masood_r74
New Member
سلام
من یک وب سایت با asp.net ساختم.
تو این وب سایت نیاز دارم که تعدادی کنترل رو به صورت پویا روی صفحه ایجاد کنم.یعنی کاربر بتونه با زدن یک دکمه ، به هر تعدادی که میخواد کنترل (از نوع input(trext)) ایجاد کنه و در نهایت با زدن دکمه save باید style و text این کنترل ها به سرور منتقل بشه تا ذخیره بشن.
برای ایجاد این کنترل ها از javascript کمک گرفتم.تابع زیر برای onclick یک کنترل input (button) تعریف شده :
استفاده از runat-"server" هم که جایی پیشنهاد شده بود موثر نشد و کنترل های پویا نه از طریق id شون و نه از طریق متد findcontrol قابل دسترسی نیستن.
آیا کسی میتونه راهنمایی کنه؟
با تشکر
من یک وب سایت با asp.net ساختم.
تو این وب سایت نیاز دارم که تعدادی کنترل رو به صورت پویا روی صفحه ایجاد کنم.یعنی کاربر بتونه با زدن یک دکمه ، به هر تعدادی که میخواد کنترل (از نوع input(trext)) ایجاد کنه و در نهایت با زدن دکمه save باید style و text این کنترل ها به سرور منتقل بشه تا ذخیره بشن.
برای ایجاد این کنترل ها از javascript کمک گرفتم.تابع زیر برای onclick یک کنترل input (button) تعریف شده :
function add_onclick() {
var d = document.createElement("div");
var text = document.createElement("input");
text.setAttribute("type", "text");
text.setAttribute("runat", "server");
text.setAttribute("id", number);
text.setAttribute("name", "text"+number);
d.appendChild(text);
document.getElementById("div1").appendChild(d);
number++;
}
اما تو دسترسی به اونا داخل کد asp.net مشکل دارم.var d = document.createElement("div");
var text = document.createElement("input");
text.setAttribute("type", "text");
text.setAttribute("runat", "server");
text.setAttribute("id", number);
text.setAttribute("name", "text"+number);
d.appendChild(text);
document.getElementById("div1").appendChild(d);
number++;
}
استفاده از runat-"server" هم که جایی پیشنهاد شده بود موثر نشد و کنترل های پویا نه از طریق id شون و نه از طریق متد findcontrol قابل دسترسی نیستن.
آیا کسی میتونه راهنمایی کنه؟
با تشکر