استفاده از یه مقدار استرینگ به عنوان یک متغیر!!

JavidFlasher

کاربر فعال
سلام
من چطور میتونم محتوای یک متغیر از نوع استرینگ روبه عنوان یک متغیر استفاده کنم:
کد:
var jj:String="tm"
var [jj]:Number=55

trace(tm)//--------> 55
یعنی اینجوری بشه اونجا که نوشتمjjاز مقدارش استفاده کنه یعنی یه متغیر به نام tmبوجود بیاد؟؟؟!!!
منظورمو گرفتین؟؟!:-?

JavidFlasher

کاربر فعال
ممنون دوست خوبم
ولی من این کارو قبلا انجام دادم جواب گوی من نیست
فکر کنم این روش فقط برای تکست فیلد هاست!!!
اون مقدار traceارور میده!!
در حالی که اگه اون مقدار رو به تکست فیلد اختصاص میدم تو تکست فیدل درسته!!!نمایش میده!!

آخرین ویرایش:

mohammadfard

کاربر فعال
دوست من کد بالا برای As2 بود برای AS3 از کد زیر استفاده کن
کد:
var Info:String = "MFard";
this[Info] = "I Am Developer"
trace (Info);  // MFard
trace (this["MFard"]); //I Am Developer

یا علی

آخرین ویرایش:

JavidFlasher

کاربر فعال
مرسی از کمکتون
دستتون درد نکنه میشه یه توضیح مختصر در مورد این کد بدین؟!
مثلا این thisاولش چی میخواد ؟؟
چرا فقط واسه traceباید متغیری که از رشته ساختین رو به این صورت بنویسیم :trace (this["MFard"]) z
در حالی که اگه بخوایم با این متغیر کار دیگه ای بکنیم مشکلی پیش نمیاد مثلا به تسکت فیلد اختصاصش بدیم:
کد:
var jj:String="flash"
this[jj]="tm"
input.text=this[jj]

مرسی از کمکتون
دستتون درد نکنه میشه یه توضیح مختصر در مورد این کد بدین؟!
مثلا این thisاولش چی میخواد ؟؟
چرا فقط واسه traceباید متغیری که از رشته ساختین رو به این صورت بنویسیم :trace (this["MFard"]) z
در حالی که اگه بخوایم با این متغیر کار دیگه ای بکنیم مشکلی پیش نمیاد مثلا به تسکت فیلد اختصاصش بدیم:
کد:
var jj:String="flash"
this[jj]="tm"
input.text=this[jj]

سلام

برای trace یا هر جای دیگر، تفاوتی ندارد. شما هم میتوانی از نام متغیر استفاده کنی (["this["MFard) و هم از رشته در بردارنده نام آن ([this[jj)، هر دو هم همیشه جواب میدهند.

توجه داشته باش که تمام صفتهایی (Property) که به صورت Optional به یک شئ اضافه می‌شوند، از قالب آرایه‌های Name/Value تبعیت می‌کنند.
یعنی در واقع این متغیرها به صورت خانه‌ای از یک آرایه (که همان شئ دربرگیرنده آنهاست) اضافه می‌شوند که برای بازیابی مقدار آنها باید مانند یک آرایه عمل کنید. تنها تفاوت کار اینجاست که در آرایه‌های قالب Name/Value، برای بازیابی مقدار خانه مذکور، به جای ذکر اندیس آن خانه، باید نام آن را ذکر کنید.

یعنی مثلا در ["this["MFard، شما خانه مذکور را از آرایه this، بازیابی میکنید.

برای این نوع صفات، شما همیشه باید نام آرایه را قبل از نام آنها ذکر کنید. پس چه this و چه نام هر شئ دیگر، حتما باید قبل از آنها ذکر شود.

جدیدترین ارسال ها

بالا