استفاده از یک شئ Flash برای تمامی فلش های پروژه

Cheshm-Abi

New Member
با سلام خدمت بچه های عزیز: :oops:
[ یه سئوال داشتم در مورد استفاده از شئ Flash ]
می خواستم بدونم آیا می شه تنها از یک شئ فلش در ام ام بی استفده کنیم و چندین فایل فلش رو در همان شئ فلش اجرا کنم.
دلیل این کارم اینه که حجم پروژم زیاد نمیشه.
امیدوارم منظورمو متوجه شده باشین.
خودم فهمیدم
برای دوستان هم می ذارم.که شاید قابل استفاده باشه.
کد:
Flash$='<SrcDir>\Movie1.swf'
Flash("Flash","Flash$")

آخرین ویرایش:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
من الان MMB رو در دسترس ندارم تا تست کنم، ولی اگر اشتباه نکنم همچین امکانی وجود نداره و این پارامتر رو نمیشه در زمان اجرا تغییر داد، اگر اینطور نیست دوستان لطفاً گفته های من رو اصلاح کنن.

اگر اینطور باشه شاید شما بتونید از یک فایل فلش به عنوان Loader استفاده کنید تا این فایل فلش، بقیه ی فلش ها رو در خودش لود کنه.

NARANJTORANJ

Well-Known Member
میتونی به سادگی کپی و پیست کنی یا شی فلش ایجاد بکنی و همون آدرس فوق رو درج بکنین

splinter cell

Well-Known Member
من الان MMB رو در دسترس ندارم تا تست کنم، ولی اگر اشتباه نکنم همچین امکانی وجود نداره و این پارامتر رو نمیشه در زمان اجرا تغییر داد، اگر اینطور نیست دوستان لطفاً گفته های من رو اصلاح کنن.

محمد جان چرا میگی این امکان نیست؟ شیی فلش هم مثل بروزر براحتی میتونه هر آدرسی رو که بهش بدی ومنتهی به فلش بشه پخش کنه.البته در هر لحظه یک فلش میتونه پخش بشه و با لود شدن دیگری اون قبلی از حافظه تخلیه میشه.
کدی که دوستمون نوشته هم درسته! و اگر از OPenFile استفاده کنیم میشه کاربر هر انیمیشن فلشی رو انتخاب کنه و در شیی فلش برنامه اجرا بشه.

فکر کنم این روزها مشغول پروژه های بس عظیم هستی ها!!! :)

پیوست ها

• flash.rar
    3.3 کیلوبایت · بازدیدها: 20

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
ممنون محسن جان بابت توضیحاتت

راستش این یه ماهه خیلی مشکلات واسم ایجاد شده، مهمترینش اینه که اینترنت در دسترس ندارن و اینجا رو هم که سر میزنم یا تو کافی نت هست یا با موبایل،
همینجا هم از تمام دوستان و کاربران عزیز بخاطر حضور کمرنگم عذرخواهی میکنم، انشالا مشکل اینترنتم که برطرف شد 7/24 در خدمت دوستان خواهم بود !!

خوشبختانه با حضور شما دوستان و کاربران عزیز حضور کم بنده کمتر احساس میشه و از این بابت هم ازتون تشکر میکنم.

جدیدترین ارسال ها

بالا