استفاده از یک صفحه html بجای صفحه اول سایت

Maya Man

Active Member
سلام
چطور میتونم از یک صفحه html بجای صفحه اول سایتم استفاده کنم؟
یعنی وردپرس پشت این صفحه باشه و مثلا با کلیک روی دکمه مقالات وارد صفحه اول وردپرس بشم

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
شما میتونی تو یه پوشه ورد پرس رو بنصبی
بعد برای ایندکس اصلی سایتت اون فایل html رو بزاری و خیلی راحت از توی html لینک بدی به هر جای html که میخوای !
موفق باشیــــــــــــ:rose:

Maya Man

Active Member
آخه تا این حد که میدونم دیگه
منظورم ریز کاری بود که باید انجام بد
مثلا براش سابدامین بدم یا...

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
ببین شما هم میتونی وردپرس رو روی ساب دمین نصب کنی برای اینکار هم توی یک پوشه
اگر منظورت رو دقیق تر از ریزه کاری بگی بهتر میشه کمکت کرد

omrdabakhte

Member
خیلی سادست . <br>محتویات html رو همونطور که هست داخل index.php بگذارید . اما باید دقت کنید که تمام فایل های مرتبط هم در همون مسیر باشه که بارگذاری بشه .<br>برای باقی بخش ها مانند نوشته ها که فایل single.php دارید که مرتبط با header.php و footer.php هست .<br>فقط باید پوسته ی archive.php هم ایجاد کنید که اگر کاربر وارد دسته یا آرشیو شد محتویات دسته نمایش داده بشه . چون در حالت پیشفرش در صورت عدم وجود archive.php از دستورات index.php استفاده میشه .<br>موفق باشید .

Maya Man

Active Member
از هر دوی شا که سعی میکنید کمکم کنید متشکرم
بذارید واضح تر توضیح بدم
من یه صفحه html ساختم که داشتم تبدیلش میکردم به قالب وردرس
ولی وسط کار چون ریزه کاری زیاد داره پشیمون شدم و چون برای بعضی جاهاش باید ماژول تعریف کنم که فعلا کار من نیست
حالا تصمیم دارم همین صفحه html رو به عنوان صفحه اصلی سایتم قرار بدم و توی منوهاش لینک بدن یه ساب دامینی که برای وردپرس میذارم
حالا میخوام بدونم برای اینکه html بشه صفحه اصلی سایت همین کافیه که این فایل و ملحقاتش ( index.html + پوشه Image و css ) رو تو روت سرور قرار بدم؟ یا تنظیماتی هم باید رو سرور انجام بدم؟
برای اینکه وردپرس رو بیارم تو چرخه چطوری باید لینک بین html و صفحه ورد پرس رو برقرار کنم؟
فرض کنید تو صفحه اول سایتم ( HTML ) تو منوهاش میخوام گزینه "سایر بخش ها" رو لینک کنم به وردپرس
اگه کدی چیزی لازمه بگید لطفا

omrdabakhte

Member
به این ترتیب که می خوای فکر کنم همونطور که mamad.noise گفت می تونی انجام بدی .
شما بخش هایی که طراحی کردی رو همچنین منویی که ساختی رو باید به صورت دستی تو قالب html ِت لینک بدی.

چیزی که خودم گفتم این قابلیت رو داره که بتونی از حقه ها و تمام هک های وردپرس توی قالبت استفاده کنی .

شما باید تو مسیر public_html قالبت رو بریزی .

اگر وردپرس هم رو روت اصلی نصب کردید موردی نداره . شما کد زیر رو تو خط اول فایل .htaccess قرار بدید

HTML:
DirectoryIndex index.html index.php

در این حالت ابتدا فایل index.html که در روت اصلی هست برای کاربر بارگذاری میشه . در صورتی که فایل index.html وجود نداشته باشد فایل index.php اجرا میشه و در مواقعی که کاربر در صفحات نوشته و دسته ها و برگه ها می ره اخلال پیش نمیاد . در این حالت شما در روت اصلی هم وردپرس دارید و هم یک صفحه html فقط برای صفحه نخست سایتتون!

موفق باشید .

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا