استفاده از متن به جاي استفاده از فايل در Smarty PHP؟

sunrise

Member
با سلام خدمت تمامي دوستان گرامي ام در مجيدآنلاين،

مي خواستم بدونم كسي مي دونه چطوري ميشه به جاي استفاده از آدرس فايل (مثلاً index.tpl) در Smarty PHP در هنگام استفاده از
PHP:
$smarty->display('filename')
از يك متغير كه اطلاعات درون اون ذخيره شده استفاده كرد؟ من هر كاري كردم نشد، حالا خواهشي كه از دوستان داشتم اين هست كه اگه ميشه راهنمايي بفرمايند كه چطوري ميشه اين كار رو انجام داد.

راستي اگه طوري هم باشه كه از داخل بانك اطلاعاتي هم اين كار انجام بشه كه باز خيلي بهتر هست.

اميدوارم اين بار هم مثه دفعات قبل بدون جواب نمونم!

sunrise

Member
نخير، مثه اينكه ظاهراً مثه هميشه كسي نمي خواد جواب بده، خيلي خوب اشكالي نداره ميرم تويه يه سايت ديگه بپرسم شايد اونا جواب دادن!

arashdanger

Member
مثل اینکه باید بعضی وقتها به اینجا هم یه سری بزنم!
اصولا کاری رو که شما میخوایین انجام بدین قابل انجام نیست چون موتور smarty برای کار با فایل ساخته شده،ولی میتونید یک فایل موقت داشته باشید و هر وقت که میخواهید صفحه ای رو نشون بدین مقادیر متغیرتون رو وارد اون فایل کنید و پس از نمایش پاکش کنین!(البته اگر درست کد بزنین نیازی به پاک کردن هم نخواهد بود)

sunrise

Member
arashdanger گفت:
مثل اینکه باید بعضی وقتها به اینجا هم یه سری بزنم!
اصولا کاری رو که شما میخوایین انجام بدین قابل انجام نیست چون موتور smarty برای کار با فایل ساخته شده،ولی میتونید یک فایل موقت داشته باشید و هر وقت که میخواهید صفحه ای رو نشون بدین مقادیر متغیرتون رو وارد اون فایل کنید و پس از نمایش پاکش کنین!(البته اگر درست کد بزنین نیازی به پاک کردن هم نخواهد بود)
ممنون آرش جان.

اتفاقاً من خودمم وقتي كه ديدم ديگه هيچ راهي نمونده همين راه به ذهنم رسيد اما بازم گفتم تويه انجمن مطرح كنم شايد راهي باشه و من نيام كار رو با فايلها Temprory انجام بدم و بيخودي كارم رو مشكل كنم. اما الان كه شما هم اين رو گفتيد من ديگه مطمئن شدم و مي تونم با خيال راحت كارم رو از فردا شروع كنم.

جدیدترین ارسال ها

بالا