استفاده از متد movenext

fereshte22

Member
سلام دوستان .من در تاپیک های قبلی خیلی مزاحم دوستان شده ام ولی متاسفانه مشکلم حل نشده است.من میخواستم که رکوردهای جدول را پشت سر هم بخونم.و در table هایی که شبیه لینک زیر است نمایش دهم.
http://www.shoppersian.com/index.asp
دوستان استفاده از movenext را پیشنهاد دادند.ولی من هر چه در مورد متد movenext جستجو کردم برنامه هاش به زبان asp بودکسی میتونه یک برنامه برای من بفرستد که با vb.net نوشته شده .البته این را هم اضافه کنم که من با web application کار میکنم.

m_ziba

Member
دوست من کارت با GridView یا DataList حل نمی شه؟
اگه به دردت می خوره بگو تا توضیح بدم

fereshte22

Member
دوست من کارت با GridView یا DataList حل نمی شه؟
اگه به دردت می خوره بگو تا توضیح بدم
من مشکل خوندن از دیتا بیس و نمایش محصولات را امروز با استفاده از datareader حل کردم یعنی یک حلقه while گذاشتم که تا وقتی از دیتا بیس می خونه table ها تکرار میشوند و داده های جدید در table های جدید نمایش داده میشوند.ولی مشکل دیگری که دارم این است که من یک کنترل button خرید دارم(مثل لینکی که گفته بودم) که در حلقه while تکرار میشود.من میخواهم هر دفعه که بر روی button خرید هر table کلیک میکنم خصوصیات موجود در کنترل های همان table به صفحه بعد انتقال داده شود ولی نمیدونم چطور باید این کار را انجام دهم.نمی دونم منظورم را واضح گفتم؟
شما میتوانید من را راهنمایی کنید؟
در مورد gridview من نمیدونم چطور میشه این کار را انجام داد.یعنی میشه هر طراحی ای را با gridview انجام داد؟آیا مشکل دومم هم حل میشه؟میشه کمکم کنید.
ممنون.

m_ziba

Member
سلام
هنگامی که با کلیک button صفحه جدید قراره باز بشه، همراهش یک querystring هم پاس کن به نام ID که این ID مقدارش رو از DB می گیره.
اون وقت توی صفحه بعدی مقدار querystring رو می گیره و مقدار های مربوط به اون سطر DB رو نشون می ده.

جدیدترین ارسال ها

بالا