استفاده از قسمتهای مختلف cpanel

websamancom

Well-Known Member
سلام دوستان
در این تاپیک میخوام آشنای و استفاده از قسمتهای مختلف کنترل پنل لینوکس رو براتون شرح بدم اگه سوالی بود بپرسید
 
آخرین ویرایش:

websamancom

Well-Known Member
mail

[URL="http://www.websaman.com/learn/mail.htm"] [/URL]
Mail

first.gif

در قمست مديريت e-mail ها مي توانيد اقدامات مختلفي را در مورد حسابهاي ايميل ( E-mail accounts ) انجام دهيد از جمله مي توانيد مثلا چندين اكانت ديگر به اكانتهاي موجود اضافه نمائيد ، اكانتهاي موجود را حذف كنيد ، ايميل آدرسهاي ارجاع دهنده درست كنيد و ... . در اين بخش مي آموزيم چگونه با اين امكانات كار كنيم و از آنها بهره كافي ببريم .


step.gif


flesh_withe.gif

دسترسي به Webmail

بوسيله Web Mail مي توانيد از يكي از سه نرم افزار موجود در Cpanel مربوط به ايميل دسترسي پيدا كنيد. در اين حالت مي توانيد بدون تغيير دادن چيزي بر روي رايانه اي كه با آن كار مي كنيد ايميل هاي خود را بخوانيد و يا ايميل بفرستيد.


flesh_withe.gif

اضافه كردن اكانتهاي ايميل ( Adding email accounts ) & ( Removing email accounts )

با CPanel شما اين توانايي را خواهيد داشت تا بتوانيد اكانتهاي متعددي را به اكانتهاي موجود بر روي سايتتان بيافزائيد . فقط ممكن است تعداد اين اكانتها توسط ميزبان وب شما محدود شده باشد . اين حسابها توسط ميزبان وب شمرده شده و براي شما نمايش داده مي شود.


flesh_withe.gif

تعويض ايميل آدرس پيش فرض( default email address )

ايميل آدرس پيش فرض در واقع تمام ايميلهايي كه به آدرس نا صحيح بر روي سايت شما فرستاده مي شود ( تحت نام دامنه شما ) را در بر مي گيرد و از بازگشت آنها جلوگيري كرده و امكان دسترسي شما به اين ايميل ها را مي دهد به عبارتي اگر ايميلي به آدرسي ارسال شود كه آن آدرس بر روي سايت شما موجود نيست ( آن اكانت را ايجاد نكرده ايد ) آن ايميل در اين صندوق پستي قرار مي گيرد.


flesh_withe.gif

ايجاد جوابگوي اتوماتيك براي ايميلها ( Creating email autoresponses )

شما مي توانيد بوسيله جوابگوي اتوماتيك ( autoresponses ) در مواقعي كه مشغول كارهاي ديگري هستيد بصورت اتوماتيك به ايميل ها پاسخ دهيد و يا مي توانيد از اين سيستم براي ارسال جوابهاي اوليه استفاده كنيد . يكي از مزاياي اين سيستم اين است كه فرستنده از رسيدن ايميل خود به صندوق پستي شما مطمئن مي شود.


flesh_withe.gif

پالايش ايميل ها ( Filtering your mail )

در واقع بوسيله اين سرويس مي توانيد نامه هاي خود را به هر روشي كه مطلوبتان هست دسته بندي كنيد يا نامه هايي را كه پيگيري نشده اند را پاك كنيد و ... .
وقتي شما نامه هايتان را به روش مورد نظر خود دسته بندي مي كنيد در اين حالت نامه بصورن موضوعي و يا حالت هاي ديگر از هم ديگر جدا مي شوند در اين حالت ما دسترسي راحت تري به آنها خواهيم داشت .


flesh_withe.gif

ارجاع دهنده ( Forwarders )

بوسيله اي امكان مي توانيد نامه هاي رسده به يك حساب ( اكانت ) از ايميلهاي خود را به اكانت ديگر ( آدرس ديگر ) بفرستيد و چنانچه از سرويس آدرس چند گيرنده ( multi-recipient addresses ) استفاده مي كنيد و از آن بهره مند هستيد مي توانيد نامه اي رسيده به يك آدرس را به چندين آدرس بطور همزمان و بصورت اتوماتيك ارسال نمائيد.


flesh_withe.gif

ليست ايميل ها ( Mailing List )

ًُCpanel اين امكان را به شما مي دهد تا بتوانيد بصورت يك جا به گروه بزرگي از كاربران ايميل ارسال كنيد . mailing list در واقع ليست افرادي است كه شما مي خواهيد بصورت يك جا براي همه آنها ايميل ارسال كنيد Cpanel امكان مديريت اين ليست را بصورت آسان بريا شما فراهم نموده است.


flesh_withe.gif

قاتل اسپم ( Spam Assassin )

نامه هاي اسپم براي گيرنده در بيشتر اوقات مزاحمت ايجاد مي كند . اسپم ها در واقع ايميل هاي حاوي تبليغات تجاري و يا از اين قبيل موضوعات مي باشند . شما مي توانيد بوسله CPanel بصورت اتوماتيك اين ايميل ها را شناسايي و آنها را از بين ببريد.


flesh_withe.gif

تله انداز صندوق ( BoxTrapper )

مواقعي وجود دارد كه شما نمي خواهيد برخي از ايميلها را دريافت كنيد در حالي كه آنها اسپم نيستند اين سيستم به شما امكان مي دهد تا ايميلهايي كه از آدرسهاي خارج ليست سفيد شما ارسال مي گردند به شما نرسند و برگشت بخورند.


flesh_withe.gif

رديابي يك ايميل آدرس ( ‌Tracing an email address )

اين سيستم به شما كمك مي كند تا بتوانيد يك ايميل آدرس را رديابي كنيد و بدانيد از كجا ارسال شده است . اين سيستم اطلاعاتي در مورد مشكلاتي كه با ايميل هاي خود داريد و يا مشكلاتي كه ديگران خواه نا خواه با خادم ايميل شما دارند به شما مي دهد.


flesh_withe.gif

تعويض دامنه ايميل ( Mail exchanger )

در اين قسمت مي توانيد نام دامنه اي كه ايميل هاي شما به آن تحويل داده شده است را تغيير دهيد و پس از آن ايميل آدرس شما تحت دامنه مورد نظر شما خواهد بود.
 
آخرین ویرایش:

websamancom

Well-Known Member
Web Mail

webmail.gif


Web Mail



first.gif

ًُبوسيله Web Mail مي توانيد از يكي از سه نرم افزار موجود در Cpanel مربوط به ايميل دسترسي پيدا كنيد. در اين حالت مي توانيد بدون تغيير دادن چيزي بر روي رايانه اي كه با آن كار مي كنيد ايميل هاي خود را بخوانيد و يا ايميل بفرستيد.


step.gif

1-همانگونه كه وارد اين قسمت شده ايد در سيستم مديريتي خود نيز با كليك بر روي Web Mail وارد اين قسمت شويد.
2- نرم افزاري را كه مي خواهيد با آن كار كنيد روي آيكون آن كليك كنيد.
3- حال براي استفاده از نرم افزار نياز به يك شناسه كاربري و رمز عبور خواهيد داشت با ايجاد آن مي توانيد از نرم افزار انتخابي خود استفاده كنيد.


troub.gif

بعد از انجام كارهاي خود و به پايان رسيدن آنها حتما Logout كنيد تا ديگران از آن استفاده نكنند.
 

websamancom

Well-Known Member
Change Password

password.gif

Change Password

first.gif

در اين قسمت مي توانيد رمز عبور خود را كه با آن وارد سيستم مديريت ميزباني Cpanel خود مي شود عوض كنيد. يادتان باشد رمز عبور شما بايد بگونه اي باشد كه دسترسي به آن سخت بوده و امكان لو رفتن آن پائين باشد.


step.gif

1- همانطور كه وارد اين قسمت شده ايد در صفحه اصلي سيستم مديريت ميزباني روي آيكون Change Password كليك كنيد تا وارد اين قسمت شويد.
2- رمز عبور قبلي خود را در فيلد مربوط به Old password وارد نمائيد.
3- رمز عبور جديد خود را در قسمت مربوط به New password وارد نمائيد.
4- براي اطمينان بيشتر رمز عبور جديد خود را دوباره در فيلد مربوط به ( New password ( again وارد نمائيد
5- حالا براي اعمال تغييرات روي دكمه Change your password now كليك كنيد.



cpanel_change_password.gif



به اين وسيله رمز عبور شما تغيير پيدا خواهد كرد و چنانچه از Front page extension استفاده مي كنيد رمز عبور در آنجا هم تغيير پيدا كرده است.


note.gif

1- سعي كنيد رمز عبور را جايي يادداشت نكنيد بلكه آنرا به خاطر بسپاريد.
2- در گردهمايي ها و جاهايي كه جمعيت زيادي جمع شده باشند رمز عبور خود را جايي يادداشت نكنيد و آنرا ترك ننمائيد.
3- رمز عبور خود را در كمد يا كشوهاي بدون قفل و كليد نگهداري نكنيد.
4- در هنگام وارد كردن رمز عبور اجازه ندهيد كسي ناظر عملكرد شما باشد.
5- در سيستم هايي كه از امنيت آن اطمينان نداريد رمز عبور خود را وارد نكنيد.
6- رمز عبور خود را در پوشه هايي كه آنها Share كرده ايد نگهداري نكنيد.
7- از يك رمز عبور براي مدت زمان طولاني استفاده نكنيد و بعد از مدتي حتما آنرا تعويض نمائيد.
8- روي سيستم هايي كه چند نفر به آن دسترسي دارند رمز عبور خود را وارد نكنيد و ...
 

websamancom

Well-Known Member
Parked Domain

parked.gif

Parked Domain

first.gif

سيستم مديريت ميزباني cpanel به شما اين امكان را مي دهد تا دامنه هاي متعددي را در اكانت ميزباني به اصطلاح Park نمود.
Park كردن دامنه چيست؟
مثلا اگر شما دامنه Domain2.com را در اكانت ميزباني مربوط به Domain.com به اصطلاح Park كنيد هنگامي كه آدرس Domain2.com را وارد مي نمائيد Domain.com براي شما load مي شود.


step.gif

1- همانطور كه وارد اين قسمت شده ايد در صفحه اصلي سيستم مديريت ميزباني روي آيكون Parked Domain كليك كنيد تا وارد قسمت مربوطه شويد.
2- نام دامنه اي كه مي خواهيد Parked كنيد را در قسمت نشان داده شده وارد نمائيد و روي دكمه Add Domain كليك كنيد.

cpanel_parked.gif


remove.gif
همانطور كه در شكل بالا مشاهده مي كنيد يك Select box ليست دامنه هاي پارك شده در مقابل نوشته Remove Parked Domain وجود دارد براي حذف دامنه هاي پارك شده نام آنرا از اين ليست انتخاب كنيد و روي دكمه Remove Domain كليك كنيد.


troub.gif

فقط دامنه هايي مي توانند در سيستم مديريت ميزباني شما به اصطلاح Parked شوند كه قبلا ثبت شده باشند و DNS هاي آن مطابق با DNS هاي ميزبان وب شما باشد . در غير اين صورت دامنه ها Park نخواهند شد.

 

websamancom

Well-Known Member
Addon Domains

addon.gif


Addon Domain


first.gif

در اين قسمت كه وارد آن شده ايد ( Addon Domain Maintenance menu ) شما مي توانيد دامنه هاي ديگري را به اكانت ميزباني خود اضافي كنيد يعني به عبارتي مي توانيد با يك اكانت ميزباني چند دامنه را پاسخگو باشيد . البته ممكن است اين سرويس توسط ميزبان وب شما ارائه داده نشده باشد.


step.gif

1- همانطور كه وارد اين قسمت شده ايد در صفحه اصلي سيستم مديريت ميزباني خود روي نمايه Addon Domain كليك كنيد.
2- نام دامنه الحاقي كه مي خواهيد به اكانت ميزباني خود اضافه نمائيد را در فيلد خالي موجود در منو وارد نمائيد ( New Domain Name )
3- حالا بايد نام پوشه اي را وارد نمائيد تا دامنه الحاقي شما به آن ربط داده شود به اين منظور در فيلد خالي ( Username/directory/subdomain Name ) كه بعد از مرحله قبلي ديده مي شود آدرس پوشه را وارد نمائيد . توجه داشته باشيد پوشه اي را كه نشان خواهيد داد در آينده همانند پوشه Public_html كه روي فضاي ديسك شما موجود هست براي دامنه الحاقي به حساب مي آيد.
4-حالا بايد در قسمت رمز عبور براي دامنه الحاقي خود يك رمز عبور تعريف كرده و روي كليد Add Domain كليك كنيد.


remove.gif

همانطور كه سيستم مديريت ميزباني Cpanel به شما اجازه اضافه كردن دامنه الحاقي را مي دهد همانگونه نيز امكان حذف و پاك كردن آنرا براي شما فراهم مي سازد براي اين منظور :
1- وارد همين صفحه شويد ( Addon Domain Maintenance menu ).
2- نام دامنه الحاقي كه قبلا وارد نموده ايد و حال مي خواهيد حذف كنيد را از Select box انتخاب كنيد و روي كليد Remove AddonDomainكليك كنيد.
3- حال از منوي ظاهر شده روي كليد Delete Domain كليك كنيد.


note.gif

شما مي توانيد بصورت مستقيم و با استفاده از شناسه كاربري و رمز عبوري كه براي دامنه الحاقي مشخص نموده ايد از طريق FTP فايلهاي مربوطه را Upload كنيد.


troub.gif

براي استفاده كردن از اين سرويس مي بايست شرايط زير فراهم باشد:
1- اين سرويس توسط ميزبان وب شما ارائه داده شده باشد كه در غير اين صورت اين سرويس فعال نخواهد بود
2- دامنه هاي الحاقي شما قبلا ثبت شده باشد يعني وارد كردن نام دامنه در اين قسمت به منزله ثبت آن نيست.
 

websamancom

Well-Known Member
FTP Manager

ftpmanager.gif

FTP Manager

first.gif

بوسيله اين قسمت مي توانيد كارهاي مختلفي را در زمينه FTP انجام دهيد از جمله مي توانيد اكانت FTP بسازيد و يا اكانتهاي موجود را حذف نمائيد ، اكانت FTP بسازيد كه امكان دسترسي همگان باشد و يا اكانتهاي FTP را كنترل دوره اي نمائيد و ...
اين قسمت بصورت طرح اصلي اين صفحه طراحي شده است براي دستيابي به راهنمايي همانند سيستم مديريت ميزباني خود اقدام نمائيد.

FTP Accounts «««
بوسيله سيستم FTP Accounts مي توانيد كاربران FTP كنترل كنيد و يا چنانچه سيستم مديريت ميزباني شما از Sub-doamin پشتيباني مي كند مي توانيد براي هر يك از Subdoamin هاي خود اكانتهاي FTP متعددي اضافه نمائيد.


براي دستيابي به راهنماي استفاده از اين سرويس بر روي تيتر بالا كليك كنيد


در اين قسمت مي توانيد اكانتهاي FTP بسازيد كه هر كسي بتواند به آن دسترسي پيدا كند . مي توانيد به گونه اي اين اكانتها را ايجاد كنيد كه فقط بتوان Upload كرد و يا فقط بتوان download كرد.


براي دستيابي به راهنماي استفاده از اين سرويس بر روي تيتر بالا كليك كنيد


مي توانيد در اين قسمت براي اكانتهاي همگاني FTP يك پيام خوش آمد گويي و يا هر پيامي را ويرايش كنيد تا كاربران هنگام ورود?ا كليك كنيد

بوسيله اين قسمت مي توانيد كاربران را از اكانت اف تي پي Disconnect و يا آنها را Time out كنيد.

براي دستيابي به راهنماي استفاده از اين سرويس بر روي تيتر بالا كليك كنيد
 

websamancom

Well-Known Member
fileman.gif

File Manager

first.gif

قسمت مديريت فايل در سيستم مديريت ميزباني CPanel X به شما امكان آگاهي از مشخصات و
مديريت فايلهايي كه جزئي از سايت شما هستند را فراهم مي سازد . همچنين به شما اجازه Upload كردن ، ويرايش ،
كپي كردن فايلها و ... را مي دهد . شما براي دسترسي و مديريت فايلها بعد از FTP نياز به File Manager خواهيد داشت .

step.gif

همانطور كه وارد اين بخش شده ايد در سيستم مديريت ميزباني خود همانگونه وارد بخش
مربوط به File Manager شويد يعني در صفحه اصلي خود رو گزينه File manager كليك كنيد.

flesh_withe.gif
ورود به پوشه ها
1- براي ورود به هر يك پوشه ها روي آيكون كناري پوشه مورد نظر كليك كنيد.
2- براي برگشتن به پوشه قبلي روي Up one level كليك كنيد.​
3- براي برگشتن به پوشه اصلي خود در قسمت بالاي صفحه روي نوشته Home بعد از علامت / كليك كنيد


flesh_withe.gif
آپلود كردن فايل
سيتم مديريت فايل به شما امكان Upload كردن فايل را مي دهد براي اين منظور به صورت زير اقدام نمائيد :
1- ابتدا براي ورود به اين قسمت در صفحه مديريت فايل روي كلمه (Upload File(s كليك كنيد.
2- صفحه اي براي شما ظاهر مي شود . فايلهايي كه مي خواهيد Upload كنيد را انتخاب كنبد.
3- براي انتخاب هر فايل در مقابل هر فيلد يك دكمه Choose وجود دارد آنرا كليك كنيد و فايل مورد نظر
خود را انتخاب كنيد.
4- حال كه ليست پر شد و يا شما همه فايلهاي مورد نظر خود را انتخاب نمده ايد روي دكمه Upload كليك كنيد.
توجه داشته باشيد در هر پوشه اي كه هستيد فايلها به آنجا Upload خواهند شد .
5- وقتي فايلها بصورت موفقيت آميز Upload شدند نوشته زير براي شما ظاهر خواهد شد:
Upload Status filename.extension (filename.extension): upload succeeded
6- براي رونشت كردن ( Overwrite ) فايلها گزينه Overwrite existing files را انتخاب كنيد.




flesh_withe.gif
نامگذاري دوباره پوشه ها ( Renaming )​
1- روي آيكون كناري پوشه مورد نظر خود كليك كنيد.
2- روي كلمه Rename file در سمت راست صفحه كليك كنيد.

renamefile.jpg

3- در صفحه اي كه ظاهر مي شود داخل فيلد خالي نام جديد پوشه را وارد كنيد.
4- چنانچه نام جديد را وارد كرديد روي دكمه Rename كليك كنيد تا عمليات به پايان رسد.
5- اگر عمل نامگذاري دوباره بخوبي انجام گرفته شده باشد پيغام زير براي شما ظاهر خواهد شد:
Renamed filename1 -> filename2 in /home/folder​


flesh_withe.gif
پاك كردن فايلهاي غير ضروري​
بوسيله سيستم مديريت فايلها مي توانيد فايلهايي كه روي وب سايت شما وجود دارد و غير ضروريست
را پاك نمائيد . ممكن است فضاي شما براي نگهداري فايلهاي غير ضروري گنجايش نداشته باشد پس
در اين صورت مي توانيد با استفاده از اين سيستم اين فايلها را پاك كنيد.
1- روي آيكون كناري پوشه مورد نظر خود كليك كنيد.
2- روي كلمه Delete file در سمت راست صفحه كليك كنيد.

deletefile.jpg

3- چنانچه عمل پاك كردن به خوبي انجام گرفته شده باشد منوي زير براي شما ظاهر خود شد

deleted.jpg

4-براي پاك كردن فايل بصورت كلي از روي وب سايت شما مي بايست به قسمت Trash مراجعه كنيد
و همين عمليت را در آن پوشه دوباره اجرا نمائيد.
5- تا زماني كه شما Trash بصورت كامل خالي نكرده ايد فايلها از وب سايت شما پاك نخواهد شد
و همچنان فضاي وب شما را اشغال خواهند نمود.


flesh_withe.gif
ويرايش فايلها​
1- روي آيكون كناري پوشه مورد نظر خود كليك كنيد.
2- روي كلمه Edit file در سمت راست صفحه كليك كنيد.​

editfile.jpg

3-پنجره اي ديگري همراه با مشخصات و جزئيات پوشه مورد نظر براي شما ظاهر خواهد شد.
4- بعد از اعمال تغييرات روي دكمه Save كليك كنيد.
5- چنانچه مي خواهيد نوع فايل ( پسوند ) را تغيير دهيد اين تغييرات را در فيلد مربوط به Save as اعمال كنيد.
6- چنانچه فايل مورد نظر شما كه آنرا ويرايش نموده ايد در /home/directory//file باشد اگر اعمال تغييرات
با موفقيت انجام بگيرد پيغام زير را مشاهده خواهيد كرد:​

/home/directory//file File Saved​

Continue editing file


7- براي اعمال تغييرات و يرايش دوباره روي كلمه File در پيغام داده شده كليك كنيد.
8- سعي كنيد نامگذاري شما و ويرايشهايي كه انجام مي دهيد منطبق با نياز شما باشد زيرا
يك تغيير كوچك مي تواند مشكلات بزرگي را بوجود آورد و باعث از كار افتادن يك پروژه اسكريپت شود.​

flesh_withe.gif
تغييرات اجازه دسترسي يك فايل ( Permission )
يكي از كارهاي بسيار مهمي كه در قسمت مديريت فايل ها به مي توان انجام داد و انجام دادن
آن بسياري ضروري است اجازه دسترسي براي فايلها مي باشد تا مشخص شود چه كساني به
چه فايلهايي مي توانند دسترسي داشته باشند.
1- روي آيكون كناري پوشه مورد نظر خود كليك كنيد.
2- روي كلمه ChangePermissions در سمت راست صفحه كليك كنيد.
3- تغييرات مورد نظر خود را در جدول نشان داده شده اعمال كنيد​


permissions.jpg

4-روي دكمه Change كليك كنيد تا تغييرات ذخيره شود.
5- اگر تغييرات به خوبي انجام گرفته باشد پيغام زير براي شما نمايش داده خواهد شد:

Set permissions on filename -> 0644 /home/folder/​
 

websamancom

Well-Known Member
Disk Usage



Disk Usage



first.gif

ًُDisk Usage به شما اين امكان را فراهم مي سازد تا شما از محل قرار گرفتن و ميزان اشغال فضاي ديسك
وب سايتتان آگاه شويد


step.gif

همانگونه كه وارد اين قسمت شده ايد در سيستم مديريتي خود نيز با كليك بر روي Disk Usage وارد اين قسمت شويد.


flesh_withe.gif
خصيصه هاي اختياري Disk Usage
Show Parent Directories (Hide Parent Directories)​
در اين قسمت مي توانيد نمايش و يا عدم نمايش پوشه هاي منشا و مبدا را انتخاب كنبد مثلا چنانچه
فعال باشد پوشه public_html نمايش داده خواهد شد در غير اين صورت فقط پوشه هاي زير شاخه نمايش
داده خواهد شد.

Show More Directory Depth:
در اين حالت تمام زيرپوشه هاي موجود در پوشه هاي را نمايش مي دهد.

Show Less Directory Depth:
در اين حالت زيرپوشه هاي موجود در پوشه هاي منشاء و اصلي را نشان مي دهد.

Show Top Level:
در ابن حالت تمامي فايلها و پوشه هاي موجود در پوشه اصلي شما نمايش داده خواهد شد.

:Hide Small Files (Show Small Files)​
در اين حالت فايلهايي كه با ظرقيت كم روي وب سايتتان موجود است نمايش داده مي شود و يا
در صورت انتخاب نمايش داده خواهد شد.

Show File Sizes as Bytes:
در اين حالت حجم فايل ها بر حسب Byte نمايش داده مي شود.
 

websamancom

Well-Known Member
Backup

backup.gif

Back up




first.gif

Back up يك پشتيبان از فايلهاي مربوط به سايت شماست . چنانچه وب سايت شما دچار مشكل شد مي توانيد بويسله Back up وب سايتتان را به حالت قبل از بروز مشكل برگردانيد. مي توانيد بوسيله اين قسمت Back up را كه مديريت ميزبان از فايلهاي شما گرفته است را دانلود كنيد و يا خودتان Back up بسازيد.


step.gif


flesh_withe.gif
ساختن يك پشتيبان كامل ( Generating a full backup )
Full backup يك پشتيباني از تمامي فايلهايي است كه وب سايت شما براي برگشتن به حالت اوليه خود به آنها نياز دارد مثلا زماني كه فايلي از روي وب سايت شما گم ، پاك و يا به سرور ديگري منتقل مي شود. برداشتن Full back up از فايلهاي وب سايت شما يك كار بسيار عاقلانه و جزو اصول نگهداري صفحات وب مي باشد.
1- همانطور كه وارد اين قسمت شده ايد در سيستم ميزباني خود نيز به همين روش وارد قسمت Back up شويد.
2- روي گزينه Generate/Download a Full Backup كليك كنيد.
3- مسيري را كه مي خواهيد Back up در آنجا ذخيره شود وارد نمائيد.
4- در فيلد بعد از كلمه EmailAddress آدرس ايميل خود راوارد نمائيد زماني كه ساختن Back up تمام شد براي شما يك ايميل فرستاده خواهد شد.
5- اگر شما مي خواهيد پشتيبان فايلهاي خود را روي يك سرور ديگر ذخيره كنيد در اين حالت شناسه كاربري و رمز عبور و آدرس مربوط به سرور را وارد نمائيد.
6- براي شروع عمليات Back up روي دكمه GenerateBackup كليك كنيد.

در حالتي كه مي خواهيد Back up مربوط به فايلهايتان را روي سرور ديگري قرار دهيد يادتان باشند شناسه كاربري و رمز عبور مربوطه به همان اكانت روي سرور مقصد را وارد نمائيد نه شناسه كاربري و رمز عبور خود در سرور مبداء.

flesh_withe.gif
دانلود كردن Back up اتوماتيك ( Download backups )
شما در اين قسمت مي توانيد Back up هايي كه بصورت خودكار توسط مديريت سرور وب سايت شما گرفته مي شود را دانلود كنيد
1- همانطور كه وارد اين قسمت شده ايد در سيستم ميزباني خود نيز به همين روش وارد قسمت Back up شويد.
2- براي مشخص كردن نوع Back up بصورت هفتگي ، ماهانه و يا ساليانه روي يكي از گزينه هاي Daily, Weekly, Monthly كليك كنيد.
3- حال مي توانيد Backup را روي رايانه خود ذخيره كنيد.

flesh_withe.gif
دانلود Back up مربوط به پوشه Home پوشه اصلي ( Download a home directory backup )
اين نوع backup فقط مربوط مي شود به بخش HTML سايت شما . به هر حال اين نوع Back up حاوي اطلاعات مربوط به DNS , MySQL و ساير قسمتهاي وب سايت شما نخواهد بود.
1- همانطور كه وارد اين قسمت شده ايد در سيستم ميزباني خود نيز به همين روش وارد قسمت Back up شويد.
2- روي گزينه download a home directory Backup كليك كنيد.
3- حال مي توانيد Backup را روي رايانه خود ذخيره كنيد.

flesh_withe.gif
دانلود Backup مربوط به بانك اطلاعاتي MySQL
در اين حالت از بانك اطلاعاتي MySQL شما Back up ساخته خواهد شد در ميان قسمتهاي مختلف مربوط به وب سايت شما از اين قسمت بايد بيشتر Backup ساخته خواهد شد.
1- همانطور كه وارد اين قسمت شده ايد در سيستم ميزباني خود نيز به همين روش وارد قسمت Back up شويد.
2- روي كلمه ( Download a MySQL Database Backup ) نوشته شده در مقابل هريك از بانكهاي اطلاعاتي كه مي خواهيد از آن Backup بسازيد كليك كنيد.
3- حال مي توانيد Backup را روي رايانه خود ذخيره كنيد.
از يك نرم افزار براي باز كردن فايلهاي ZIP استفاده كنيد كه وقتي اين فايلها را Unzip مي كنيد با فايلهاي gz.* سازگار باشد.

flesh_withe.gif
دانلود Back up قسمتهاي مستعار و فيلترهاي سايت ( Downloading an alias or filter )
1- همانطور كه وارد اين قسمت شده ايد در سيستم ميزباني خود نيز به همين روش وارد قسمت Back up شويد.
2- روي كلمه ( Aliases or Filters) نوشته شده در مقابل هريك از قسمتهاي مستعار يا فيلترهايي كه مي خواهيد از آن Backup بسازيد كليك كنيد.
3- حال مي توانيد Backup را روي رايانه خود ذخيره كنيد.

flesh_withe.gif
برگرداندن اطلاعات سايت به حالت قبلي بوسيله پشتيبان ( Restoring backups )
شما مي توانيد وب سايت خود را به حالت قبلي بوسيله Backup هاي مربوط به Home , MySQL , alias و Filter هاي برگردانيد اگر اين Backup ها را در اختيار داشته باشيد.
1- همانطور كه وارد اين قسمت شده ايد در سيستم ميزباني خود نيز به همين روش وارد قسمت Back up شويد.
2- روي دكمه Choose كه در مقابل هر يك از انواع backup ها قرار دارد كليك كنيد. مثلا براي backup قسمت MySQL روي دكمه Choose مقابل همان نوع كليك كنيد.
3- حال براي هر يك از نوع Backup كه انتخاب مي كنيد روي دكمه Upload كليك كنيد.
 

websamancom

Well-Known Member
Password Protect Directories

passprotection.gif


Password protection directories



first.gif

بوسيله اين قسمت مي توانيد براي پوشه هاي مورد نظر خود رمز عبور تعريف كنيد تا به اين وسيله كاربراني كه شما به آنها اجازه مي دهيد از آن پوشه استفاده كنيد.


step.gif

1- همانگونه كه وارد اين قسمت شده ايد در سيستم مديريت ميزباني خود هم براي وارد شدن به اين قسمت روي گزينه Password Protect Directories كليك كنيد.
2- روي هر پوشه اي كه مي خواهيد براي آن رمز عبور تعريف كنيد كليك كنيد.
3-وقتي صفحه جديد براي شما ظاهر شد جعبه كنار
Padlock.gif
كليك كنيد .
4- در قسمت ProtectedResourceName اسمي كه مي خواهيد در قسمت Login پوشه مورد نظر شما نمايش داده شود را وارد كنيد.
5- در قسمت Usernameشناسه كاربري را وارد كنيد.
6- در قسمت Password رمز عبور را وارد نمائيد.
7- براي كاربران بيشتر مراحل 5 و 6 را تكرار نمائبد البته با شناسه كاربري و رمز عبور جديد.


troub.gif

براي تغيير كلمه عبور كاربران ابتدا روي نام آنها كليك كنيد سپس شناسه كاربري و رمز عبور جديد را وارد نمائيد
 

websamancom

Well-Known Member
MySQL Databases


mysql.gif

MySQL Database


first.gif

ًُSQL در واقع مخفف Structured Query Language باشد . SQL يم استاندارد بين المللي براي داد و ستد اطلاعات از بانك هاي اطلاعاتي مي باشد . امروزه اين استاندارد ميان برنامه نويسان گسترش خوبي داشته است حتي برخي پسوندهاي صفحات وب نيز بر اساس اين استاندارد ساخته شده است كه PHP يكي از آنهاست . SQL يك نرم افزار Open source بوده و بصورت رايگان عرشه مي شود.
براي دسترسي به اطلاعات بيشتر در اينجا كليك كنيد​


step.gif

با اضافه كردن ميزباني MySQL روي وب سايت خود مي توانيد روي يك ميزبان وب خارجي امكان دسترسي به SQLرا داشته باشيد. معمولا Localhost مربوط مي شود به ميزباني وبي كه وب سايت شما روي آن قرار دارد.

flesh_withe.gif

اضافه كردن امكان ميزباني از SQL Databse
1- همانگونه كه وارد اين قسمت شده ايد در سيستم مديريت ميزباني خود نيز با كليك ژبر روي MySQL وارد اين قسمت شويد .
2- نام ميزبان وب خود را در فيلد مقابل كلمه Host با فورمت زير وارد نمائيد:
test.cpdocs.net, server1.cpdocs.com, ns1.cpdocs.com, etc​
براي اضافه كردن يك گروه از ميزباني هاي نام ها را بصورت domain.com.% وارد نمائيد.
3- حالا روي دكمه Add Host كليك كيند.
اين مراحل معمولا قبلا توسط ميزبان وب انجام مي شود

flesh_withe.gif

بوجود آوردن بانك اطلاعاتي MySQL
1- نام بانك اطلاعاتي كه مي خواهيد بوجود آوريد را در فيلد مقابل كلمه Db وارد نمائيد .
2- روي دكمه AddDb كليك كنيد.

flesh_withe.gif

ايجاد كاربر بانك اطلاعاتي
1- در فيلد مقابل Username نام كاربر جديد را وارد نمائيد.
2- در فيلد مقابل Password رمز عبور را وارد نمائيد.
3- حال بروي دكمه Add user كليك كنيد.
به باد داشته باشيد كابر بانك اطلاعاتي بصورت اتوماتيك بوجود نمي آيد.

flesh_withe.gif

تصديق اجازه استفاده يك كاربر از بانك اطلاعاتي
1- در قسمت User كاربر مورد نظر خود را انتخاب نمائيد.
2- در قسمت Db بانك اطلاعاتي مورد نظر خود را براي تصديق اجازه استفاده كاربر با آن را انتخاب كنيد.
3- ويژگي هايي كه به اين اجازه نامه بايد بدهيد را انتخاب نمائيد.
حال روي Add user to Db كليك كنيد.

flesh_withe.gif

PHP MyAdmin
PHP MyAdmin به شما امكان مي دهد تا بتوانيد تمام بانكهاي اطلاعاتي SQL خود را مديريت كنيد. براي استفاده از اين قسمت بايد اطلاعاتي در زمينه بانكهاي اطلاعاتي داشته باشيد چناچه اين اطلاعات را نداريد به شما پيشنهاد مي كنيم وارد آن نشويد و يا تغييراتي اعمال ننمائيد.
براي راهنمايي بيشتر در اينجا كليك كنيد.
منوي PHP MyAdmin در يك مرورگر اينترنتي جداگانه براي شما نمايش داده خواهد شد براي برگشتن به منوي CPanel فقط كافيست پنجره را ببنديد.


remove.gif


flesh_withe.gif
حذف يك بانك اطلاعاتي SQL
فقط كافيست روي دكمه
delete.jpg
موجود در مقابل هر يك از بانكهاي اطلاعاتي كه مورد نظر شما براي پاك كردن است را كليك كنيد.
بعد از پاك كردن بانك اطلاعاتي روي دكمه
mysqlrepair.gif
كليك كنيد تا مشكلاتي احتمالي به وجود آمده نيز رفع شود.

flesh_withe.gif

حذف يك كاربر بانك اطلاعاتي
فقط كافيست روي دكمه
delete.jpg
موجود در مقابل هر يك از كاربران بانكهاي اطلاعاتي كه مورد نظر شما براي پاك كردن است كليك كنيد.
در انتخاب نام كاربر مورد نظر خود دقت نمائيد ممكن است كاربر اطلاعاتي ديگري را پاك كنيد.
 

websamancom

Well-Known Member
دوستان سعی کردم کاربردی ترینها رو بزارم انشاالله ما باقی هم میزارم
اگه مشکلی هم داشت بگین اصلاح کنم و یا بیشتر توضیح بدم
 

websamancom

Well-Known Member
Error pages

first.gif

اين بخش از سيستم مديريت ميزباني شما اجزه مي دهد صفحات HTML بوجود آوريد كه هنگام بوجود آمدن يك اخطار براي بازديدكننده نمايش داده شود مثلا مي توانيد خطاي File not found را تغيير دهيد آرم خود را در اين صفحه قرار دهيد و يا هر تغييري كه مي خواهيد همانند طراحي يكي از صفحات وب سايتتان . بوسيله اين تغييرات مي توانيد سليقه هاي شخصي خود را روي سايتتان اعمال كنيد البته بيشتر استفاده از اين عمليات مربوط مي شود به زماني كه وب سايتتان در حال بازسازي يا گردگيري باشد.


step.gif

1- همانگونه كه وارد اين قسمت شده ايد در سيستم مديريت ميزباني خود هم براي وارد شدن به اين قسمت روي گزينه Error pages كليك كنيد.
2- روي صفحه اخطار مورد نظر خود كليك كنيد.
3-كدهاي HTML مربوط به صفحه اخطار مورد نظر خود را وارد كنيدم.
4- چنانچه ناگزير هستيد نام صفحه را تغيير دهيد در فيلد پائين محل نوشتن كدهاي HTML نام صفحه را تغيير دهيد.
5- براي ذخيره تغييرات بعد از ويرايش روي دكمه Save كليك كنيد.



note.gif

خطاي شماره 400
اين صفحه زماني نمايش پيدا خواهد كرد كه كاربري URL صفحه اي را وارد نمايد كه روي وب سايت شما موجود نباشد.
خطاي شماره 401
اين صفحه زماني نمايش پيدا خواهد كرد كه كاربر بخواهد به صفحه محصور شده دسترسي پيدا كند.
خطاي شماره 403
اين صفحه زماني نمايش پيدا خواهد كرد كه كاربر بخواهد به يك صفحه ممنوع شده دسترسي پيدا كند.
خطاي شماره 404
اين صفحه زماني نمايش پيدا خواهد كرد كه كاربر URL صفحه مورد نظر خود را فراموش كرده است و ممكن است تصميم بگيرد وب سايت شما را ترك كند.
خطاي شماره 500
اين صفحه زماني نمايش پيدا خواهد كرد كه صفحه مورد نظر كاربر قابل اجرا نباشد مثلا به دليل وجود اشكال در Script و يا در حال بازسازي بودن فايلهاي مربوط به صفحه و ... . مي بايست وقتي اين صفحه نمايش داده شد طوري صفحه خطا را طراحي كنيد كه كاربر بتواند با مديريت سايت تماس بگيرد.



troub.gif

صفحات خطاي خود را بصورت دوستانه و درخواست كمك طراحي كنيد تا كاربر با ديدن اين صفحات وب سايت شما را ترك ننمايد و يا در صورت نياز مراتب را به شما اطلاع دهد.
 

websamancom

Well-Known Member
Sub domain

first.gif

اين بخش از سيستم مديريت ميزباني شما اجازه اضافه يا حذف كردن Sub domain ها را مي دهد .Sub domain يا زير دامنه امكان دسترسي به ساير پوشه هاي سايت شما را بوسيله نامهاي دامنه مي دهد البته بدون ثبت كردن دامنه جديد . به عنوان مثال اگر بخواهيد بوسيله نام دامنه كاربر يا بازديدكننده سايت شما به پوشه Forum سايتتان وارد شود يك Sub domain با نام Forum.Domain.com ايجاد كنيد.


step.gif

1- همانگونه كه وارد اين قسمت شده ايد در سيستم مديريت ميزباني خود نيز با كليك ژبر روي Sub domains وارد اين قسمت شويد .
2- نام يا به عبارتي عنوان Sub domain مورد نظر خود را در فيلد اول وارد كنرده و روي دكمه Addكليك كنيد چنانچه اين عمل بخوبي انجام گرفته باشد پيغام زير براي شما نمايش داده خواهد شد:
The subdomain, sub.domain.com has been added​
3- روي Go back كليك كنيد.
4- براي دادن مسير و ايجاد ارتباط Sub domain با پوشه مورد نظرتان نام آن را از ليست موجود در منوي كشويي بالايي پيدا كنيد و روي دكمه SetupRedirection كليك كنيد.
5- حالا مسير و آدرس پوشه مورد نظر خود را وارد كنيد و روي دكمه Save كليك كنيد در صورت درست انجام گرفتن عمليات پيغام زير براي شما نمايش داده خواهد شد:

sub.domain.com is currently being redirected to http://www.domain.com/test.html



remove.gif

1- همانگونه كه وارد اين قسمت شده ايد در سيستم مديريت ميزباني خود نيز با كليك بر روي Sub domains وارد اين قسمت شويد .
2- نام Subdomain كه مي خواهيد آنرا خذف كنيد از منوي كشويي مقابل كلمه Delete انتحاب كنيد و روي دكمهِ Delete كليك كنيد.
3- چنانچه عمل پاك شدن به خوبي انجام گرفته شده ياشد اين پيغام براي شما ظاهر مي شود :
SubDomain Removal
The subdomain, sub.domain.com has been removed​



note.gif

هنگامي كه يك Sub domain بوجود مي آوريد تا زماني كه آنرا Redirect نكرده ايد يك پوشه با همان نام روي وب سايت شما قرار خواهد گرفت كه Sub domain با آن در ارتباط است و در واقع به آن وصل شده است.
چنانچه از قبل در شاخه Public_html خود يك پوشه همنام Sub domain كه مي خواهيد بسازيد داشته باشيد پوشه مربوط به Sub domain رونوشت خواهد شدو پوشه قبلي و اطلاعات مربوط به آن پاك خواهد شد.



troub.gif

براي جلوگيري از بوجود آمدن مكشلات مختلف در هنگام Redirect سعي كنيد نام پوشه مورد نظر خود را بطور صحيح وارد نمائيد.
 

websamancom

Well-Known Member
Redirects

first.gif

ًُRedirect به شما امكان مي دهد يك صفحه وب ويژهاي بسازيد و آدرس آن را به يك صفحه ديگر انتقال دهيد به اين ترتيب مي توانيد صفحاتي كه داراي آدرس URL طولاني و مشكلي هستند را با آدرس URL هاي ساده و كوتاه قابل دسترسي كرد به عنوان مثال اگر URLصفحه شما بصورتhttp://www.domain.com/folder1/foldera/longfilename_with_underscores.html باشد مي توان آنرا با URL زير قابل دسترسي نمود : http://www.domain.com/filename.html


step.gif


1- همانگونه كه وارد اين بخش شده ايد در سيستم مديريت ميزباني خود هم به همان روش با كليك بر روي Redirect وارد شويد.
2- URL صفحه اي كه مي خواهيد Redirect كنيد را وارد كنيد.
3- در فيلد خالي دوم URL كه مي خواهيد صفحه مورد نظر شما با آن قابل دسترسي باشد را وارد كنيد.
4- نحوه Redirect خود را از منوي كشويي بعد از فيلد دوم انتخاب كنيد .
نوع Temporary را اگر انتخاب نموده باشيد چنانچه صفحه مورد نظر شما در حال بازسازي باشد كاربر مي تواند صفحه ديگري را مشاهده كند.
5- روي دكمه Add كليك كنيد.



remove.gif

1- از منوي كشويي كه مقابل كلمه RemoveRedirectوجود دارد URL كه قبلا Redirect كرده ايد را انتخاب كنيد.
2- حال روي دكمه Remove كليك كنيد تا Redirect حذف شود.
 

websamancom

Well-Known Member
FrontPage Extension

first.gif

ًُFront page extension به شما امكان مي دهد كه وب سايت خود را به صورت مستقيم بوسيله Front page منتشر كنيد به اين ترتيب نيازي نيست فايلهاي خود را توسط FTP يا ساير روشها گسترش دهيد.


step.gif


flesh_withe.gif

نصب Front page extension
1- همانگونه كه وارد اين بخش شده ايد در سيستم مديريت ميزباني خود هم به همان روش با كليك بر روي Front page extension وارد شويد.
2- براي نصب كردن روي دكمه InstallExtensions كليك كنيد.
3- چنانچه عمل نصب با موفقيت انجام گرفته شده باشد پيغام هاي زير براي شما ظاهر خواهد شد:
Starting install, port: 80.
Creating web http://www.domain.com.
Chowning Content in service /.
Install completed.
Starting chown, port: 80, web: "/".
DocumentRoot: "/home/user/public_html"
Setting Password
Frontpage passthough auth enabled!
FrontPage extensions are currently: installed


flesh_withe.gif

پاكسازي Front page extension قديمي
كافيست در صفحه اصلي مربوط به اين بخش روي دكمه CleanupOldExtensions كليك كنيد چنانچه عمليات با موفقيت انجام گرفته شده باشد پيغامهاي زير براي شما ظاهر خواهد شد:
Starting uninstall, port: 80.
Error: The FrontPage Server Extensions are not installed on 'www.domain.com:80'.
Removing .htaccess files....Done
Removing old frontpage files...Done
FrontPage extensions are currently: not installed


flesh_withe.gif

نصب مجدد Front page extension
كافيست در صفحه اصلي مربوط به اين بخش روي دكمه ReinstallExtensions كليك كنيد چنانچه عمليات با موفقيت انجام گرفته شده باشد پيغامهاي زير براي شما ظاهر خواهد شد:
Starting install, port: 80.
Created: 02 Jun 2004 19:32:57 -0000
Version: 5.0.2.2634
Server extensions already installed on port 80.
Reverting to upgrade.
Starting upgrade, port: 80.
Created: 00 Jan 0000 11:11:11 -0000
Version: 5.0.2.2634
Chowning Content in service /.
Port 80: Upgrade completed.
Upgraded Version: 5.0.2.2634.
Starting chown, port: 80, web: "/".
DocumentRoot: "/home/user/public_html"
Setting Password
Frontpage passthough auth enabled!

FrontPage extensions are currently: installed


flesh_withe.gif

پاك كردن كلي Front page Extension
كافيست در صفحه اصلي مربوط به اين بخش روي دكمه Uninstall extension كليك كنيد چنانچه عمليات با موفقيت انجام گرفته شده باشد پيغامهاي زير براي شما ظاهر خواهد شد:
Attempting to remove FrontPage extensions...
Starting uninstall, port: 80.
Created: 00 Jan 0000 11:11:11 -0000
Version: 5.0.2.2634
Port 80: Uninstall completed.
Removing .htaccess files....Done
Removing old frontpage files...Done
FrontPage extensions are currently: not installed



note.gif

تا زماني كه نياز به Front page extension نداريد پيشنهاد مي كنيم آنرا نصب نكنيد زيرا با نصب يا پاك كردن آن فايلهاي htaccess. را براي سايتتان از دست خواهيد داد و به اين ترتيب نمي توانيد تغييري در فايلهاي htaccess . خود دهيد.

 

websamancom

Well-Known Member
Web/FTP Stats

first.gif

ًُWeb / FTP Stats به شما اجازه مي دهد به آمارهايي در مورد وب سايت و بازديدكنندگان تان دسترسي پيدا كنيد . مثلا چه مقدار از FTP يا پهناي شما مورد استفاده قرار گرفته است و يا كاربران چه فايلهايي را از وب سايت شما گرفته اند و ...


step.gif



flesh_withe.gif

Analog
Analog مي تواند اطلاعاتي ساده اي را در مورد تعداد بازديدكنندگان سايت را براي شما مشخص كند . Analog سريع و در عين حال راهنماي خوبي براي نشان دادن اطلاعات ساده مي باشد مثلا در طول يك ماه به خصوص چه مقدار بازديد كننده از وب سايت شما بازديد كرده اند.

1 - روي گزينه Analog كليك كنيد.
2- روي نام ماه مورد نظر خود براي دستيابي به آمار مربوط به آن كليك كنيد.


flesh_withe.gif

Webalizer
Webalizer اطلاعات و آمار مربوط به سايتتان را مي تواند بصورت نمودارهاي كاملا دقيق براي شما نشان دهد
براي وارد شدن به اين قسمت روي Webalizer كليك كنيد.


flesh_withe.gif
آمار Sub domain ها
در اين قسمت مي توانيد به Analog و Webalizer مربوط به Subdomain ها دسترسي پيدا كنيد.
به اين منظور روي Subdomain stats كليك كنيد.


flesh_withe.gif

Latest Visitors
در اين قسمت اطلاعات مربوط به عملكرد 300 بازديد كننده نهايي را به شما نشان داده مي شود. چنانچه يك ويزيتور چندين مرتبه به سايت شما مراجعه كرده باشد يك بار شمارش خواهد شد


flesh_withe.gif

پهناي باند ( Bandwidth )
در اين قسمت مي توانيد مقدار مصرف پهناي باند سايت تان را مشاهده كنيد مثلا پهناي باند براي HTTP ( براي سايت ) POP ( براي ايميل ) و چنانچه سيستم مديرتي شما از FTP پشتيباني كند ميزان مصرف پهناي باند براي FTP را هم نشان مي دهد.
1- روي گزينه Bandwidth كليك كنيد.
2- براي ديدن مقدار مصرف همه انوع باندها روي نامه دامنه اي كه به رنگ زير است كليك كنيد ( this color )


flesh_withe.gif
Error logs
در اين قسمت آخرين 300 خطايي كه براي سايت شما بوجود آمده است نمايش داده مي شود . اين قسمت مي تواند براي شما بسيار مهم باشد زيرا بوسيله اين سرويس مي توانيد از مشكلات سايتتان مثلا درست نبودن لينك يا اجرا نشودن فايلها و ... آگاه شده و آنها را اصلاح نمائيد.
1- براي رفتن به اين قسمت روي Error logs كليك كنيد.
 

effect

New Member
با سلام
در رابطه با mailg list ، می خواستم بدونم بعد از ایجاد یک mailinglist چه طوری می تونم به وسیله اون ،به لیست ایمیل بفرستم؟
با تشکر
 

parswf

Member
سلام
دوست عزیز لطفا شرکت هایی که adon ارائه میدن رو اگه میشناسید معرفی کنید.
ممنونم
 

جدیدترین ارسال ها

بالا