استفاده از چیز های آماده؟؟!!!

hoss.yazd

New Member
سلام می خواستم بدونم استفاده از چیز های آماده مثل وکتور براش های خاص و غیر چند درصد کار افراد حرفه ای رو میگیره؟
حالا مثلا من می خوام یه طرح جلد در مورد نهج البلاغه بزنم،ایده ام هم یه کاغذ قدیمی یا سوختس مثل نامه های امام علی الان من یه دیویدی گرفتم کلی ازینا توش هست.فقط می مونه یه ذره تغییر اندازه و چیزای دم دستی.حالا از نظر حرفه ای این کار معمول هست؟از نظر وجدانی چی یعنی اگه شما بودید کار بهتون لذت میداد؟

sh1 graphic

Well-Known Member
بستگی داره دوست عزیز
شما نباید که کل کارتون با وکتور و طرح های آماده باشه
سعی کنید بیشتر از اونا الگو برداری کنید

bitaroos

Member
توی طرح های مذهبی، معمولا از تصاویر وکتوری آماده استفاده میشه، مثل شمسه و ... و ساختن این تصاویر وکتوری (شمسه) برای من که خیلی خیلی سخته ولی خوب مچ کردن تصاویر و زنگ ها، ساخت ایده های جدید و ... کار یه طراح حالا اصلا مهم نیست همه تصاویر و وکتور هایی که به کار گرفته، خودش خلق کرده یا نه. و حرفه ای بودن کار به این چیزا ربط نداره، به نحوه استفاده از این چیزهای آماده بستگی داره.
از نظر وجدانی، اگه بحث پول در میونه، بسته به وقتی که طراح میزاره، بسته به ایده طرح و حتی بر آورده شدن خواسته مشتری، قیمت می تونه متفاوت باشه.
تو خیلی از کارهای حرفه ای من دیدم که طراح فقط از چیزای آماده استفاده کرده، (البته منظورم فقط براش و وکتور نیست، بلکه تصاویر هم تو این مقوله می گنجه) البته یه تغییرات اساسی و خلق یه چیز نو باعث حرفه ای بودن کارشون شده.

خیلی کارها هم هست که از عکاسی تا ساخت براش توسط خود طراح انجام میشه و یکمی از این چیز میزای آماده استفاده میشه

جدیدترین ارسال ها

بالا