استفاده از کامپوننت papervision 3d

++Hadi++

Active Member
سلام دوستان
خسته نباشین
من سر یه پروژه 3 بعدی روی یه سورس فایل 3 بعدی کار می کنم که در اون از کامپوننت papervision استفاده شده .
وقتی خروجی رو می گیرم یه error می ده و نوع cube یا همون متغیر از نوع مکعب رو نمی شناسه .
این ارور به خاطر اینه که کامپوننت یاد شده رو نصب نکردم.
می شه یه لینک درست و حسابی برای دانلود کامل اون بگذارین ؟
من نمی دونم آیا مثل کامپوننت باید با برنامه adobe extension manager اونو نصب کنیم ؟
اگه بشه مختصر توضیح بدین ممنون می شم.
ایشالا جبران کنیم
بای...

:neutral:

++Hadi++

Active Member
من هر چی خواستم دانلود کنم نشد مثل اینکه لینک اصلیش که اکثر صفحات انگلیش به اون آدرس می دن forbiden شده....

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

اگه ميتوني كامپوننت رو اينجا بزار ببينيم چي ميشه

موفق باشيد

++Hadi++

Active Member
سلام آونگ جان
خیلی مخلصیم
عزیز دلم من کامپوننتو ندارم تازه دنبال کامپوننتش می گردم تا دانلود کنم حقیقتش چند بار در گوگل سرچ کردم تا کامپوننتشو بدست بیارم.
اونم برا اکشن 3 .مثل اینکه papervision 3d 1.5 به بالا ، اکشن 3 رو ساپورت می کنه.
والا سایتهای فارسی رو که اصلا ولش کن یا می ره تو سایتهای تفریحی و یا تعریف و تمجید الکی از این کامپوننت . هر جا در سایتهای انگلیش هم که لینک دانلود papervision 3d 1.5 رو دیدم و کلیک کردم آخرش رسیدم به یه صفحه forbiden یا به اصطلاح خود ایرانیمون همون لینک پوچ خراب.
انگار همه سایتهای انگلیش به یه سایت اصلیش لینک می شدن تا اونو در اختیار بازدید کننده هاشون بزارن که...
خوب خوشبختانه اونم ...:D:sad:
من این تایپیکو زدم تا ببینم کسی این کامپوننتو برا نصب نداره تا اپلود کنه یا اگه لینک سالمی داره اونو در این تایپیک بزاره آخه کارم فوریه و باید فردا یه تیکه فلش 3 بعدی تو یه سایتی آپ کنم.
در ضمن این کامپوننت یکی از معروفترین کامپوننتاییه که می شه با اون در فلش کارهای 3 بعدی انجام داد مثل اکثر کارهای 3 بعدی امروزی...کدهاشم مثل کدهای ریشه ای mdm zink در اکشن قرار می گیره و با کدهای import شده اون می تونین در اکشن فلش کار 3 بعدی انجام بدین و الان برای خروجی گرفتن از یه سورس که در اون ، دستور import شدن کلاسهای papervision هست گیر کردم و آبجکتهای اون شناخته شده نیست. :-?
بای...

rostam

Member
حالا یه سوال ؟
این سه بعدی که میخوای چی کار میکنه؟
یعنی میتونه مثل یه شی سه بعدی فضای دداخل و خارج و کفو وسقف را نشون بده؟ و با حرکت موس درست میتونی بری داخل شی انگار که توی اون هستی یا واسه کار دیگه میخای ؟

BioDread

Banned
هادی تو تو سایتش جستجو نکردی به نتیجه نرسیدی

تو سایتش گزاشته کامپوننت شو رایگان هم هست!
دقت کن انجا به googlecode لینک میده!!!

++Hadi++

Active Member
بایو من دهنم به ... رفت
من کل سایتاشونو گشتم فقط می ره تو یه صفحه forbiden اگه می تونی یه لینک بزار بدانلودیم.
می خوام دنیای 3 بعدی رو بترکونم ها ها ها .راستی تک خوری هم نمی کنم حتما سعی می کنم اگه بتونم راهنمایی مسایل 3 بعدی بچه های مجید آنلاینو خودم به عهده بگیرم.(با آب و تاب)
:mad: :shock: :-?
اینم صحنه درگیری من با papervision و ترکوندن دنیای 3 بعدی فلش دقت کن ----> :razz:

BioDread

Banned
من دارم رو یه موتور دیگه کار میکنم
به زودی یه نمونه کار از من میبینی!!!

++Hadi++

Active Member
اگه می تونی اسم موتورو معرفی کن چون دارم می رم سر فلش 3 بعدی.

++Hadi++

Active Member
آیا کسی هست مرا یاری کند؟:cry:
آیا کسی لینکی چیزی از کامپوننت papervision برا اکشن 3 داره بابا یکی منو همراهی کنه!:mad:
من می خوام دانلودش کنم تو گوگل سرچ کردم مهمترین و اصلی ترین لینکهاش مثل گوگل کدی که biodread گفت forbiden شده.من عجله دارم.تو سی دی های فلش پیدا می شه ؟
آیا کسی کامپوننت بهتر و حرفه ای تر از این سراغ داره معرفی کنه؟ هی بایو ای یار دیرینه تو یه چیزی بگو(بنویس)!!!:sad::cry:

++Hadi++

Active Member
ای که دستت درد نکنه گل پسر خیلی حال دادی ایشا لا خدا بهت یه حال اساسی بده.
اگه هم شد یه توفیق به ما بده ما هم یه حال اساسی به شما بدیم...
مر30...
بابای...

insurer

Member
برای اینکه مطلبو بگیری برو به این سایتها ببین منظورم از 3 بعدی چی هست البته ماها خیلی عقبیم ولی خوب در آینده باید پا رو از این سطوح هم فراتر ببریم :

سلام :
آقا این سایت اولی را که معرفی کردید دیدم : http://ecodazoo.com/ دیوانه شدم...:neutral:
اگر بازهم آدرس سایت تو این مایه ها داشتی ،لطف کن بزار تا ببینیم..........:cool:
با تشکر فراوان

++Hadi++

Active Member
معرفی این سایت کار خرزو خان بوده بازم از این سایتها پیدا می شه .
اگه مجید آنلاین محلی برای معرفی کامپوننت های طراحی این کارهای 3 بعدی بشه خیلی عالیه.در بیانی بهتر بجای اینکه ماهی بدیم ماهیگیری یاد می دیم.
یکی از این کامپوننت ها که papervision 3d هست.
باز موتور های 3 بعدی پیدا می شن که از این کامپوننت هم حرفه ای تر باشه.
biodread داره رو یکی دیگه شون کار می کنه. یه سری بازی های فلش 3 بعدی هم پیدا می شه که آدم واقعا کف می کنه.
من اگه در این مورد به جایی رسیدم سعی می کنم به فراخور خودم آموزششو در همین سایت بگذارم البته تا حدی که الفبای کارو یاد بدم.
فقط یه سوال این فایلهای mpx رو با چه روشی در فلش نصب کنیم؟
بای...

arjmand200

Member
این کامپوننت رو هم با این PaperVision نوشتن چون تو این پست کاملا مشخصه البته من برای دوست عزیز که داره دنبال این کلاس PaperVision میگیرده به جاش این کلاس رو معرفی میکنم که به نظر من بهتره :

http://away3d.com/

من که با دیدن این پست از

arjmand200

Member
این کامپوننت رو هم با این PaperVision نوشتن چون تو این پست کاملا مشخصه البته من برای دوست عزیز که داره دنبال این کلاس PaperVision میگیرده به جاش این کلاس رو معرفی میکنم که به نظر من بهتره :

http://away3d.com/

من که با دیدن این پست واقعا جا خوردم:

بالا