استفاده از فونت های mj در فتوشاپ

سلام
چطوری میتونم از فونتهای MJ تو فتوشاپ استفاده کنم؟
ورژن فتوشاپ من اینه:
CS3 Extended

به صورت مستقیم نمیشه استفاده کرد

Erfan

Well-Known Member
چرا دوست من، فونت ها رو درون پوشه فونت ویندوز کپی کنید، تنظیمات فارسی ویندوز خود رو فعال کنید و در وحله آخر از ورژن me فتوشاپ یا نرم افزار های جانبی نظیر مریم استفاده کنید.

:rose:

Erfan

Well-Known Member
چرا دوست من، فونت ها رو درون پوشه فونت ویندوز کپی کنید، تنظیمات فارسی ویندوز خود رو فعال کنید و در وحله آخر از ورژن me فتوشاپ یا نرم افزار های جانبی نظیر مریم استفاده کنید.

:rose:

سلام
زبان فارسی روی سیستم من هست
روی برنامه مریم هم نتونستم ازش استفاده کنم

Milad

Well-Known Member
فکر کنم دوستان متوجه منظور شما نشدند ، این فایل فلش و برنامه های فارسی نویس تنها از یک سری فونت خاص پشتیبانی میکنند ( مثل F_yekan ) که برای اینکار تهیه شدند ، تا جایی که اطلاع دارم از فونت های فارسی ( عمومی - جز F_FontName ) نمیشه در این نسخه استفاده کرد . پیشنهاد میکنم از نسخه Me استفاده کنید .

nima_dsnr

کاربر VIP
بابا چرا دارید بنده خدا رو گیج میکنید؟
فتوشاپت چون ME نیست نمیتونی از این فونت استفاده کنی.
از فونتهای دیگه که B داره مثل B Zar میتونی استفاده کنی؟

sharktech

کاربر فعال
این فایل فلش و برنامه های فارسی نویس تنها از یک سری فونت خاص پشتیبانی میکنند

نه این فایل فلش فقط قاطی کردن نوشته ها رو درست میکنه (تبدیل میکنه) و از همه فونت های استاندارد ttf مثل mj پشتیبانی میکنه و من خودم در همه برنامه های آدوب استفاده میکنم مثل فتوشاپ و فلش!

شما متنت رو در قسمت بالای فایل فلش بنویس و کانورت رو بزن و کپی کن و در فتوشاپ استفاده کن همین, نیازی به me بودن فتوشاپ هم نیست.

بابا چرا دارید بنده خدا رو گیج میکنید؟
فتوشاپت چون me نیست نمیتونی از این فونت استفاده کنی.
از فونتهای دیگه که b داره مثل b zar میتونی استفاده کنی؟
سلام
ممنون
مجبور شدم me رو نصب کنم و با اون کار کنم
سری b هم درست نشد
نه این فایل فلش فقط قاطی کردن نوشته ها رو درست میکنه (تبدیل میکنه) و از همه فونت های استاندارد ttf مثل mj پشتیبانی میکنه و من خودم در همه برنامه های آدوب استفاده میکنم مثل فتوشاپ و فلش!

شما متنت رو در قسمت بالای فایل فلش بنویس و کانورت رو بزن و کپی کن و در فتوشاپ استفاده کن همین, نیازی به me بودن فتوشاپ هم نیست.
این روش هم نشد

Milad

Well-Known Member
نه این فایل فلش فقط قاطی کردن نوشته ها رو درست میکنه (تبدیل میکنه) و از همه فونت های استاندارد ttf مثل mj پشتیبانی میکنه و من خودم در همه برنامه های آدوب استفاده میکنم مثل فتوشاپ و فلش !

درسته ، کار کرد :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا