index بر میگشت/ وقتی اکشن این دکمه رو نگاه کنید میبینید که من برای ادرسurl این دکمه ادرس همون صفحه اصلی یعنیindex.swfرو دادم /اگر صفحه مورد نظر شما 'یکی از صفحه هات زیر شاخه ای گالری هست .و میخواهید وقتی روی دکمه بک کلیک میشه به شاخه اصلی خودش یعنی گالری برگرده /برای این کار شما ادر س همون صفحه گالری رو بهش بدین /مثلا gal.swf
 

جدیدترین ارسال ها

بالا