استفاده از موتور ويژه براي تبديل کلمات به صوت در تلفن هاي همراه

nistelrooy

Member
پنتک که دومین شرکت بزرگ توليدکننده تلفن همراه در کره جنوبی محسوب می شود، اعلام کرد به منظور تقویت مدل های PG-6200, PG-8000 PG و PG-3700 و مجهز کردن آنها به 3 زبان روسی ، انگلیسی و ماندریایی، از موتور Nuance Communications' ساخت شرکت RealSpeak Mobile SF استفاده کند.

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران ، از خبرگزاری سلام، RealSpeak یک موتور تبدیل کلمات به اصوات است که به منظور تبدیل دقیق متن کتبی به کلام طراحی شده است و پیام های ای میل و پیام های کوتاه را با کیفیتی بالا به اصوات کلامی تبدیل کرده و می خواند. محصول مذکور به زودي در کشورهای روسیه و تایوان در دسترس قرار مي گيرد.
"تائه هیون جونگ " قائم مقام بخش R&D پنتک در همین خصوص گفت : " ما بر این باوریم که شراکت ما با شرکت مخابراتی Nuance Communications ، افق جدیدی را در عرصه گوشی های تولیدی و هم در زمینه توانایی های مربوط به عرضه محصولات در اقصی نقاط جهان ، فرا روی ما قرار خواهد داد.

منبع : شبکه فن آوری اطلاع ایران
 

جدیدترین ارسال ها

بالا