Fa استفاده از فلش بصورت Transparent در پروژه

Mojtaba7

Member
سلام اساتید MMB یک سوال آماتوری داشتم شرمنده،ولی خوب راهنمائی کنید جای دوری نمیره ممنون
فرض کنید یک صفحه توی فوتوشاپ طراحی کردیم که تک رنگ نیست خیلی روش کارشده،همه جور افکت و براش استفاده شده ، برای تم تمام صفحه های پروژمون،بعد اینو میاریم توی MMB حالا یک فلشم توی مثلا سویش درست کردیم میخوایم اینم بزاریم یک گوشه از کارمون توی تمام صفحه ها بعد که فلش میاریم فلش ترانسپرنت نمیشه آیا چاره ای هست که فقط افکت فلش نمایش داده بشه ؟
خروجی Gif هم گرفتم شد ولی کیفیت نداره آخر همه ی افکتهاهم سفید میشه
ممنون میشم جواب بدید
همیشه موفق باشید
یا علی

p30graphic

Active Member
سلام دوست من
شما فلش رو نمی تونی ترنسپرنت کنی
من در این موارد میام از اون قسمتی از تصویر زمینه که قراره بیاد زیره کار فلش رو با فتوشاپ می برم و در آخرین لایه از فلش (توی سویش یا فلش) میزارم. بعد همون فلش رو وارد می کنم و با زمینه mmb هماهنگ می کنم

Mojtaba7

Member
سلام دوست من
شما فلش رو نمی تونی ترنسپرنت کنی
من در این موارد میام از اون قسمتی از تصویر زمینه که قراره بیاد زیره کار فلش رو با فتوشاپ می برم و در آخرین لایه از فلش (توی سویش یا فلش) میزارم. بعد همون فلش رو وارد می کنم و با زمینه mmb هماهنگ می کنم

با سلام خدمت شما دوست عزیز
ممنون از راهنمائی و کمکتون میدونید متوجه شدم منظورتون چیه فقط اگه امکان داره میشه یه نمونه کوچیک که اذیت نشید برای آپ کردنش برام بزارید شرمنده

ممنون میشم

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
منم پيشنهاد جناب mohammad.sub7 رو توصيه ميكنم. در اين صورت شما فقط يك فايل فلش رو در صفحه مربوطه فراخواني مي‌كنيد كه كليدهاي اون اسكريپت‌هاي مربوطه تو همون صفحه رو اجرا مي‌كنه

جدیدترین ارسال ها

بالا