استفاده از کامپوننت papervision 3d

++Hadi++

Active Member
سلام دوستان
یه بار دیگه از اقای بایو به خاطر لطفی که داشتن ممنونم
همینطور از جناب arjmand200 عزیزم به خاطر معرفی اون کلاس...حتما به اون لینک سر می زنم.
فقط یه سوال :
چرا در گالری های 3 بعدی با سورس ، داخل فولدر اصلی یه سری کلاس های external یا بیرونی از papervision هست حال اینکه خود کامپوننتو نصب کردم و کلاس اصلی راه انداز اون گالری دقیقا بغل فایل سورس هست و نیازی به این کلاسها دیده نمی شه. ؟؟؟
از طرفی من با اینکه اون کامپوننت آقای بایو رو نصب کردم ، هنوزم که هنوزه فلش در هنگام خروجی گرفتن از سورس اون گالری error می ده و متغیر نوع جعبه یا cube رو نمی شناسه ؟؟؟!!!:shock:
این متغیر از متغیر هایی هست که باید بعد از نصب اون کامپوننت دیگه باید شناخته شه .
به راستی آیا چرا ؟؟؟
اگه جواب بدین خیلی ممنونتون می شم.
مرسی از لطفتون بای...

BioDread

Banned
شاید کلاس cube پاک شده استفادش فرق داره یا ver جدیدتره!

متن error رو بزار ببینم!

++Hadi++

Active Member
خیلی دوست داری گالری سه بعدی بنویسی؟
آخه!!!!!

چیه بهم نمی یاد؟

در ضمن خیلی دوست دارم گالری 3 بعدی بنویسم من همیشه کارای 3 بعدی رو دوست داشتم و الانم که بورس رو فلش 3 بعدی هست دیگه فاجعه شده .
در ضمن فعلن دارم رو یه سورس ور می رم تا شاید دستوراتش بدستم اومد و هنوز خودم کار خاصی نکردم.
در ضمن این متن error هست:
1046 : Type was not found or was not a compile-time constant: Cube. private function updatePos(p:Cube):void
برای این صادر می شه که در پارامتر ورودی یه تابع باید متغیری از نوع cube وارد شه .
وقتی ورودی رو از نوع cube تعریف می کنی این error رو می ده.
بایو ، من اون کامپوننتو نصب کردم ولی هنوز این ارور رو می ده ببینم اون کلاسهای خارجی که در فولدری کنار سورس هست دیگه چی هستن و چطوری استفاده می شن؟ ببین من می دونم که نه جایی از سورس ازشون استفاده شدن و نه جایی import شدن!!! تازه کلاس اصلی راه انداز اون گالری دقیقا کنار سورس هست و فقط یه فایل کلاسه و نه بیشتر و در اون فایل کلاس خارجی ، این کلاسها import شدن !!!:shock:
بایو ، آیا بعد از نصب اون کامپوننت با extension manager باید این کلاسها رو از طریق publish setting وارد کنیم یا نه ؟
لطفا جواب بده ...
بای...

آخرین ویرایش:

BioDread

Banned
نه چه ربطی داره
تو چک کردی ببینی کلاس Cube هست یا نه؟

کل فایلتو بزار DL کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا