بله... شما مي توانيد ديتا بيس هاي 4images را در ديتا بيس cpg اينجاد كنيد..marzban گفت:با سلام
نمي دونم كه عنوان تاپيكم درست هست يا نه.
فرض كنيد كه من در براي نرم افزار cpg يك يك ديتا بيس ساختم آيا امكان دارد كه من اون ديتا بيس را در 4images هم استفاده كنم.به طوريكه افراد به طور خود كار دار نرم افزار دوم هم عضو شوم.
مرسي
چطوري؟iranianitc گفت:بله... شما مي توانيد ديتا بيس هاي 4images را در ديتا بيس cpg اينجاد كنيد..marzban گفت:با سلام
فرض كنيد كه من در براي نرم افزار cpg يك يك ديتا بيس ساختم آيا امكان دارد كه من اون ديتا بيس را در 4images هم استفاده كنم.به طوريكه افراد به طور خود كار دار نرم افزار دوم هم عضو شوم.
مرسي
راستش من تا به حال از 4images استفاده نكردم ... راستي اين در صورتي ميشه كه در cpg نصب بشه... يعني وقتي كه نصب بشه يه آيكون مياد تو صفحه ادمين.. اگه نصب بشه كه هيچي .ولي اگه خودش يه سيستم باشه اين كار شدني نيستmarzban گفت:چطوري؟iranianitc گفت:بله... شما مي توانيد ديتا بيس هاي 4images را در ديتا بيس cpg اينجاد كنيد..marzban گفت:با سلام
مرسي